Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selizay Selizay kuşum nasıl oldun? Eşimin testi negatif çıktı bugün, çok şükür. Öyle mutluyum ki Rabbime ne kadar şükür etsem az 🤲 bazen değerini anlamadığımız ufacık şeylerin bile ne kadar kıymetli olduğunu şu karantina döneminde anladım. Sarılmak, sımsıkı sarılmak, çay kahve içmek, beraber yürüyüş yapmak, markete gitmek vs sıradan ama çok değerli şeyler

Selizay Selizay kuşum nasıl oldun? Eşimin testi negatif çıktı bugün, çok şükür. Öyle mutluyum ki Rabbime ne kadar şükür etsem az 🤲 bazen değerini anlamadığımız ufacık şeylerin bile ne kadar kıymetli olduğunu şu karantina döneminde anladım. Sarılmak, sımsıkı sarılmak, çay kahve içmek, beraber yürüyüş yapmak, markete gitmek vs sıradan ama çok değerli şeyler
Ben de çok iyi de değilim çok kötü de değilim. Baş ağrısı ve hafif sersemlik var. Halsizlik bir de..

Geçti gitti çok şükür, ağır atlatamadı eşin Gözün aydın kuzum

Günaydın Hanımlar,
Doktor rahim toplarlarmış tekrardan tedaviye başlayabiliriz dedi🙄 İyi mi kötü mü bilmiyorum ama tekrardan transfer sürecine girdik…
Rahimde sıkıntı yok histeroskopi hiç gerek yok dedi…
3.denemede rahim içini araştırmak daha doğru olur dedi…

Günaydın Hanımlar,
Doktor rahim toplarlarmış tekrardan tedaviye başlayabiliriz dedi🙄 İyi mi kötü mü bilmiyorum ama tekrardan transfer sürecine girdik…
Hakkında hayırlısı olsun Sasacım Allah yüzünü güldürsün bu kez 🤲🌸

Günaydın Hanımlar,
Günaydın kuzu,
Bana kalırsa doğru karar hakkında hayırlısı olsun 🥰
Sorun rahim değildir bence embriyoların genetiğidir diye ön görüm var 🎈

Günaydın Hanımlar,
Günaydın rabbim yardımcıniz olsun inşallah hayırlısıyla bir mucize verir size 💞🥰

Günaydın kuzu,
Bana kalırsa doğru karar hakkında hayırlısı olsun 🥰
Sorun rahim değildir bence embriyoların genetiğidir diye ön görüm var 🎈
İnş hayırlısı olur..
İntralipid ben istedim. Mahsuru yok yapabiliriz dedi…
Lenfosit aşısı için 3.deneme de daha doğru olur dedi..

İnş hayırlısı olur..
İntralipid ben istedim. Mahsuru yok yapabiliriz dedi…
Lenfosit aşısı için 3.deneme de daha doğru olur dedi..
Dediklerini açar mısın merak ettim canım hiç duymadım çünkü.insallah bu sefer hayırlısıyla sagliklica pozitifi görürsün.ben de cumaya prp ye randevu aldım inşallah ise yarar.

Günaydın Hanımlar,
Merhaba Sasacım,

Dilerim herşey hayırlısı ile güzel olur senin için ❤️ Süreç nasıl ilerleyecek?

Back