- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.681
Bnde böyle düşündüm fakat eşim lafı açılsın istemyrm evde dedi bnde uzatmcm çok baskı yaptım sanırımSen rapor işlemlerimi başlat, sonra ara ver bence. Rapor için de bir kaç ay bekleyeceksin böylelikle yazın rapor bekleme derim ben.
Tamam o zaman tatlımBnde böyle düşündüm fakat eşim lafı açılsın istemyrm evde dedi bnde uzatmcm çok baskı yaptım sanırım
Ben de çok iyi de değilim çok kötü de değilim. Baş ağrısı ve hafif sersemlik var. Halsizlik bir de..Selizay kuşum nasıl oldun? Eşimin testi negatif çıktı bugün, çok şükür. Öyle mutluyum ki Rabbime ne kadar şükür etsem az bazen değerini anlamadığımız ufacık şeylerin bile ne kadar kıymetli olduğunu şu karantina döneminde anladım. Sarılmak, sımsıkı sarılmak, çay kahve içmek, beraber yürüyüş yapmak, markete gitmek vs sıradan ama çok değerli şeyler
Sağol kuzum, inşallah sende çabucak toparlarsın bol bol vitamin alBen de çok iyi de değilim çok kötü de değilim. Baş ağrısı ve hafif sersemlik var. Halsizlik bir de..
Geçti gitti çok şükür, ağır atlatamadı eşin Gözün aydın kuzum
Hakkında hayırlısı olsun Sasacım Allah yüzünü güldürsün bu kezGünaydın Hanımlar,
Doktor rahim toplarlarmış tekrardan tedaviye başlayabiliriz dediİyi mi kötü mü bilmiyorum ama tekrardan transfer sürecine girdik…
Rahimde sıkıntı yok histeroskopi hiç gerek yok dedi…
3.denemede rahim içini araştırmak daha doğru olur dedi…
Günaydın kuzu,Günaydın Hanımlar,
Doktor rahim toplarlarmış tekrardan tedaviye başlayabiliriz dediİyi mi kötü mü bilmiyorum ama tekrardan transfer sürecine girdik…
Günaydın rabbim yardımcıniz olsun inşallah hayırlısıyla bir mucize verir sizeGünaydın Hanımlar,
İnş hayırlısı olur..Günaydın kuzu,
Bana kalırsa doğru karar hakkında hayırlısı olsun
Sorun rahim değildir bence embriyoların genetiğidir diye ön görüm var
Dediklerini açar mısın merak ettim canım hiç duymadım çünkü.insallah bu sefer hayırlısıyla sagliklica pozitifi görürsün.ben de cumaya prp ye randevu aldım inşallah ise yarar.İnş hayırlısı olur..
İntralipid ben istedim. Mahsuru yok yapabiliriz dedi…
Lenfosit aşısı için 3.deneme de daha doğru olur dedi..
Ben geçen yaz yaptırmıştım canımKızlar sma testlerini yaptrdnz mı bn çarşamba kan vercm sağlıkocağında
İki bireyden de kan alıyorlar mı kuzumBen geçen yaz yaptırmıştım canım
canım aşılaman yapıldı mı nasıl geçtiBen geçen yaz yaptırmıştım canım
Evet canım biz şehir hastanesinde yapmıştık eşimden ve benden aldılar. Bir ay sonra çıktı sonuç..İki bireyden de kan alıyorlar mı kuzum
Şimdi gördümcanım aşılaman yapıldı mı nasıl geçti
Merhaba Sasacım,Günaydın Hanımlar,
Şehir Hastanesi'nde hangi bölüme gittinizEvet canım biz şehir hastanesinde yapmıştık eşimden ve benden aldılar. Bir ay sonra çıktı sonuç..
Iyilesmedinmi kuzum senBen de çok iyi de değilim çok kötü de değilim. Baş ağrısı ve hafif sersemlik var. Halsizlik bir de..
Geçti gitti çok şükür, ağır atlatamadı eşin Gözün aydın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?