- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.661
Yok cnm yapmadım henüzSen test yaptın mı?
Selam, teşekkürler. Size de hayırlı olsunHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu fetal DNA neden yapılıyor her gebenin yaptırması gereken bir şey mi sizce ben yeni duydum da bir sormak istedim
Teşekkür ederimSelam, teşekkürler. Size de hayırlı olsunbir zorunluluk yok ama doktorlar fetal dna tavsiye ediyorlar cunku doğru tespit orani daha yüksek. Kafa rahatlığı ve genetik yönde sorun varsa erken tespiti için önemli. Tek kötü yanı var pahali biraz, dolar ile ücretlendiriliyor. 300-500 dolar istiyor lablar.
Tarifi nasildi canim direk suda başlayıp icicekmiyim hic denemedim kötü kokuyo diye deneyim hemenMaydanoz suyu iç, bak Sasa'ya söyledim yaptı hemen söküldü adeti geçen aylarda
Hayırlısı olsun.. İçin mahsun olmasın.. Bundan sonrası daha kolay olacak inşRegl oldum kızlar tüp bebekten başka çare kalmadı
Oyle ya hersey guzeldi senin ama nasip kısmetKuzum yanlış anlama ama doktorun hiç iyi değil.. Ya da bilerek böyle yaptı.. Bunun başka izahatı yok… Dozu amh ve görünen foliküle göre karar veriyorlar.. 225 çok yüksek doz değil… Doktorun 6-8 folikül arası görüp karar vermiş demekki.. Ama birden uyarım gerçekleştiği için yumurtalar aniden büyütebiliyorlar… Öyle olunca da yumurta kalitesi ister istemez etkileniyor.. Onun içinde ceteotide ya da başka ilaçlar veriyorlar.. Hem yumurta büyümesi sağlanıyor hem de olgunlaşması sağlanıyor.. Benim anladığım senin doktorun sana taze transfer yapmaya niyetlenmiş ama sana bu niyetini açmamış.. Hem yumurtalarıma bakarak karar vermek istemiş hem de vücudun tepkisini ölçmeye çalışmış.. Ama bu tecrübesiz bi doktorun yapacağı bir iş… Sürekli tüp bebek yapan bi doktor bunu yapmaz..
Yumurtaların zaten çatlamasını engellemek için 4-5. Gün o ilacı vermesi gerekiyor.. Yoksa zaten yumurtalık uyarıldığı için lh da artıyor ve boyutuna bakmadan lh salınımı artrığı için çatlıyor zaten…
Aynen iş bilmiyor veya bilerek deneme yaptı.. Ve söylemedi…
Olabilir kuzum ama aşılama için yeterli boyuttalar mı?
Şimdi toplasa nolacak hepsi küçük yumurtalar.. artık yumurtalığa atım emri verilmiş büyüyen atılacak ne toplayacak?
Hay maşallah büyüsün kuzucukCinsiyet de belli oluyot erken öğreneceksin ve kesin sonuç Erkek doğdu içime
İnş pozitif habercisidir
Maşallah bekletti sıpa ama annesini de düşünüyorBizde morfoloji 0, ileri hız 4 tü benim hormonlar hsg yumurtalık herşey normaldi.. Ama tutmadığı için artık herşeyi sorgulayacağım…
Tüp bebek şans işi kuzum.. Aynı anda tedaviye başladığım 2 kişi vardı. Biri rahimden ameliyat oldu tek seferde tuttu. Öbürü 39 yaşındaydı tek seferde tuttu. Benimki tutmadı. Herşey normaldi.. Bence Rabbim dağına göre kar veriyor
Sanırım öyle oluyor ben öyle yapmıştım ama burnumu tıkayıp içmiştim daha sonra içine limon sıksaydın daha kolay içerdin dediler içtikten sonra neden söylüyorsunuz dedimTarifi nasildi canim direk suda başlayıp icicekmiyim hic denemedim kötü kokuyo diye deneyim hemen
Hayırlısı olsun kuzuRegl oldum kızlar tüp bebekten başka çare kalmadı
Evet.. Ben üzülmedim.. Tüp bebekte olmayınca artık doğal olmamasının bir sebebi var diyorum.. Sadece morfoloji değilmiş demekki..Oyle ya hersey guzeldi senin ama nasip kısmet
Suya koyup kaynat, ılıyınca süzüp içTarifi nasildi canim direk suda başlayıp icicekmiyim hic denemedim kötü kokuyo diye deneyim hemen
Hayırlısı olsun.. İçin mahsun olmasın.. Bundan sonrası daha kolay olacak inş
Herşeyin hayırlısı olsun tabi yarın hastaneye gidip rapora başlamak istiyodum fakat eşim yaza kadar bırakalım peşini yazın başlarız dedi çok yıprandık bklm benim umutlar yaza kaldı nasipHayırlısı olsun kuzu
Kuzum kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz öyle hareket edin.. Gerçekten dinginlik istiyor.. Eşinde haklı olabilir… Hem kafanız rahat ederse kendiliğinden bile olabilirHerşeyin hayırlısı olsun tabi yarın hastaneye gidip rapora başlamak istiyodum fakat eşim yaza kadar bırakalım peşini yazın başlarız dedi çok yıprandık bklm benim umutlar yaza kaldı nasip
Hiç sevmem ya bi kere zayiflatiyo diye iç demişlerdi kokusu berbattı icememistim aklim da hep o an varSanırım öyle oluyor ben öyle yapmıştım ama burnumu tıkayıp içmiştim daha sonra içine limon sıksaydın daha kolay içerdin dediler içtikten sonra neden söylüyorsunuz dedim
Anlamadim ya başkaları catir catir hamile kaliyo bize niye boyle kara kader düştüEvet.. Ben üzülmedim.. Tüp bebekte olmayınca artık doğal olmamasının bir sebebi var diyorum.. Sadece morfoloji değilmiş demekki..
Ay yapayım bariSuya koyup kaynat, ılıyınca süzüp içkokusu evet kötü cidden ama işe yarıyor
Sen rapor işlemlerimi başlat, sonra ara ver bence. Rapor için de bir kaç ay bekleyeceksin böylelikle yazın rapor bekleme derim ben.Herşeyin hayırlısı olsun tabi yarın hastaneye gidip rapora başlamak istiyodum fakat eşim yaza kadar bırakalım peşini yazın başlarız dedi çok yıprandık bklm benim umutlar yaza kaldı nasip
Bende hormon ilaçları falan kullanmak yasak pcos var adetlerim çok geç oluyor o yüzden nöroloji doktorum maydanoz suyu iç adet ol falan demişti öyle içmek zorunda kalmıştım ama sonrasında bir kaç gün içinde olmuştum gerçektenHiç sevmem ya bi kere zayiflatiyo diye iç demişlerdi kokusu berbattı icememistim aklim da hep o an var
Haklısın kuzum zaten gereğinden fazla takıldık bu konuya iyi gelecektir diye düşünüyorumKuzum kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz öyle hareket edin.. Gerçekten dinginlik istiyor.. Eşinde haklı olabilir… Hem kafanız rahat ederse kendiliğinden bile olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?