Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu fetal DNA neden yapılıyor her gebenin yaptırması gereken bir şey mi sizce ben yeni duydum da bir sormak istedim
Selam, teşekkürler. Size de hayırlı olsun bir zorunluluk yok ama doktorlar fetal dna tavsiye ediyorlar cunku doğru tespit orani daha yüksek. Kafa rahatlığı ve genetik yönde sorun varsa erken tespiti için önemli. Tek kötü yanı var pahali biraz, dolar ile ücretlendiriliyor. 300-500 dolar istiyor lablar.

Teşekkür ederim hee anladım teşekkür ederim evet biraz maliyetliymis maddiyat el verse yapılmasi iyi olur o zaman

Oyle ya hersey guzeldi senin ama nasip kısmet

Hayırlısı olsun.. İçin mahsun olmasın.. Bundan sonrası daha kolay olacak inş
Hayırlısı olsun kuzu
Herşeyin hayırlısı olsun tabi yarın hastaneye gidip rapora başlamak istiyodum fakat eşim yaza kadar bırakalım peşini yazın başlarız dedi çok yıprandık bklm benim umutlar yaza kaldı nasip

Herşeyin hayırlısı olsun tabi yarın hastaneye gidip rapora başlamak istiyodum fakat eşim yaza kadar bırakalım peşini yazın başlarız dedi çok yıprandık bklm benim umutlar yaza kaldı nasip
Kuzum kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz öyle hareket edin.. Gerçekten dinginlik istiyor.. Eşinde haklı olabilir… Hem kafanız rahat ederse kendiliğinden bile olabilir

Sanırım öyle oluyor ben öyle yapmıştım ama burnumu tıkayıp içmiştim daha sonra içine limon sıksaydın daha kolay içerdin dediler içtikten sonra neden söylüyorsunuz dedim
Hiç sevmem ya bi kere zayiflatiyo diye iç demişlerdi kokusu berbattı icememistim aklim da hep o an var

Sen rapor işlemlerimi başlat, sonra ara ver bence. Rapor için de bir kaç ay bekleyeceksin böylelikle yazın rapor bekleme derim ben.

Hiç sevmem ya bi kere zayiflatiyo diye iç demişlerdi kokusu berbattı icememistim aklim da hep o an var
Bende hormon ilaçları falan kullanmak yasak pcos var adetlerim çok geç oluyor o yüzden nöroloji doktorum maydanoz suyu iç adet ol falan demişti öyle içmek zorunda kalmıştım ama sonrasında bir kaç gün içinde olmuştum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…