- 7 Kasım 2014
- 7.008
- 10.984
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.621
Yumurtaların içi mi boşmuş? Bunu da ilk defa duyuyorum. Ah kk daha neler öğrenicem sayendeGünaydın kızlar dün dr kontrolum vardı tüp bebeği iptal etti yumurtalarımın içi boşmuşgerçekten yoruldum artık tüp bebeğin negatif olmasına hazırlamıştım kendimi ama tedavinin ortasında iptal etmesini beklemiyodum .
O kadar iğne yükledik bünyene aşılama deneyelim dedi yarın 2. Aşılama olacak ama tutma olasılığı %7.5kızlar çok yoruldum yaa tüp bebek yaptıramıyorum bile gerçekten yıkıldım
Selizay MaviSasa234 ejce A R Y A @Hali @Esrakcshn
Maydanoz suyu iç, bak Sasa'ya söyledim yaptı hemen söküldü adeti geçen aylardaNormal de mart adetinde aricakim kovit oldum ya suan reglim daha gelmedi bekliyorum canim
Çok mutlu oldumSelam canım, bebişim 3 cm filan su an fasulyeden hallicegeçen hafta fetal dna için kan verdim. Genetik sorun taraması yapılıyor. Oradan yanıt bekliyorumm. İnsallah sağlıklıysa içimize su serpilecek, hamile kalınca da endiseler, dertler bitmiyor. Hepimize sabır diliyorum. Ben biliyorsun 8 ay deneyip oldurdum, o geçen 7 ayda ne yanlıs yapildi hala bilmiyorum ama sonunda denk geldi. Yaşı aranızda en büyük olan benim o yüzden sırayı ben aldım Hepiniz tıpış tıpış annelere geleceksiniz biliyorum. Burası anneler kulubu burdan cıkıs yok
Östrojen bağlantısını nasıl kurdun kuzuÖstrojen cok yükselmiş fazla doz gibi sanki ? Geçmiş olsun bu arada
Ayrıca çatlamaması için de kontrol yapılan bit iğne var adını bilmiyorum. Yani senin yumurtalar sana bağlı olmayan bir tedavi dozu ile gelişim göstermiş ve kontrol edilmeden de çatlamış, doktor da sonucu bir noktaya erdirmek için ve işlevsel gözükmesi için aşılamaya bağlamış.hormon testi verdim öyle anlaşıldı muayenede de 4 yumurtam vardı.
Dün Döngümün 9. Günüydü çatlayan yumurtamda vardı . Dr dedi istersen opu yapalım ama sonuç alma olasılığımız çok düşük
İzmir de Funda Göde ye gidebilirsin bana kalırsa, İzmir iyi gibi görünsede doğru tedaviyi yapan çok doktor yok ne yazık ki.Gonalf 225 kullandım fazla geldi aynen . Şimdi sil baştan doktor araştır 1.5 yılda 6. Doktorum
1.5 yıllık evliyim ama biz hiç korunmadık. Eşimde ileri hareket 0 benimde yumurtalarım sorunluYumurtaların içi mi boşmuş? Bunu da ilk defa duyuyorum. Ah kk daha neler öğrenicem sayende
Üzülme kuzu, tutma olasılığı yoksa neden aşılama yapıyorsun, dinlensene biraz
Bir de sen sanki yeni evliydin, bir sorun mu var eşinde veya sende? Özelde mi yaptırıyorsun?
Haklısın normalde bende her detayına kadar araştıran biriyim ama bu kez kendime söz vermiştim doktor ne dese onu yapıcam araştırıp kafamı karıştırımıcam akışına bırakıcam diye bu taktiğimde tutmadı.Margee canım benim sana uzaktan görüşümü söyleyeyim ama bu konuları MaviSasa234 iyi bilir benden
Doktorun sana doğru bir yol çizmemiş ilaç ve sonraki takip karar sürecin bana deneyimsizlik gibi geldi gene diyorum ben okuduklarım kadar biliyorum.
Ama yumurtalarının boş olduğuna bu şekilde karar verilemezEstradiol değerin iyi görünüyor demek ki baskın yumurtalar olmuş tedaviyi tüp bebek sürecine göre az yumurta oluştuğu için iptal etmiş olabilir ama bu şekilde boş folikül kararı verilemez kanımca.
Doktorlar bizi iyice okumayan ama umut bağlayan olarak görüyor ne kadar etik olmayan bir durum allah herkesi doğru hekimlerle karşılaştırsın ne diyim
Evet hatta bende neden çatlamasın diye iğne kullanmıyorum diye düşünmüştüm herkes kullanıyo sonuçta . Doktor aşılama yapalım deyince eşim iğneler emeğin boşuna gitmesin aşılama maliyetli bişi değil deyince tamam dedim belki hayırlısı böyledir aşılama ile tutarAyrıca çatlamaması için de kontrol yapılan bit iğne var adını bilmiyorum. Yani senin yumurtalar sana bağlı olmayan bir tedavi dozu ile gelişim göstermiş ve kontrol edilmeden de çatlamış, doktor da sonucu bir noktaya erdirmek için ve işlevsel gözükmesi için aşılamaya bağlamış.
Hey allahım
Estradiol opudan önce yüksek çıkar ki zatenHaklısın normalde bende her detayına kadar araştıran biriyim ama bu kez kendime söz vermiştim doktor ne dese onu yapıcam araştırıp kafamı karıştırımıcam akışına bırakıcam diye bu taktiğimde tutmadı.
Aslında dokroruda çok suçlamak istemiyorum istersen tüp bebeğe devam edelim ama şuan önermiyorum dedi. Hangi değer için iptal edildiğini sormadım sonuçlara baktım estradiol yüksek diye galiba o hormon diye düşündüm. İlk defa klinik doktoruna gittim hata yaptım galiba hastane doktorları daha bilgili deneyimli bence
İsraeul aruh benimde seçeneklerim arasında ama o bizi biraz aşar . Funda Göde yi duymadım araştırıyım İstanbul en güzel yer bence İzmir deki büyük hastanelerde muayene oldum hep çok seçeneğimde kalmadıİzmir de Funda Göde ye gidebilirsin bana kalırsa, İzmir iyi gibi görünsede doğru tedaviyi yapan çok doktor yok ne yazık ki.
Bir de israel aruh var maddi yönden sıkıntın yoksa onu öneriyorum işini doğru yapan biridir. Sana uygun olmayan bir şeyi yapmayacaktır.
Tatlım elbette hayırlısı neyse o olsunEvet hatta bende neden çatlamasın diye iğne kullanmıyorum diye düşünmüştüm herkes kullanıyo sonuçta . Doktor aşılama yapalım deyince eşim iğneler emeğin boşuna gitmesin aşılama maliyetli bişi değil deyince tamam dedim belki hayırlısı böyledir aşılama ile tutar
İstanbul bence de en iyi konumda bu tedavilerdeİsraeul aruh benimde seçeneklerim arasında ama o bizi biraz aşar . Funda Göde yi duymadım araştırıyım İstanbul en güzel yer bence İzmir deki büyük hastanelerde muayene oldum hep çok seçeneğimde kalmadı
Doktor estradiol demedi ben tahlilde o yüksek diye ona yorumladım ama dünden beri anladım ki yanlış yorumlamışımEstradiol opudan önce yüksek çıkar ki zatenMaviSasa234 yorum yapar.
Transferden önce bu değer yüksek istenmiyor benim okuduklarıma göre doktora güvenmek önemli ama seni deneme tahtasına da benzetemez…
O kadar haklısın ki Allah bilsin ne diyelim hem maddi hem manevi yıpranıyoruzTatlım elbette hayırlısı neyse o olsun
İnşallah vesile olsun gebe kal
Ama doktorlar açısından çok duygusal davranamıyorum ben öğretmenim kim çocuğuna yanlış bilgi öğretmemi ister veliler hakkını hemen arar, kaldı ki ben derse bile geç kalamam vs her mesleğin etik değerleri var.
Onlar bu işi umut dünyamızı kullanarak yapıyor resmen bu yüzden ben doğru yapılmayan her işe kızıyorum..
Allah yüzünü güldürsün inşallah bu vesile ile
Estradiol değil zaten canım sen o deyince şaşırdım bir şey demedim. Progesteron düşük, muhtemelen o olabilir, sağlıklı yumurtlama için 10 ve üstü bekleniyor diye biliyorumDoktor estradiol demedi ben tahlilde o yüksek diye ona yorumladım ama dünden beri anladım ki yanlış yorumlamışımaraştırmıcam sormucam dedim şeyini çıkardım galiba
Sen de iyi ki varsınO kadar haklısın ki Allah bilsin ne diyelim hem maddi hem manevi yıpranıyoruzAllah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah walla kızlar çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Ama henüz yumurta çatlamamış olabilir ve zaten döngünün ilk günlerinde bu kızEstradiol değil zaten canım sen o deyince şaşırdım bir şey demedim. Progesteron düşük, muhtemelen o olabilir, sağlıklı yumurtlama için 10 ve üstü bekleniyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?