Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kaldı kuzum artık hangi aya hangi seneye evet olsaydın bir regl oda insanı bunaltiyor ya

Klasik bunu bende çok duyuyorum, hep de aynı nedense hiç değişmiyor

Ben 4 5 kez yumurta geliştirici ilaçlar kullandım dedim doktorum senin zaten rezervin az çok büyük hata olmuş demisti bu da ayrı şok 3 yumurtam oldu 4 yumurtam oldu diye seviniyordum saf gibi
Kuzu ben kendimde ve sende gördükten sonra hesap yaptım. 3 çatlatma+2 aşılama +1 tüp ile ortalama 3.5 yıllık yumurta rezervin tükeniyor… Ben tüp bebek ile 22 yumurta ile 2 yıllık rezervimi feda ettim

Ne tarafa dönsem bir hamile veya hamilelik haberi demek birileri isteyince hemen oluyor. Peki bizimki niye bu kadar zor?
Bu da bizim imtihanımız heralde
Öyle düşünme kuzum.. Onlarında bekledikleri tükendikleri zamanlar olmuştur.. Olmadı ise bile herkesin imtahanı farklı…
Biz dün bebek ziyaret gittik. O arkadaş ile beraber gebelik planlamıştık.. Hatta ben hamile olabilirim demişti. Bende bizde bu ay denedik bakalım demiştim.. Şimdi 2 aylık bebek..
Eşim önceden etkilenmezdim ama bu sefer tesir etti sanki dedi… çocuklu bir sürü arkadaşımız var.. Çocuk düşünmediğimiz için aa bizim niye yok diye düşünmüyorduk dedim.. Şimdi çabalayıpta olmayınca insan haliyle bi istiyor dedim..
Sizinde hepimizinde durumu bu.. Hepimizin algıları şuan açık ve ruh halimiz hassas.. Ama emin ol istediği gibi hamile kalan çok az var.. Hepsi sabretti.. Belki biz biraz daha sabredeceğiz.. Ama dua kabul olmayacaksa dile gelmez kalbe düşmezmiş…
Biz biraz daha bekleyelim…
Bu arada 2 arkadaşımın 60 gün oruç borçlarını tutarken hamile kaldılarını farkettim.. Sahura kalkarken namazımı kılıp zikir yapıyordum ve daha dingin olmuştum dedi.. Dip not olarak eklemek istedim

Ne tarafa dönsem bir hamile veya hamilelik haberi demek birileri isteyince hemen oluyor. Peki bizimki niye bu kadar zor?
Bende öyle şuan haftaya görümcem in kızının bir yaş günü var ,iki ay sonra kardeşimin kızının.
Beş ay önce evlenen bir akraba vardı hamileymiş , Allah'ım bizlere nasip etsin inşallah zor

Kuzu ben kendimde ve sende gördükten sonra hesap yaptım. 3 çatlatma+2 aşılama +1 tüp ile ortalama 3.5 yıllık yumurta rezervin tükeniyor… Ben tüp bebek ile 22 yumurta ile 2 yıllık rezervimi feda ettim
Ahahahah işte herkes bisi diyorda adamda yıllarca yurtdisinda bunun eğitimini almış biliyordur heralde

Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi 3 yıldır gebelik için çabalıyorum ancak olmadı sorum şu bugün adetimin 13. Günü ve yumurta akına benzer yapışkan bir akıntı geldi bu yumurtlama mı çatlama mı oluyor? Eşim il dışında 2 sonra gelicek 2 gün sonra olsa bile gebelik için şansım olur mu acaba? bu arada akıntım her ay o şekilde olmuyor

Valla artık galiba bizlerinde bırakması gerekiyor 1yılı geçgin zamandır beklemekten yorulduk tamam belki çok uzun zaman değil ama mutsuzlaştık kendi kendime gene kararlar aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…