Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben üniye gidiyorum zaten asistanlar kontrol ediyor sürekli benim aksilik olmazsa 11. Günde aşılama olacak görünüyor.

Hiç kaygılanma yaşı öne sürüyorlar ama 35 ten sonra çok fazla anne var
Sen üniye mi gidiyorsun? Tedavin nerede?.

Senden cesaretle ben de söyledim müdürüme kafana takma hoca hanım benim çocuklar büyüdü uğraşmak çok zor hayatını yaşa dedi adam

Özele gidiyorum ilçedeyiz üniversite hastanesi yok olsa öyle yapardım ben de

Agnuscaston
Arkadaşlar merhabalar bu bitkisel ilaçla hamile kalan çok insan varmış adet döneminde kullanılmaya başlanması gerekiyormuş ben bu ay rengli olursam kesin kullanıcam sizlerde araştırın paylaşmak istedim bilginize

Ben aslan pencesi o dediginiz otu hayitla ögütüp bala karistirip kullaniyorum bir iki aydir bakalim

Kuzu yumurtalar hergün 1 mm kadar büyüyor.. O yüzden çatlatma iğnesi 17-18-20 mm yken yapılıyor ki işlem zamanı 20-22 mm olsun diye..

Aminn kuzum hepimiz için inşallahh evet kuzum hem de 1. Sınıf,35 tane minik canavarım var
Ben de sınıf öğretmeniyim ve zumreyiz 1. Sınıf okutuyorum ben de aslında rapor almak mantıklı olabilir çünkü aşırı yorucu oluyor okul. Dinlenmek şansı artırır mı bilemedim ama yogunluktansa sanki dinlenmek daha mantikli gibi

Selizay yine ben dün değerlendirme yapamadık bugün ki testim de böyle ne diyorsun?

Eklentiler

• 6665FCF5-CF88-4E2A-977A-C0F8BCEEF1C3.jpeg
    33,7 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…