- 1 Eylül 2021
- 4.795
- 18.234
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.341
Zaten tarihler bir garip en erken seks izni 26 subatta basliyor, biz o zamana kadar rahat birakmayiz bizim kocalariOglagım 1 mart regl tarihim hayatın bana cocuk vermeme isteği![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten tarihler bir garip en erken seks izni 26 subatta basliyor, biz o zamana kadar rahat birakmayiz bizim kocalariOglagım 1 mart regl tarihim hayatın bana cocuk vermeme isteği![]()
Ay valahi heZaten tarihler bir garip en erken seks izni 26 subatta basliyor, biz o zamana kadar rahat birakmayiz bizim kocalari![]()
Ah hahahaha tam ona bakıyordumBu gene bisiler hazırlıyor ne hazırlıyor bu ya bitki çaylı neli
Bende de var yanımda hemen ictimAaa bu ocean d3k2 şişesi değil mi? Nerde görsem tanırımağzıma dikmeye gidiyorum
Eki Görüntüle 3004429
Ahhahahah bandını sökmüşler, kaçar mı elf gözlerimizdenTatatatm
Aaa bu ocean d3k2 şişesi değil mi? Nerde görsem tanırımağzıma dikmeye gidiyorum
Eki Görüntüle 3004429
Yaaaa fotideki sen misinnnnnnn,
Çok ağır bir işte çalışmıyorum normal hayatıma devam edeceğim açıkçası sen kaçıncı döngü günündesin acaba?Ne güzel herşey yolunda demek
Benim de yarın kontrol var bakalım ne durumdayım göreceğiz.. sen aşılamadan sonrasını nasıl planladın o gün çalışacak mısın mesela? Doktor normal hayatına devam et diyor ama o gün dinlensem diye düşünüyorum ben de bilemedim
Pinterestten buldum kuzum ama benzerlik çok saçlarım böyleYaaaa fotideki sen misinnnnnnn,![]()
Oyyy rapunzel saçlımmmmmPinterestten buldum kuzum ama benzerlik çok saçlarım böyle![]()
Saracoglunun aldim 2 paket ama icmeye vakit olmuyo bide karisik hayit civan perçemi var ama yoğunluktan unutuyom yarın içerim insalahAslan pençesi çayını içiyor musun kuzum? Adeti düzenliyormuş bir baksana
Ayrılıp gelmeyenleri de gördük be gülümSelizay
Maviesra
A R Y A
MaviSasa234 kızlar sürekli beraberiz full ekip devam acaba diyorum başka topiklere dağılsak oralarda hamiş olurmuyuz bi bu kaldı
ayyy kafayı yedim valla
Kendi kendime çare arıyorumAyrılıp gelmeyenleri de gördük be gülüm![]()
Hamile kalıp buralara uğramayanları da gördü bu gözlerAyrılıp gelmeyenleri de gördük be gülüm![]()
Yok kuzum daha olmadım. İlaçları bıraktıntan 1 hafta sonra olunuyormuş