• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de öğretmenim Haziran ayında tüp bebeğe başlayacağız eşim yaza kadar deneyelim diyor.😊 Okuldan kimse bilsin istemiyorum ben hem. Teach_Mavi Teach_Mavi
Bende başlarda kimse bilmesin istiyordum. Her ay iki üç gün rapor izin alınca müdürle konuşayım dedim anlattım durumu. İstediğin kadar rapor izin kullanabilirsin yeter ki olsun dedi. Sağolun dedim öyle işte.. Aşılama olursa 1 hafta rapor mu alsam acaba 🤭🤣 1. Sınıf olduğum için aşırı yoğun geçiyor.gerçi tutcak olsa her türlü tutuyor ama yine de

Hic belli olmuyor yaa ilk denemede tutabilirlirde, benim ilk asilaman tuttu ama kimyasal oldu. İnsallaahh gerek kalmaz tüpe canım en kısa zamanda hayırlısı sağlıklısı nasıp olsun 🌺🤲❤️ ogretmensin degilmi zor olur evet okul varken
Aminn kuzum hepimiz için inşallahh 🤲💙 evet kuzum hem de 1. Sınıf,35 tane minik canavarım var 🙈🤣

Çok ağır bir işte çalışmıyorum normal hayatıma devam edeceğim açıkçası sen kaçıncı döngü günündesin acaba?
Günaydın, döngümün 9. günü bugün kısa ama benim 25 gün.. benim de ağır bir işim yok aslında bakalım o gün gelsin ruh halime göre karar vereyim 😁

Günaydın, döngümün 9. günü bugün kısa ama benim 25 gün.. benim de ağır bir işim yok aslında bakalım o gün gelsin ruh halime göre karar vereyim 😁
Günaydın bugün ben de 8. Gündeyim. Yarın kontrol var ve sanırım yarın çatlatma iğnesi olacak.. biraz erken mi diye korkuyorum ama yumurtaların çapı ölçüldü, rahim kalınlaşması için ilaç kullanıyor musun?

Bende başlarda kimse bilmesin istiyordum. Her ay iki üç gün rapor izin alınca müdürle konuşayım dedim anlattım durumu. İstediğin kadar rapor izin kullanabilirsin yeter ki olsun dedi. Sağolun dedim öyle işte.. Aşılama olursa 1 hafta rapor mu alsam acaba 🤭🤣 1. Sınıf olduğum için aşırı yoğun geçiyor.gerçi tutcak olsa her türlü tutuyor ama yine de
Müdürünün kıymetini bil kuzum maşallah 🧿 diyelim 😄🤩Benim müdür manyak kan tahlili yaptırırken bile rapor getir diyor zar zor hallettim kan tahlilleri vs çok uğraştım zaman kaybettim 🙃Rapor da almak istemiyorum kadrolu değilim proje kapsamında görev yapıyorum 🙃

Günaydın bugün ben de 8. Gündeyim. Yarın kontrol var ve sanırım yarın çatlatma iğnesi olacak.. biraz erken mi diye korkuyorum ama yumurtaların çapı ölçüldü, rahim kalınlaşması için ilaç kullanıyor musun?
Rahim kalınlığı icin nar suyu ceviz hurma falan tuketebilirsiniz iyi geldiğini duymuştum

Çok ayakta durmadan gerekiyor ağır kaldırmak yasak Alman lazım bence ben bu ay aşılama deniyorum yine ben mecbur izin alcam benim işte ağır kaldırmada var uzun süre ayaktada kalıyoruz hastanede çalıştım için sıkıntı 1 hafta rapor alcam gene bakalım doktor ne kadar rapor yazacak

Son düzenleme:
Yarın soracağım kuzu, progestan başlatacak sanırım ama genelde aşılamada ilk iğne ile estrofem kullanan da var , bilemedim 🤷‍♀️
Rahim kalınlığın iyi ise estrofem vermez ama ince işe nar suyu da iç daha önceleri benim inceydi estrofem ve nar suyu içtim düzeldi bende pazartesi aşılama olcam bakalım nasip bugün doktordan çıktım

Müdürün açısından çok şanslısın bizimki bu yaşta doğuracak ne var der ben ona duyurmadan raporu eline vercem bu benim hakkım zaten hasteneye başladı başlayalı sadece covid de rapor aldım o da mecburi bi kızı ağlattı öyle 3. Yü bilmeden hamile kaldı ağlattı salak 2 çocuğun var 3 ye ne gerek var diye laf etmiş kız zaten hassas ağladı sırf o kadın laf ettiği için bizim hastanede doğum bile yapmadı gitti başka hastaneye

Rahim kalınlığın iyi ise estrofem vermez ama ince işe nar suyu da iç daha önceleri benim inceydi estrofem ve nar suyu içtim düzeldi bende pazartesi aşılama olcam bakalım nasip bugün doktordan çıktım
Sanırım benim de pazartesi olacak, rahim kalınlığını adetin ikinci günü bakmıştı ona göre ilaçlar belirlendi.

Endişelenme genelde döngünün 12. günü yapılıyormuş aşılama zaten hem yumurtanın boyutuna göre karar veriyor senin yumuşlar iğneye tepki vermiş büyümüş demek güzel bu ☺️ ben sadece gonal f iğne kullanıyorum başka bir ilaç vermedi şimdilik sen üniversite hastanesine mi gidiyorsun? benim doktor çok ilgili gelmiyor bana bu gün gideceğim kontrole bir de aşılamaya çağıracak gibi geliyor.. son gittiğimde yaşından dolayı her ay şansın azalıyor dedi gerim gerim gerdi beni.. ben de gerçekçiyimdir ama insanın yüzüne de söylenmez ki böyle 😁

Back