- 22 Aralık 2021
- 806
- 961
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.381
Kaç olması gerekiyorCanım mutlaka rahim kalınlığını sor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç olması gerekiyorCanım mutlaka rahim kalınlığını sor
Ben üniye gidiyorum zaten asistanlar kontrol ediyor sürekli benim aksilik olmazsa 11. Günde aşılama olacak görünüyor.Endişelenme genelde döngünün 12. günü yapılıyormuş aşılama zaten hem yumurtanın boyutuna göre karar veriyor senin yumuşlar iğneye tepki vermiş büyümüş demek güzel buben sadece gonal f iğne kullanıyorum başka bir ilaç vermedi şimdilik sen üniversite hastanesine mi gidiyorsun? benim doktor çok ilgili gelmiyor bana bu gün gideceğim kontrole bir de aşılamaya çağıracak gibi geliyor.. son gittiğimde yaşından dolayı her ay şansın azalıyor dedi gerim gerim gerdi beni.. ben de gerçekçiyimdir ama insanın yüzüne de söylenmez ki böyle
![]()
Senden cesaretle ben de söyledim müdürüme kafana takma hoca hanım benim çocuklar büyüdü uğraşmak çok zor hayatını yaşa dedi adamBende başlarda kimse bilmesin istiyordum. Her ay iki üç gün rapor izin alınca müdürle konuşayım dedim anlattım durumu. İstediğin kadar rapor izin kullanabilirsin yeter ki olsun dedi. Sağolun dedim öyle işte.. Aşılama olursa 1 hafta rapor mu alsam acaba1. Sınıf olduğum için aşırı yoğun geçiyor.gerçi tutcak olsa her türlü tutuyor ama yine de
Özele gidiyorum ilçedeyiz üniversite hastanesi yok olsa öyle yapardım ben deBen üniye gidiyorum zaten asistanlar kontrol ediyor sürekli benim aksilik olmazsa 11. Günde aşılama olacak görünüyor.
Hiç kaygılanma yaşı öne sürüyorlar ama 35 ten sonra çok fazla anne var
Sen üniye mi gidiyorsun? Tedavin nerede?.
8 ile 10 arası olması gerekiyor diye biliyorum benim 8.5 ile yapıldı aşılamamKaç olması gerekiyor
Ben aslan pencesi o dediginiz otu hayitla ögütüp bala karistirip kullaniyorum bir iki aydir bakalimAgnuscaston
Arkadaşlar merhabalar bu bitkisel ilaçla hamile kalan çok insan varmış adet döneminde kullanılmaya başlanması gerekiyormuş ben bu ay rengli olursam kesin kullanıcam sizlerde araştırın paylaşmak istedim bilginize
Oyy hadi maşallah… Bol bol olgun yumurtan olsun… En kaliteli embriyolardan bolca olsun inş…Başladım kuzum iğnelerin bugün 5. Günü
Kuzu yumurtalar hergün 1 mm kadar büyüyor.. O yüzden çatlatma iğnesi 17-18-20 mm yken yapılıyor ki işlem zamanı 20-22 mm olsun diye..Günaydın bugün ben de 8. Gündeyim. Yarın kontrol var ve sanırım yarın çatlatma iğnesi olacak.. biraz erken mi diye korkuyorum ama yumurtaların çapı ölçüldü, rahim kalınlaşması için ilaç kullanıyor musun?
Rahim kalınlığı icin nar suyu ceviz hurma falan tuketebilirsiniz iyi geldiğini duymuştum
Nar suyu içmiyorum canım.ejce nar suyu aşılama güne kadar.. Sonrasında ters etki yapıyormuş..
Ee çok iyiNar suyu içmiyorum canım.
Yani ben normal hayatımdan farklı hiç
Bir şey yapmıyorum hatta.
Dün döngünün 7. Günüydü ve bir yumurtam 15 olarak ölçüldü![]()
Yani iyi de rahim durumundan endişe ediyorum biraz yarın sabah göreceğizEe çok iyi![]()
Femera kullanmıştım ben bakalım nasipSanırım benim de pazartesi olacak, rahim kalınlığını adetin ikinci günü bakmıştı ona göre ilaçlar belirlendi.
Niye kaç çıktı ki?Yani iyi de rahim durumundan endişe ediyorum biraz yarın sabah göreceğiz![]()
Bilmem daha belli değil de yumurtalar erken büyüdü benim gonal f 37.5 ileNiye kaç çıktı ki?
Haydi güzel haberler gelsin inşallahFemera kullanmıştım ben bakalım nasip
Ben de sınıf öğretmeniyim ve zumreyiz 1. Sınıf okutuyorum ben deAminn kuzum hepimiz için inşallahhevet kuzum hem de 1. Sınıf,35 tane minik canavarım var
![]()
Nasıl erken büyüdü… iyi gidiyor işte.. Bugün 8.gün değil mi?Bilmem daha belli değil de yumurtalar erken büyüdü benim gonal f 37.5 ile![]()