- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.382
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.401
Bugünü değerlendir bari
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünü değerlendir bari
Geçmiş olsun kuzumm neden öylee olduu covid geçirirken bile birşeyin yoktuKızlar çok hastayım, ateşim 38 civarı. Rapor alıp okul gitmedim![]()
Misafir geldi Ankara’dan şansıma dün olamadı. bugün de gece o geldikten sonra olur ancak çatlamış mı peki sence?Bugünü değerlendir bari![]()
Net çatlama değil canım pik devam ediyor gibi. Bugünü değerlendir yarın da test yap mutlakaMisafir geldi Ankara’dan şansıma dün olamadı. bugün de gece o geldikten sonra olur ancak çatlamış mı peki sence?
Geçmiş olsun bu arada benim de bugün okulum faciaydı nöbet artı dersleri full olan iki öğretmen yoktu resmen pertingen
Benim covid anca mı varlığının farkına vardı acabaGeçmiş olsun kuzumm neden öylee olduu covid geçirirken bile birşeyin yoktu![]()
Tamamdır canım çok sağolNet çatlama değil canım pik devam ediyor gibi. Bugünü değerlendir yarın da test yap mutlaka
Evet ama ortalama 14. Gün olgun olan yumurta 11. Gün olursa Diye endişem kuzuNasıl erken büyüdü… iyi gidiyor işte.. Bugün 8.gün değil mi?
Gecmis olsun kuzumKızlar çok hastayım, ateşim 38 civarı. Rapor alıp okul gitmedim![]()
Geçmiş olsunKızlar çok hastayım, ateşim 38 civarı. Rapor alıp okul gitmedim![]()
Ay ne bilim iyiydim ben 2 hafta geçti üstündenGeçmiş olsun
Ateş kovitten mi yükseldi?.
Kuzum normal döngüne göre düşünme artık.. İlaçlar ile desteklendiği için öncesinde gerçekleşecek 10-12.günler arası yumurta çatlayacak… Önemli olan yumurtanın 18-20 mm olması.. Rahim kalınlığının 8 mm üstünde olması.. Güne bakılmıyor..Evet ama ortalama 14. Gün olgun olan yumurta 11. Gün olursa Diye endişem kuzu
Şöyle ki ben şu an rahim kalınlaşması için bir takviye ilaç kullanmıyorum. Endişem bundan ötürüKuzum normal döngüne göre düşünme artık.. İlaçlar ile desteklendiği için öncesinde gerçekleşecek 10-12.günler arası yumurta çatlayacak… Önemli olan yumurtanın 18-20 mm olması.. Rahim kalınlığının 8 mm üstünde olması.. Güne bakılmıyor..
Atsana bakalm testiMerhaba kızlar, acaba şu ucuz idrar testlerinde yalancı pozitif olabilir mi? Artı Med testin adı.
Az önce konu açtım, bazı arkadaslar koruma çizgisi olabilir demiş ama hayırlısı olsun :)Atsana bakalm testi
Ooooo ne yalancısı olmuş bu maaşallah hayırlı olsunAz önce konu açtım, bazı arkadaslar koruma çizgisi olabilir demiş ama hayırlısı olsun :)
Sağolun, çok heyecanlıyım şuan :) Kan testine gidip netlestirecegiz bakalım.Ooooo ne yalancısı olmuş bu maaşallah hayırlı olsun![]()
Bebek el sallıyorAz önce konu açtım, bazı arkadaslar koruma çizgisi olabilir demiş ama hayırlısı olsun :)