• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugünü değerlendir bari 😂
Misafir geldi Ankara’dan şansıma dün olamadı. bugün de gece o geldikten sonra olur ancak çatlamış mı peki sence?
Geçmiş olsun bu arada benim de bugün okulum faciaydı nöbet artı dersleri full olan iki öğretmen yoktu resmen pertingen

Misafir geldi Ankara’dan şansıma dün olamadı. bugün de gece o geldikten sonra olur ancak çatlamış mı peki sence?
Geçmiş olsun bu arada benim de bugün okulum faciaydı nöbet artı dersleri full olan iki öğretmen yoktu resmen pertingen
Net çatlama değil canım pik devam ediyor gibi. Bugünü değerlendir yarın da test yap mutlaka

Evet ama ortalama 14. Gün olgun olan yumurta 11. Gün olursa Diye endişem kuzu
Kuzum normal döngüne göre düşünme artık.. İlaçlar ile desteklendiği için öncesinde gerçekleşecek 10-12.günler arası yumurta çatlayacak… Önemli olan yumurtanın 18-20 mm olması.. Rahim kalınlığının 8 mm üstünde olması.. Güne bakılmıyor..

Kuzum normal döngüne göre düşünme artık.. İlaçlar ile desteklendiği için öncesinde gerçekleşecek 10-12.günler arası yumurta çatlayacak… Önemli olan yumurtanın 18-20 mm olması.. Rahim kalınlığının 8 mm üstünde olması.. Güne bakılmıyor..
Şöyle ki ben şu an rahim kalınlaşması için bir takviye ilaç kullanmıyorum. Endişem bundan ötürü ✌🏻

Eklentiler

• IMG_20220211_194714.jpg
    IMG_20220211_194714.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 67
Back