- 20 Aralık 2020
- 17.147
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.232
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.301
Biz yıllarımızı verdik gene yok gene yokCamdaki kız izliyorum toplasan 2 defa sevştiler kız hamile, bak yine sinirlendim![]()
![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz yıllarımızı verdik gene yok gene yokCamdaki kız izliyorum toplasan 2 defa sevştiler kız hamile, bak yine sinirlendim![]()
Brnde şirketten kimsenin bilmesini istemiyorum öyle bişey olursa ne yaparım.bilmiyorumBen de öğretmenim Haziran ayında tüp bebeğe başlayacağız eşim yaza kadar deneyelim diyor.Okuldan kimse bilsin istemiyorum ben hem.
Teach_Mavi
Ya mesela rapor yazıyor ya Dr orda tüp bebek tedavisi veya opu fln yazmamali Dr dan rica edersin başka bir tanı yazsın düzensiz mens mesela.Brnde şirketten kimsenin bilmesini istemiyorum öyle bişey olursa ne yaparım.bilmiyorum![]()
Evet ya gerçekten sıkıntılı işler , bide.milllete.aciklama yapmayalimYa mesela rapor yazıyor ya Dr orda tüp bebek tedavisi veya opu fln yazmamali Dr dan rica edersin başka bir tanı yazsın düzensiz mens mesela.Eğer okul zamanına denk gelirse ben o şekilde isterdim sanırım
Ben de öğretmenim Haziran ayında tüp bebeğe başlayacağız eşim yaza kadar deneyelim diyor.Okuldan kimse bilsin istemiyorum ben hem.
Teach_Mavi
Kızlar bence kimseden saklamanıza gerek yok, kimin iyi niyetle edeceği dua size fayda eder bilinmez. Bunlar eksiklik ta da ayıp şeyler değil, bir de aman kimse öğrenmesin stresine girmeyin benceBrnde şirketten kimsenin bilmesini istemiyorum öyle bişey olursa ne yaparım.bilmiyorum![]()
Benim de aynı oldu, koyulaşır gibi oldu yine silindi sinir oldumKizlar bisey soracagim ovaliasyon testinde ne testte T cizgisi hafifce belirginlesmeye basladiktan sonra ortalama ne zaman yumurtlamayi yakaliyorsunuz benimkisi dalga geciyor benimle resmen bi acik renk belirdi sonra yine daha silik görünmeye basladi bugun 9. gün Regl döngüme gore, 7. gün daha belirgindi sanki? Ortalama 27-28 günde Regl oluyorum yoksa kacirdim mi ?
Ne güzel herşey yolunda demekSelam
Evet cumartesi sabahı bir kontrol daha var pazartesi aşılama görünüyor kısmetse.
Sen nasılsın?![]()
Canım normal vücutta lh inip çıkabiliyor, 7.gunun ise kacirman zor genelde benim 28gunluk döngümde 12.15 günleri arası oluyor yumurtlamamKizlar bisey soracagim ovaliasyon testinde ne testte T cizgisi hafifce belirginlesmeye basladiktan sonra ortalama ne zaman yumurtlamayi yakaliyorsunuz benimkisi dalga geciyor benimle resmen bi acik renk belirdi sonra yine daha silik görünmeye basladi bugun 9. gün Regl döngüme gore, 7. gün daha belirgindi sanki? Ortalama 27-28 günde Regl oluyorum yoksa kacirdim mi ?
Hahhahaah valla ben de sinirlendim annesi beline bi şey yapıştırdı ya of ondan oldu galibaCamdaki kız izliyorum toplasan 2 defa sevştiler kız hamile, bak yine sinirlendim![]()
Eşim diyor ne sürdü acaba karına biz de sürekHahhahaah valla ben de sinirlendim annesi beline bi şey yapıştırdı ya of ondan oldu galiba
bi de geçen haftaki testle mücadelesine ne demeli peki biz test görünce taze kan kokusu almış zombiye dönüyoruz kız bakışa bakışa düşürdü ya elinden![]()
Yaaa ben sürekli sonuç ne oldu diye sorarlar diye söylemek istemiyorum yoksa ayıp eksiklik diye değil aslında.Kızlar bence kimseden saklamanıza gerek yok, kimin iyi niyetle edeceği dua size fayda eder bilinmez. Bunlar eksiklik ta da ayıp şeyler değil, bir de aman kimse öğrenmesin stresine girmeyin bence![]()
ev aktara döndü zaten her türlü ot bitki vitamin varEşim diyor ne sürdü acaba karına biz de sürekadamı da bozduk
Bizede göndersin FerideHahhahaah valla ben de sinirlendim annesi beline bi şey yapıştırdı ya of ondan oldu galiba
bi de geçen haftaki testle mücadelesine ne demeli peki biz test görünce taze kan kokusu almış zombiye dönüyoruz kız bakışa bakışa düşürdü ya elinden![]()
Ay adam hakliEşim diyor ne sürdü acaba karına biz de sürekadamı da bozduk
Ben soranlara artik biz ugrasiyoruz siz de dua edin bi zahmet diyorumYaaa ben sürekli sonuç ne oldu diye sorarlar diye söylemek istemiyorum yoksa ayıp eksiklik diye değil aslında.
Hatta iki aşılamam.var iki seneyi geçti deniyoruz ailelerimize bile söylemedik.doktor doktor geldiğimizi, negatif asilamalarimizi kendimiz üzüldük yiprandik birde onların baskısı ile daha da çok üzülürdüm sanırımçok yakın arkadaşım biliyor sadece oda sağolsun hep destek asla test yaptın mı naptın diye bile sormazdi stres olmiyim diye
İmza kampanyası mi başlatsak bele sürülen karışım açıklansın diyeBizede göndersin Feridene yaptıysa kıza
Ben herkese söylüyorum soran, istiyoruz ama olmuyor nasip diyorum. Öyle olunca emin ol hiç sormuyorlarYaaa ben sürekli sonuç ne oldu diye sorarlar diye söylemek istemiyorum yoksa ayıp eksiklik diye değil aslında.
Hatta iki aşılamam.var iki seneyi geçti deniyoruz ailelerimize bile söylemedik.doktor doktor geldiğimizi, negatif asilamalarimizi kendimiz üzüldük yiprandik birde onların baskısı ile daha da çok üzülürdüm sanırımçok yakın arkadaşım biliyor sadece oda sağolsun hep destek asla test yaptın mı naptın diye bile sormazdi stres olmiyim diye