- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.321
Aynen ben çok saklamiyom dua alıyorm hep napiyim Allah verir inşallah ben çabalıyorum inşallah olurKızlar bence kimseden saklamanıza gerek yok, kimin iyi niyetle edeceği dua size fayda eder bilinmez. Bunlar eksiklik ta da ayıp şeyler değil, bir de aman kimse öğrenmesin stresine girmeyin bence
Aynen kuzucumAynen ben çok saklamiyom dua alıyorm hep napiyim Allah verir inşallah ben çabalıyorum inşallah olur
Anında instgrama girip bakmaya gidiyorumŞöyle bir şey gördüm başak burcuyum takvimde gerçekten o tarihler ovulasyon tarihim
Eki Görüntüle 3004415
Ben büyük bir bakır kazan alıp bundan sonra onda kaynatacam karışımları, moda girelim azıcık. Keramet feridenin cadı kazanında belkideAllahim ya hiç güleceğim yoktu şu başlıkta uzun suredir böyle eglenmedim ne komiksiniz kiz iyi geldi =)
Ayyy mantıklı bende düşünmüyoruz diyorumBen soranlara artik biz ugrasiyoruz siz de dua edin bi zahmet diyorum
Ay yok nerde benim çevrem de onlardan kalmamışBen herkese söylüyorum soran, istiyoruz ama olmuyor nasip diyorum. Öyle olunca emin ol hiç sormuyorlar
Zayiflamak icin her eve bir Feride sartBizede göndersin Feridene yaptıysa kıza
Bunud a bir deneyelim
Bizim bi da tutmuyo ovu hesabina göre
Bizimde 3gun denk geliyor haBunud a bir deneyelim
Belki geç yumurtlarsınBizim bi da tutmuyo ovu hesabina göre
Yapisalim bu tarihlerde
Eşimle 3gun uyuyo da o 3 gün ovuya hiç uymuyor ama ben yine de kaçırmam insBelki geç yumurtlarsın
Ahaha regl günü mesela:) Adamin insta sayfasini stolkladim. Bu sene Cok istedigin bisey olacak demisBelki geç yumurtlarsın
Bana da bulaşıcı hastalık, cerrahi müdehale ateşli silahla öleceksin demiş dhdhAhaha regl günü mesela:) Adamin insta sayfasini stolkladim. Bu sene Cok istedigin bisey olacak demis
Bana da bulaşıcı hastalık, cerrahi müdehale ateşli silahla öleceksin demiş dhdhsinir oldum Yuh artik
Oglagım 1 mart regl tarihim hayatın bana cocuk vermeme isteğiŞöyle bir şey gördüm başak burcuyum takvimde gerçekten o tarihler ovulasyon tarihim
Eki Görüntüle 3004415
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?