• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzerine gittikçe daha çok olmuyor gibi geliyor bana.. Boşveremeyiz de bunu kimse yapamaz. En iyisi gerekenleri yapıp doktora gitmek dediklerini uygulamak vs sonrası tevekkül.. Nerdeyse evlenen bütün arkdaşlarımın oldu.. Ben hala her ay farklı çare arıyorum doktor doktor..
Allahım kimseyi sınamasın başa gelmeden anlaşılcak bir şey değil, keşke bizler de anlamasaymışız🤷‍♀️ tez zamanda kavuşuruz inşallahh🤲💙
Ayni fikirdeyim kuzummm, benimde benden sonra evlenen herkes hamile ,hatta ikinciye . Bizde aynı çareler arıyoruz ama bende iki aşılama sonrası biraz ara vermeye karar verdim, bir güç toplarsam tüp bebek denerrim.seneye . Gerisi dediğin gibi tevekkül ♥️

Üzerine gittikçe daha çok olmuyor gibi geliyor bana.. Boşveremeyiz de bunu kimse yapamaz. En iyisi gerekenleri yapıp doktora gitmek dediklerini uygulamak vs sonrası tevekkül.. Nerdeyse evlenen bütün arkdaşlarımın oldu.. Ben hala her ay farklı çare arıyorum doktor doktor..
Allahım kimseyi sınamasın başa gelmeden anlaşılcak bir şey değil, keşke bizler de anlamasaymışız🤷‍♀️ tez zamanda kavuşuruz inşallahh🤲💙
Ah ben de böyle düşünüyorum 🌿🌿🌿
İsteyen herkes evlat sahibi olsun inşsllah 🎈

sağol canım benim eğer gerçekten bu testler doğru ise çıldırırım.. benim en son ocak ayında 12-15.01 e kadar adetim vardı. Aylardır kist ile mücadele ediyorum olmuyordu bu ay umudumu yitirdim diyebilirim cok takmadım seyahatlerdeydim çok düşünme fırsatım olmadıı ama şimdi şok oldum dün 2 çizgi görünce. Batım karıştı aslında 13. de batım fakat bu kistlerden dolayı dengesizleşti bir kaç aydır
Ayyyy olmuş bence ya 🥰🤲❤️ gerçekten ona çok inanıyorum ya bende yapabilirim inşallah böyle telaş vs olunca insan düşünemiyo ve sanırım geliyor bebisler.
Kan verince haber ver kuzum güzel habeler alırsın inşallah 🤲

Kizlar rahim kalinlasmam vardı doktor bugün biopsi analiz için parça aldı çok tedirginim fikri olan varmı bu analiz konusunda

Ayyyy olmuş bence ya 🥰🤲❤️ gerçekten ona çok inanıyorum ya bende yapabilirim inşallah böyle telaş vs olunca insan düşünemiyo ve sanırım geliyor bebisler.
Kan verince haber ver kuzum güzel habeler alırsın inşallah 🤲
aynen düsündükce daha kötü oluyoruz ve tutmuyor galiba ondan olmuş olabilir. Umarım düşündüğün gibi çıkar canım teşekkür ederim haber veririm haftaya gidince.

Ayni fikirdeyim kuzummm, benimde benden sonra evlenen herkes hamile ,hatta ikinciye . Bizde aynı çareler arıyoruz ama bende iki aşılama sonrası biraz ara vermeye karar verdim, bir güç toplarsam tüp bebek denerrim.seneye . Gerisi dediğin gibi tevekkül ♥️
Hayırlısı olsun hepimiz için inşallahhh, bende yaza kadar olmamış olursa ki inşallah gerek kalmaz ama yaza tüp bebek.. Okul varken başlayamam tüp bebek sürecine. Aşılama da bana düşük geliyor ihtimli ama deneyeceğiz bakalım 🤷‍♀️

Bazı arkadaşlarım yazıyor Bazen çocuk yok mu diye hayır daha yok olsa zaten haber veririm size diyorum bu bile sinir ediyor ve uzuyor beni.
Olmuyor da diyemiyorum üzülüyorum
Artık bana kimse sormuyor ama en yakınlarımda var hamile arkdslarım kuzenlerim vs. Onlar adına sevinip kendi adıma daha çok üzülür oldum artık.

Hayırlısı olsun hepimiz için inşallahhh, bende yaza kadar olmamış olursa ki inşallah gerek kalmaz ama yaza tüp bebek.. Okul varken başlayamam tüp bebek sürecine. Aşılama da bana düşük geliyor ihtimli ama deneyeceğiz bakalım 🤷‍♀️
Hic belli olmuyor yaa ilk denemede tutabilirlirde, benim ilk asilaman tuttu ama kimyasal oldu. İnsallaahh gerek kalmaz tüpe canım en kısa zamanda hayırlısı sağlıklısı nasıp olsun 🌺🤲❤️ ogretmensin degilmi zor olur evet okul varken

BANA BİR FİKİR VERİN
Kızlar merhaba Ben bu ay yumurtlama akıntısı görmedim. Takvime göre bugün yumurtlama ama bugün sol kasığımda kelebek çırpıntısı gibi değişik bi hareketlenme oldu. Ondan sonra da yaklaşık 2 saattir sol kasığımda sanki kas yırtılmış gibi bi sızı var. Neler oluyor acaba

Back