Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlatma iğnesi yaptırınca yanıyo ama ya onunla aynı dediler bana hep denemek istyrm ama iğne kırılırsa korkusu da var Bnde o aşamaya gelelim de bakcaz bklm
Aşılamada çatlatma iğnesi yaptım yanıyo evet ama 10 üzerinden 3 gibi düşün . Boşuna korkutuyosun kendini rahat ol herşey bebiş için

Amiiinn amiiinnn amiinn bende hamilelik günlüğü görüyorum diyorum bir gün bende olur muyum daha önce topicler de karşılaştığım arkadaşlar doğum yapmış bile bazen çok korkuyorum
Bnde bu moddayım sanki hiç bi zaman kavuşamckmşm gibi hissedyrm o kadar uzak ki eşimle çocuk gördük mü birbirimize bakıp belki birgün diyoruz ne kadar acı bizden başkası bizi anlayamaz

Bnde bu moddayım sanki hiç bi zaman kavuşamckmşm gibi hissedyrm o kadar uzak ki eşimle çocuk gördük mü birbirimize bakıp belki birgün diyoruz ne kadar acı bizden başkası bizi anlayamaz
Hiç yabancı değil bunlar ve daha nice şeyler Rabbim yardımcımız olsun inşAllah

Oturdum ağlıyorum buralara ilk geldiğimde olan arkadaşlarımın çoğuna bakıyorum hepsi doğumdan felan bahsediyor rabbim bizim günahımız ne bizi evlat hasretiyle sınama
Üzerine gittikçe daha çok olmuyor gibi geliyor bana.. Boşveremeyiz de bunu kimse yapamaz. En iyisi gerekenleri yapıp doktora gitmek dediklerini uygulamak vs sonrası tevekkül.. Nerdeyse evlenen bütün arkdaşlarımın oldu.. Ben hala her ay farklı çare arıyorum doktor doktor..
Allahım kimseyi sınamasın başa gelmeden anlaşılcak bir şey değil, keşke bizler de anlamasaymışız tez zamanda kavuşuruz inşallahh

Sanırım hepimiz aynıyız burada herkes bi çare buralara düşüyor inşallah daha fazla aratmadan gelir bebeler yoksa onlar gelmeden biz dertten yaşlancz

Bazı arkadaşlarım yazıyor Bazen çocuk yok mu diye hayır daha yok olsa zaten haber veririm size diyorum bu bile sinir ediyor ve uzuyor beni.
Olmuyor da diyemiyorum üzülüyorum

Kız ben hala olmadım doktora da gidemedim hamile değilim yani bilemiyorum ilaçlar kovit etkilemiş olabilir mi pofff

Ben yaptım zararını görmedim 5 6 gün ama regl zamanı yedim canim yumurtlama ve pik gördüm ozamanlar

miyomunuz ne kadarlık acaba ? tam olarak yerini söyledi mi doktorunuz benimde var

hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin hamileliğin ilk haftalarında vücut direnci düşüyor sanırım covid daha kolay bulaşmış olabilir o yüzden sana karantina bitince kan verirsin çok heycanlı
sagol canim evet normalde o kadar temaslı kişi ile yan yana durdum bulaşmamıştı bu sefer bulaştı. Umarım hastalığım gebeliğe yansımaz aynen hafta ilk işim doktora gitmek olacaak çok heyecanlıyım bende hala adet olacakmışım korkusu var

ayyy masallllaaahhh yaa, kız ne guzel cıkmıs hayırlı olsun kuzum, bat 13subat mı ?
en son adet tarıhın neydı ocak ayında
sağol canım benim eğer gerçekten bu testler doğru ise çıldırırım.. benim en son ocak ayında 12-15.01 e kadar adetim vardı. Aylardır kist ile mücadele ediyorum olmuyordu bu ay umudumu yitirdim diyebilirim cok takmadım seyahatlerdeydim çok düşünme fırsatım olmadıı ama şimdi şok oldum dün 2 çizgi görünce. Batım karıştı aslında 13. de batım fakat bu kistlerden dolayı dengesizleşti bir kaç aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…