- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.261
Aşılamada çatlatma iğnesi yaptım yanıyo evet ama 10 üzerinden 3 gibi düşün . Boşuna korkutuyosun kendini rahat ol herşey bebiş içinÇatlatma iğnesi yaptırınca yanıyo ama ya onunla aynı dediler bana hep denemek istyrm ama iğne kırılırsa korkusu da var Bnde o aşamaya gelelim de bakcaz bklm
Öyle düşünme bizimkiler altın bebek olacak ennn kıymetliiiiiiOturdum ağlıyorum buralara ilk geldiğimde olan arkadaşlarımın çoğuna bakıyorum hepsi doğumdan felan bahsediyor rabbim bizim günahımız ne bizi evlat hasretiyle sınama
evet katılıyorum endişelenmeyinAşılamada çatlatma iğnesi yaptım yanıyo evet ama 10 üzerinden 3 gibi düşün . Boşuna korkutuyosun kendini rahat ol herşey bebiş için
Gittiğim hiç bir doktor histereskopi ya da başka bir şey demedi kuzum boyutları küçük diye sanırımSen neden histereskopi olmuyorsun?
Bnde bu moddayım sanki hiç bi zaman kavuşamckmşm gibi hissedyrm o kadar uzak ki eşimle çocuk gördük mü birbirimize bakıp belki birgün diyoruz ne kadar acı bizden başkası bizi anlayamazAmiiinn amiiinnn amiinn bende hamilelik günlüğü görüyorum diyorum bir gün bende olur muyum daha önce topicler de karşılaştığım arkadaşlar doğum yapmış bile bazen çok korkuyorum
Ahhh inşallah cnm o günleri görmeyi de nasip eder rabbimÖyle düşünme bizimkiler altın bebek olacak ennn kıymetliiiiii
Hiç yabancı değil bunlar ve daha nice şeyler Rabbim yardımcımız olsun inşAllahBnde bu moddayım sanki hiç bi zaman kavuşamckmşm gibi hissedyrm o kadar uzak ki eşimle çocuk gördük mü birbirimize bakıp belki birgün diyoruz ne kadar acı bizden başkası bizi anlayamaz
Üzerine gittikçe daha çok olmuyor gibi geliyor bana.. Boşveremeyiz de bunu kimse yapamaz. En iyisi gerekenleri yapıp doktora gitmek dediklerini uygulamak vs sonrası tevekkül.. Nerdeyse evlenen bütün arkdaşlarımın oldu.. Ben hala her ay farklı çare arıyorum doktor doktor..Oturdum ağlıyorum buralara ilk geldiğimde olan arkadaşlarımın çoğuna bakıyorum hepsi doğumdan felan bahsediyor rabbim bizim günahımız ne bizi evlat hasretiyle sınama
Sanırım hepimiz aynıyız burada herkes bi çare buralara düşüyor inşallah daha fazla aratmadan gelir bebeler yoksa onlar gelmeden biz dertten yaşlanczÜzerine gittikçe daha çok olmuyor gibi geliyor bana.. Boşveremeyiz de bunu kimse yapamaz. En iyisi gerekenleri yapıp doktora gitmek dediklerini uygulamak vs sonrası tevekkül.. Nerdeyse evlenen bütün arkdaşlarımın oldu.. Ben hala her ay farklı çare arıyorum doktor doktor..
Allahım kimseyi sınamasın başa gelmeden anlaşılcak bir şey değil, keşke bizler de anlamasaymışıztez zamanda kavuşuruz inşallahh
Ahhh ah aminnnn inşallahhhhSanırım hepimiz aynıyız burada herkes bi çare buralara düşüyor inşallah daha fazla aratmadan gelir bebeler yoksa onlar gelmeden biz dertten yaşlancz
Bazı arkadaşlarım yazıyor Bazen çocuk yok mu diye hayır daha yok olsa zaten haber veririm size diyorum bu bile sinir ediyor ve uzuyor beni.Üzerine gittikçe daha çok olmuyor gibi geliyor bana.. Boşveremeyiz de bunu kimse yapamaz. En iyisi gerekenleri yapıp doktora gitmek dediklerini uygulamak vs sonrası tevekkül.. Nerdeyse evlenen bütün arkdaşlarımın oldu.. Ben hala her ay farklı çare arıyorum doktor doktor..
Allahım kimseyi sınamasın başa gelmeden anlaşılcak bir şey değil, keşke bizler de anlamasaymışıztez zamanda kavuşuruz inşallahh
Kız ben hala olmadım doktora da gidemedim hamile değilim yaniKuzular ne durumdasınız?
Kızz listenin en başında biz kıdemliler yer alıyorSelizay
Regl oldun mu Esracım, gecikti sanki?Maviesra
Sasacım canım sen napıyosun, iyi misin? @Sasa234
M mavili_yeshll veMargee sizlerde tüp bebek sürecine girmişsiz sanırım. Hayırlı haberler bekliyorum
Benim regl bugün bitti, abdest alırım artık. Kocam karantinada olduğu için döngümün 10-11.gününe kadar değerlendirme olmayacak. O iyi olsun da, gerisi önemli değil. Halledilir bir şekilde, Rabbim büyük
Ben yaptım zararını görmedim 5 6 gün ama regl zamanı yedim canim yumurtlama ve pik gördüm ozamanlarMaviesra Canım senin kürlerle ilgili bilgin vardır bal,çörek otu ,tarçın karışımını duydum da denedin mi sen ? Ben bu ay sonuç alamazsam deneyeyim diyorum sormak istedim belki faydasını gören olmuştur burada da ..
Insallah canimÜzülmem benim mayıstan şubata yarı yarıya düştü hatta dr dramatik bi düşüş olmuş deditüp bebeğe başladık herşeyin çaresi var 0 olsa bile
miyomunuz ne kadarlık acaba ? tam olarak yerini söyledi mi doktorunuz benimde varOfff of bu çikolata kistleri.. Direkt sebep değildir çünkü bu kistlerle hamile kalan bir çok kişi var.. Hem engel olcak olsa aşılamaya başlamazdı doktorun bence.
Benim de var kistler miyomlargitcem yarın doktora bakalm ne diyecek..
sagol canim evet normalde o kadar temaslı kişi ile yan yana durdum bulaşmamıştı bu sefer bulaştı. Umarım hastalığım gebeliğe yansımaz aynen hafta ilk işim doktora gitmek olacaak çok heyecanlıyım bende hala adet olacakmışım korkusu varhayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesinhamileliğin ilk haftalarında vücut direnci düşüyor sanırım covid daha kolay bulaşmış olabilir o yüzden sana karantina bitince kan verirsin çok heycanlı
sağol canım benim eğer gerçekten bu testler doğru ise çıldırırım.. benim en son ocak ayında 12-15.01 e kadar adetim vardı. Aylardır kist ile mücadele ediyorum olmuyordu bu ay umudumu yitirdim diyebilirim cok takmadım seyahatlerdeydim çok düşünme fırsatım olmadıı ama şimdi şok oldum dün 2 çizgi görünce. Batım karıştı aslında 13. de batım fakat bu kistlerden dolayı dengesizleşti bir kaç aydırayyy masallllaaahhh yaa, kız ne guzel cıkmıs hayırlı olsun kuzum, bat 13subat mı ?
en son adet tarıhın neydı ocak ayında
Denemekten ne çıkar bakalımBen yaptım zararını görmedim 5 6 gün ama regl zamanı yedim canim yumurtlama ve pik gördüm ozamanlar
Bugünü değerlendir, yarın tekrar yap, bugün tekrar test yapmana gerek yokSelizay ve diğer hatunlar 19:05te yaptığım ovulasyon testi bu şekilde akşam 10 gibi tekrarlayayım mı? Nedir durum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?