- 30 Ekim 2021
- 1.217
- 2.586
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.241
MaşallahSabah ki de bu sekilde 3 gün var batakarantina şimdi bitmek bilmez
![]()
![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahSabah ki de bu sekilde 3 gün var batakarantina şimdi bitmek bilmez
![]()
Düzenli kuzum 24,28 günde bir olurum. 21. Gün de yaptım dediğin gibi silikti.Senin karantina bitti mi? Senin adetlerin düzenli mi canım, bu ay yumurtlama görmemiştin sanırım 18.güne kadar
Benim yumurtlama her ay değiştiği için adetim de 27-37 gün arasında değişiyor
Bende bazen sabaha bırakıyorum ama hiç öyle birşeyler karşılaşmadım ama duymuştum bence anormal bir durum yokKizlar merhabalar bir sorum olucakti iliski sonrasinda gebe kalmak icin hemen dus vs onermedikleri icin genelde dusa girmeyi sabaha birakiyorum fakat sabah kalktigimda cok afedersiniz butun gunluk pedim islaniyor ve sanki her sey disari cikiyormuscasina oluyor, sizde de oluyor mu acaba? Normal mi?
Umarım yeni keşfedilen bir çikolata kistim var, 1.5 cm kadar sol tarafta sağ temiz..İnşallah bizlerde çabalarımızın karşılığıı alırız hayırlısıyla![]()
evet cnım oluyor, sabaha karsı bır ıkı kere uyyuyakaldım sabah kalktıgımda ıslaktı hep gunuk pedımKizlar merhabalar bir sorum olucakti iliski sonrasinda gebe kalmak icin hemen dus vs onermedikleri icin genelde dusa girmeyi sabaha birakiyorum fakat sabah kalktigimda cok afedersiniz butun gunluk pedim islaniyor ve sanki her sey disari cikiyormuscasina oluyor, sizde de oluyor mu acaba? Normal mi?
Genelde oyle olur zaten gider gidiyor zaten disari cikam sperm tasiyan meni sivisiKizlar merhabalar bir sorum olucakti iliski sonrasinda gebe kalmak icin hemen dus vs onermedikleri icin genelde dusa girmeyi sabaha birakiyorum fakat sabah kalktigimda cok afedersiniz butun gunluk pedim islaniyor ve sanki her sey disari cikiyormuscasina oluyor, sizde de oluyor mu acaba? Normal mi?
evet oluyor canım merak etme ben gün içinde hapşurayım hemen çıkar hatta giden yerine ulaşıyor sıkıntı yok yaniKizlar merhabalar bir sorum olucakti iliski sonrasinda gebe kalmak icin hemen dus vs onermedikleri icin genelde dusa girmeyi sabaha birakiyorum fakat sabah kalktigimda cok afedersiniz butun gunluk pedim islaniyor ve sanki her sey disari cikiyormuscasina oluyor, sizde de oluyor mu acaba? Normal mi?
evett gecen esım guldurdu benı cıktı hep sınır oldum gıttı cocuklarım dıyorumevet oluyor canım merak etme ben gün içinde hapşurayım hemen çıkar hatta giden yerine ulaşıyor sıkıntı yok yani![]()
Çıkıyor ya akşam da sabaha da kalsam anında geliyor benden geriKizlar merhabalar bir sorum olucakti iliski sonrasinda gebe kalmak icin hemen dus vs onermedikleri icin genelde dusa girmeyi sabaha birakiyorum fakat sabah kalktigimda cok afedersiniz butun gunluk pedim islaniyor ve sanki her sey disari cikiyormuscasina oluyor, sizde de oluyor mu acaba? Normal mi?
Yumurtlama ağrısı olabilir, gebelik olmaz dahaHanımlar merhabalar size bir sorum olacak kafamı kurcalıyor ben Aralık’ta kimyasal gebelik geçirdim bir buçuk hafta önce hastalandım adetim bittikten sonra korunmasız ilişki oldu yaklaşık 1 hafta önce falan iki gündür sağ kasığım resmen sızlıyor gibi sizce hamilelik olabilir mi bu kadar etken belirti gösterir mi
Offf of bu çikolata kistleri.. Direkt sebep değildir çünkü bu kistlerle hamile kalan bir çok kişi var.. Hem engel olcak olsa aşılamaya başlamazdı doktorun bence.Umarım yeni keşfedilen bir çikolata kistim var, 1.5 cm kadar sol tarafta sağ temiz..
Sebep bu mu diyorum bazen..![]()
Sen neden histereskopi olmuyorsun?Offf of bu çikolata kistleri.. Direkt sebep değildir çünkü bu kistlerle hamile kalan bir çok kişi var.. Hem engel olcak olsa aşılamaya başlamazdı doktorun bence.
Benim de var kistler miyomlargitcem yarın doktora bakalm ne diyecek..
Ayni durum bizde de var fazlasi cikiyorKizlar merhabalar bir sorum olucakti iliski sonrasinda gebe kalmak icin hemen dus vs onermedikleri icin genelde dusa girmeyi sabaha birakiyorum fakat sabah kalktigimda cok afedersiniz butun gunluk pedim islaniyor ve sanki her sey disari cikiyormuscasina oluyor, sizde de oluyor mu acaba? Normal mi?
Geçmiş olsun canım olsun senin yumurtlama geç oluyodu denk gelir değerlendirirsiniz.Kuzular ne durumdasınız?
Kızz listenin en başında biz kıdemliler yer alıyor![]()
Selizay
Regl oldun mu Esracım, gecikti sanki?Maviesra
Sasacım canım sen napıyosun, iyi misin? @Sasa234
M mavili_yeshll veMargee sizlerde tüp bebek sürecine girmişsiz sanırım. Hayırlı haberler bekliyorum
Benim regl bugün bitti, abdest alırım artık. Kocam karantinada olduğu için döngümün 10-11.gününe kadar değerlendirme olmayacak. O iyi olsun da, gerisi önemli değil. Halledilir bir şekilde, Rabbim büyük![]()
Aaa hiç hastanelik bişi yok walla . Bana eşim yapıyo ama o istediği için yoksa kendimde yaparım. İlk banada çok korkunç gelmişti ama hiç hissetmiyosun bile iğnenin girdiğini . Kocama naz yapayım dedim onuda yapamadım düşün o kadar acımıyoKendin mi yapıyorsun iğneleri ya bnm tek korkum o nasıl yapcm eşim bn bayılırım yapamam dedi mecbur hastaneye gtcm cesaret gelmzse
Çatlatma iğnesi yaptırınca yanıyo ama ya onunla aynı dediler bana hep denemek istyrm ama iğne kırılırsa korkusu da var Bnde o aşamaya gelelim de bakcaz bklmAaa hiç hastanelik bişi yok walla . Bana eşim yapıyo ama o istediği için yoksa kendimde yaparım. İlk banada çok korkunç gelmişti ama hiç hissetmiyosun bile iğnenin girdiğini . Kocama naz yapayım dedim onuda yapamadım düşün o kadar acımıyo![]()
Amiiinn amiiinnn amiinn bende hamilelik günlüğü görüyorum diyorum bir gün bende olur muyum daha önce topicler de karşılaştığım arkadaşlar doğum yapmış bile bazen çok korkuyorumOturdum ağlıyorum buralara ilk geldiğimde olan arkadaşlarımın çoğuna bakıyorum hepsi doğumdan felan bahsediyor rabbim bizim günahımız ne bizi evlat hasretiyle sınama![]()