- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.221
Bnde yarın regl olurum sonra ver elini tüp bebek yolculuğuYok canım görmedim yumurtlama regl bekliyorum. Bugün yarın gelir. Sende durumlar ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde yarın regl olurum sonra ver elini tüp bebek yolculuğuYok canım görmedim yumurtlama regl bekliyorum. Bugün yarın gelir. Sende durumlar ne?
Canım daha cevap vermedi de verince yazicam inşallah, bana dediği şey edremitteymis onlar doktor bulamıyorduk, gelen giden de hap verip yolluyor demişti. O prof en son rahim filmi cektirmis sonra da aşılama yapmış, tabi araştırma hastanesinde öğrenciler yapmış kendini görmedim dedi ama adam ilgilenmiş yani öyle söylemişti. 4 sene sonra aşilamayla tutmuş kızı. Nasip kısmet meselesi tabi ama çok bilgiliydi ilgilenmisti demiştiManisa burdan daha gelişmiş canım cevremde var manisadan gidip gelenler işlerini orda hallediyorlar.
Bende en son fakulteye gittim daha yeni 2 subatta. Adet olunca hormon tahliline gidicem ama doktorun adını öğrenmem iyi olur hala duruyorsa ay cok sevindim su an cok tesekkur ederim
Benim esimde sorun var sperm az ama ben kendimden emin olmak istiyorum o su an tedavi altında takip altında ve internette okuyorum hamile kalanlar var aynı sayılarda. hormonlara bakıldıktan sonra banada cekilir umarım hsg den sonra hamile kalanlar cok insan herseye umut baglıyor ve burda tüp bebek zor baska sehre gitmemiz gerek o yuzden dogal yoldan olsun istiyoruz.Canım daha cevap vermedi de verince yazicam inşallah, bana dediği şey edremitteymis onlar doktor bulamıyorduk, gelen giden de hap verip yolluyor demişti. O prof en son rahim filmi cektirmis sonra da aşılama yapmış, tabi araştırma hastanesinde öğrenciler yapmış kendini görmedim dedi ama adam ilgilenmiş yani öyle söylemişti. 4 sene sonra aşilamayla tutmuş kızı. Nasip kısmet meselesi tabi ama çok bilgiliydi ilgilenmisti demişti
İnsallah sana da faydası olur ya canim ben bilmiyorum ama onun anlattığı kadarıyla biliyorum cevap versin yazicam inşallah ❤
Bende 2. Hsgden sonra hamile kaldım canım, çekildiğim ay hatta. İnşallah sende faydasını görürsün de içinden geçenlere kavuşursun ❤Benim esimde sorun var sperm az ama ben kendimden emin olmak istiyorum o su an tedavi altında takip altında ve internette okuyorum hamile kalanlar var aynı sayılarda. hormonlara bakıldıktan sonra banada cekilir umarım hsg den sonra hamile kalanlar cok insan herseye umut baglıyor ve burda tüp bebek zor baska sehre gitmemiz gerek o yuzden dogal yoldan olsun istiyoruz.
Zaten fakulteye gidiyorum bende inşallah fayda görürüm bende hayırlısıyla Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Üzülmem benim mayıstan şubata yarı yarıya düştü hatta dr dramatik bi düşüş olmuş dedi tüp bebeğe başladık herşeyin çaresi var 0 olsa bileBosver canım ya =/ duzelir insallah
Amin inşallah kuzum sana da hayırla kucagına aldırsın RabbimBende 2. Hsgden sonra hamile kaldım canım, çekildiğim ay hatta. İnşallah sende faydasını görürsün de içinden geçenlere kavuşursun ❤
Erkek sorununu pek bilmiyorum açıkçası ama düzenleneni çok okudum burda. Allah kalbindekileri hayırlıya çevirsin nasip etsin bi an önce inşallah ❤❤
Çay kahve seviyosan bol bol iç tedavide çay bile yasakBnde yarın regl olurum sonra ver elini tüp bebek yolculuğu
Sabah ki de bu sekilde 3 gün var bata karantina şimdi bitmek bilmezyaaaa hanı testın canım atsana masallaaahh
hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin hamileliğin ilk haftalarında vücut direnci düşüyor sanırım covid daha kolay bulaşmış olabilir o yüzden sana karantina bitince kan verirsin çok heycanlıYa şimdi sabah tekrar yaptım ve aynı 2 çizgi çıktı birden.. hiç bir belirtim yok bu ay çok şaşkınım umarım doğrudur karantina bitene kadar dikkat edeyim bari
ayyy masallllaaahhh yaa, kız ne guzel cıkmıs hayırlı olsun kuzum, bat 13subat mı ?Sabah ki de bu sekilde 3 gün var bata karantina şimdi bitmek bilmez
Evet ya baya bişey yasak ama değer sen naptın cnm nasıl gidiyoÇay kahve seviyosan bol bol iç tedavide çay bile yasak
Kahvesiz çaysız sigarasız ama iğneli devam ediyorum bugün 4. Günüm ctesi kontrolüm var. İğneler ilk gün gaz yaptı ama şimdi iyiyim ağrım sızım bişeyim yok şükürEvet ya baya bişey yasak ama değer sen naptın cnm nasıl gidiyo
Kendin mi yapıyorsun iğneleri ya bnm tek korkum o nasıl yapcm eşim bn bayılırım yapamam dedi mecbur hastaneye gtcm cesaret gelmzseKahvesiz çaysız sigarasız ama iğneli devam ediyorum bugün 4. Günüm ctesi kontrolüm var. İğneler ilk gün gaz yaptı ama şimdi iyiyim ağrım sızım bişeyim yok şükür
Bn haftaya rapora başlcm kısmetse rapor çıkarsa o şekilde başlcm cnm benim daha yolum uzun belli kiKuzular ne durumdasınız?
Kızz listenin en başında biz kıdemliler yer alıyor Selizay
Regl oldun mu Esracım, gecikti sanki? Maviesra
Sasacım canım sen napıyosun, iyi misin? MaviSasa234
M mavili_yeshll ve Margee sizlerde tüp bebek sürecine girmişsiz sanırım. Hayırlı haberler bekliyorum
Benim regl bugün bitti, abdest alırım artık. Kocam karantinada olduğu için döngümün 10-11.gününe kadar değerlendirme olmayacak. O iyi olsun da, gerisi önemli değil. Halledilir bir şekilde, Rabbim büyük
canım kontrole gittin mi nasıl geçti merak ettim seniPerşembe kontrol günüm benim de, haftaya aşılama olur bence canım her şey yolunda ise
Selamcanım kontrole gittin mi nasıl geçti merak ettim seni
Selam kuzucumm 10 11. gün anca zaten inşallah hemencecik atlatır.Kuzular ne durumdasınız?
Kızz listenin en başında biz kıdemliler yer alıyor Selizay
Regl oldun mu Esracım, gecikti sanki? Maviesra
Sasacım canım sen napıyosun, iyi misin? MaviSasa234
M mavili_yeshll ve Margee sizlerde tüp bebek sürecine girmişsiz sanırım. Hayırlı haberler bekliyorum
Benim regl bugün bitti, abdest alırım artık. Kocam karantinada olduğu için döngümün 10-11.gününe kadar değerlendirme olmayacak. O iyi olsun da, gerisi önemli değil. Halledilir bir şekilde, Rabbim büyük
Senin karantina bitti mi? Senin adetlerin düzenli mi canım, bu ay yumurtlama görmemiştin sanırım 18.güne kadarSelam kuzucumm 10 11. gün anca zaten inşallah hemencecik atlatır.
Ben henüz olmadım, bugün yarın gelir heralde beklemedeyim
İnşallah bizlerde çabalarımızın karşılığıı alırız hayırlısıylaBen iyiyim canım yoğun çalışma sürecim ve bebek deneme süreçleri bir Arada, şükür