- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.121
Merhabaejce cnm kullandığın poleni ekleme şansın var mı fotoğraf olarak bi sürü çeşit var karar veremedim
Çok saol cnmMerhaba
Ekledim
Aynen.. İnş 2022 diye bir topik açnasamıydık diyorumGünaydın canım benim,
Bu mesajına çok mutlu oldum
Haydi bakalım yeni bir adımsadece bir transfer ve yeni bebiş şansı
Birlikte gebe olacağız
Gebelikte kullanılmamalı.. Biri antibiyotik diğeri antifungal.. Hem bakteri hem mantar için kombine vermiş… Ama kullanmazsan da enfeksiyon yayılacak zaten gebelik oluştu ise rahime tutunmasını engelleyecek.. O yüzden her türlü kullanmakta fayda var.. Ki gelecek ayı etkilemesin..
Kuzum sen bat yaklaştı mı? Durumlar nasıl?Çok saol cnm
Oy canım eczacım. Yumurtlama döneminde sık ilişki oluyor diye kullanmak istemiyorum, Yumurtlama dönemi bitince gebelik var diye kullanmak istemiyorum derken kalıyor. Zaten yumurtlama da görmedim. Kullanayım da enfeksiyon varsa gitsin kuzucum, sağolGebelikte kullanılmamalı.. Biri antibiyotik diğeri antifungal.. Hem bakteri hem mantar için kombine vermiş… Ama kullanmazsan da enfeksiyon yayılacak zaten gebelik oluştu ise rahime tutunmasını engelleyecek.. O yüzden her türlü kullanmakta fayda var.. Ki gelecek ayı etkilemesin..
Cuma ya regl olurum cnm sancılarım başladı progestanı da bıraktım gelck diye boşa ilaç kullanmamış olurum dedimKuzum sen bat yaklaştı mı? Durumlar nasıl?
Sperm hızı sorunu var bizde bildiğimiz canım ama benim amh da sınırda 1.20 lerde yumurta tembelliği olabileceğini söylüyor doktorum yaşım 35. Pek umutlu konuşmadı doktor aşılamaya başlarken özelde yaptırıyorum denemek istedim yoksa biz de tüp bebeğe doğru gidiyoruz. Bizim ikinci evlilikler eşimin önceki evliliğinden bir çocuğu var o yüzden devlet karşılamaz diye özele gideriz tüp için de..Perşembe kontrol günüm benim de, haftaya aşılama olur bence canım her şey yolunda ise
Sizin sebep neydi? Nerede aşılama yapıyorsun?
Anladım süreci inşallah gönlünüze göre olurSperm hızı sorunu var bizde bildiğimiz canım ama benim amh da sınırda 1.20 lerde yumurta tembelliği olabileceğini söylüyor doktorum yaşım 35. Pek umutlu konuşmadı doktor aşılamaya başlarken özelde yaptırıyorum denemek istedim yoksa biz de tüp bebeğe doğru gidiyoruz. Bizim ikinci evlilikler eşimin önceki evliliğinden bir çocuğu var o yüzden devlet karşılamaz diye özele gideriz tüp için de..
Canım sizin aşılama sürecinde sperm sayıldı mı? Sonuç size söylendi mi ya da e nabza düştü mü?Cuma ya regl olurum cnm sancılarım başladı progestanı da bıraktım gelck diye boşa ilaç kullanmamış olurum dedim
Fitil bitene kadar gebelik olmus olmaz zaten kullanabilirsin canim, gebelerde bu fitilleri kullaniyor diye biliyorum zaten bir zarari yokBoşver gülüm ya,
şey soracam kuzum ya bilgin var mı, şimdi bana doktor geçen ay fitil vermişti, akıntı ve koku vardı. Sonra kullanamadım adet oldum falan kaldı. Bu ay da şimdi tekrar başladı, ben de başladım fitil 7 günlük.
Bu ay ovulasyon kullandım yumurtlama olmadı, büyük olasılıkla gebelik yok zaten ama eğer olursa zararı olur mu? Bata 7,8 gün var diğer kızlar size de soruyorum bilgisi olan?
E nabız da yoktu ama aşılama kağıdının arkasına yazmışlardı ilkinde 45 milyon kalan vardı 2. De 63 milyonCanım sizin aşılama sürecinde sperm sayıldı mı? Sonuç size söylendi mi ya da e nabza düştü mü?
Bende aşılamadan sonra 2. Kez rahim filmi cekilmistim ilk çektirdiğimi süpheli görmüştü doktor.CanımSelizay hoş geldinn doktor randevum 17 Şubatta özelden devlete geçmiştim iyiki geçtim diyorum özeldeki aşılama falan yapıldıktan sonra rahim filmi istetecek gibiydi zira
USER=1035508]
| ||
@Yusra30 | ||
@Gizemsu07 | ||
| ||
@Esrakcshn | ||
M mavili_yeshll | ||
| ||
| ||
E Efnannnnnnnnnnnnnm | ||
M Mutluolmutlu | ||
| ||
S sukal | ||
| ||
@Adelnaz | ||
| ||
@Mavera2048 | ||
A ayisigi-28 | ||
L Lalalala1 | 17.01.22 | |
| ||
@dceke | ||
S shtc | 05.02.2022 | |
S skulentvera | ||
@NAZ20 | ||
@2KediAnnesi | ||
| ||
@Mabellee | ||
| ||
| ||
H HTCNM | ||
| ||
Y Yoncamirr | ||
@Teach_ | ||
| 12.01.22 | |
| ||
| ||
| ||
M Mystery888 | ||
| ||
| ||
K kgm | ||
@Mervis2690 | ||
@HeLLaa | ||
| ||
@Hayalimvarr | ||
| ||
D duyguuu7 | ||
| ||
D Dilara55333 | 24.01.22 | |
| ||
@Hogwartss | ||
| ||
@papatyamveben | ||
| ||
L lotuscicek | 14.01.2022 | |
@waldorf18 | ||
B bordomavi611 | ||
| 19.01.2022 | |
| ||
@Random33 | ||
H heraa20 | ||
U Unstoppable | ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
D Dnbn | ||
|
Sasacım dünden beri seni düşünüyorum ne diyeceğimi bilemiyorum ama kaybın için üzgünüm sen çok dirayetlisin maşallah ama bu günler de geçecek pozitif haberler gelecek bir dahaki transfere.. çok aktif değilim ama burda ilk destek mesajını sen yazmıştın bana, burası bir nevi grup terapisi gibiİşime gücüme gitmeye başladım.. Baya toparladım.. İlaç saatleri aklıma geliyor.. Perşembe test günü yapmadım o yüzden
15 gune veririm ben haberi
USER=1035508] Selizay [/USER] @Yusra30 @Gizemsu07 A R Y A @Esrakcshn M mavili_yeshll ejce Tiniminimavihanim E Efnannnnnnnnnnnnnm M Mutluolmutlu june34-Mavi S sukal MaviSasa234 @Adelnaz Ruyaperisi @Mavera2048 A ayisigi-28 L Lalalala1 17.01.22 bir mucizee @dceke S shtc 05.02.2022 S skulentvera @NAZ20 @2KediAnnesi sweetdreams1985 @Mabellee Fatmazell Hemsirecik H HTCNM juliieett Y Yoncamirr @Teach_ maviss_34 12.01.22 Hali bgm21 Ozlem949 M Mystery888 umutlugunler10 Veziir K kgm @Mervis2690 @HeLLaa Arianaa @Hayalimvarr minezmn41 D duyguuu7 TheDandelion D Dilara55333 24.01.22 Sopranoooo @Hogwartss Venev @papatyamveben Eflatun1Kelebek L lotuscicek 14.01.2022 @waldorf18 B bordomavi611 Dilos6342 19.01.2022 sonsuzaskk @Random33 H heraa20 U Unstoppable sunnygirlll Rprnn ozge2408 Rubella86 Eddaak mauve D Dnbn misscheekbone
Hey üyeler, gebelik haberi alan oldu mu?
Yok canım ilk kez çekildim rahim filmi sonuç göstermedim daha doktora randevum 17 şubatta bekliyorum öylece. Bahsettiğim geçen aya kadar özeldeydim doktor rahim filmini aşılama yapıp tutmasaydı isticekti. Ki bu da farklı düşünmeme sebep oldu açıkçası .. Kendimiz çabalamadıkça bir şeyler olmucak gibi hissediyorumBende aşılamadan sonra 2. Kez rahim filmi cekilmistim ilk çektirdiğimi süpheli görmüştü doktor.
Sen hiç çektirmiş miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?