• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dilos6342 Dilos6342 yok cnm benim 2cm folikul kistim var erimiyor
Tamam canım o dediğim arkadaşın da çikolata kisti mi değil mi belli değilmiş, yumurtlama mesajını yapmış patlamış maalesef 😪 o şekilde olunca belli olmuş çikolata kisti olduğu. Aklında bulunsun diye söylüyorum.
Bu arada bekarken çok folikul kistim olurdu ilaç kullanmasam bile adetle atilirdi normalde de okuduğum kadarıyla çoğu kişide de atılıyor senin ne kadar oldu? Doktor doğum kontrol hapı önerdi mi?

Dilos6342 Dilos6342 hadi ya öyle mi🙁, burda kisti olanlar da yapsın demiş ama...
Doğum kontrol hapı da kullandım geçmedi yaklaşık üç senedir var kaybolmadi zamanla 1 cm küçüldü sadece 😅
Allah Allah.. hiç başka doktorlar gördü mü peki? 12 yaşımdan 18 19 yaşına kadar senede 2 3 kere tekrarladı benim o folikül kisti. 1 2 aya kadar da adetle atilirdi canım. Yani çok yaşadığım için o yüzden öyle dedim
Evet canım özellikle çikolata kistinde ama seninde uzun zamandır varmış, o yüzden belli olmaz dikkatli ol bisey denerken 😪

Teşekkür ederim.. Aynen öyle.. Kader gayrete tabidir.. Biz gayret edeceğiz… Hepimiz güzel haberleri alacağız inş ☺️
Benim de amh im gene düşmüş gozlerim şişti aglamaktan Allah bizi sınıyor bu şekilde inşallah biz de cabalicaz kısmetse sagliklica hayirlisi olur insallah uzulursekte beraber üzülürüz sevinirsekte beraber seviniriz iyiki burdasiniz

Benim de amh im gene düşmüş gozlerim şişti aglamaktan Allah bizi sınıyor bu şekilde inşallah biz de cabalicaz kısmetse sagliklica hayirlisi olur insallah uzulursekte beraber üzülürüz sevinirsekte beraber seviniriz iyiki burdasiniz
Asla Ümitsizliğe düşme sonuçta sıfır bitmiş değil ben inanıyorum rabbim yüzümüzü güldürecek birde dua ederken ümit ederek dua edin derler olmayacak belki ama gene dua edeyim demeyelim güzel günler gelecek şişirme o gözleri😍

Günaydın
Sen ne durumdasın kuzu merak ettim seni? Umarım her şey yolundadır 🙏🏻
Ah kuzum görmemişim etiketi şimdi gördüm bu mesajını.bugün adet oldum 2 gün erken geldi. Beklentim olmadığı için ilk defa bu ay hiç üzülmedim. Cuma yeni ve inşallah son olmasını umduğum doktora gidicem. Hep aynı doktorla takip etcem artık. Bakalım ne diyecek 😊 sen nasılsın 😊

Kuzucum ne oldu tekrar doktora mı gittin? Ne dedi?

Asla Ümitsizliğe düşme sonuçta sıfır bitmiş değil ben inanıyorum rabbim yüzümüzü güldürecek birde dua ederken ümit ederek dua edin derler olmayacak belki ama gene dua edeyim demeyelim güzel günler gelecek şişirme o gözleri😍
Ayyy inşallah öyle olur hiç olmayacak gibi düşündükçe delircek gibi oluyorum bu da isyan oluyor bu durumdan çıkmam lazım hemen

Allah Allah.. hiç başka doktorlar gördü mü peki? 12 yaşımdan 18 19 yaşına kadar senede 2 3 kere tekrarladı benim o folikül kisti. 1 2 aya kadar da adetle atilirdi canım. Yani çok yaşadığım için o yüzden öyle dedim
Evet canım özellikle çikolata kistinde ama seninde uzun zamandır varmış, o yüzden belli olmaz dikkatli ol bisey denerken 😪
Başka bir Dr a daha gideceğim canım , sağol tavsiyelerin için 😊

Kuzum amh değişken değil mi? Kaç çıkmış olabilir ki üzüldün bu kadar?

Allah o gücü veriyor hocam.. Çok tuhaf… İğneleri vuruyorken başarısız olursa 2.denemeye hemen başlamam diyordum. Ama şimdi hemen başlasam sorunları çözsek diyorum ☺️
İkinci için hangi testleri yapmam.. Doktor neleri incelemeli.. Ofis histeroskopi muhakkak isteyeceğim.. Onun dışında tahlil ne yapmalıyım?
Sen tüp bebek merkezine güven canım onlar ne isterse ona göre hareket et rahminde sıkıntı yok demi senin yine bu şekilde ilerlemeye devam et onlar seni yonlerdirir zaten

Back