• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım 3 iğne oldum ama bir etki olmadı ben de açıkçası🍃
4 iğne oldum ben de.. cuma kontrole çağırdı doktor. önümüzdeki hafta yapar mı aşılamayı acaba? benzer gidiyoruz seninle birlikte güzel haberler alırız inşallah. Olmama ihtimali yüksekmiş kendimi şartlamıyorum bakalım

4 iğne oldum ben de.. cuma kontrole çağırdı doktor. önümüzdeki hafta yapar mı aşılamayı acaba? benzer gidiyoruz seninle birlikte güzel haberler alırız inşallah. Olmama ihtimali yüksekmiş kendimi şartlamıyorum bakalım
Perşembe kontrol günüm benim de, haftaya aşılama olur bence canım her şey yolunda ise 🌿🌿
Sizin sebep neydi? Nerede aşılama yapıyorsun?

kuzum eminim bunu milyon kere duymuşsundur ama söylemeden geçemicem.
gerçekten kafaya takmaman gerekiyor. biliyorum çok zor. ama inan takmadan her şey geliyor. biraz akışına bırak kuzum
Cnm biz ilk 6 7 ay öylesine denedik istemedik bile sonra neden olmuyo ya döndük yani olsa o zamn olurdu bn o yüzden o olaya pek inanmıyorum ayrıca burada topiklerde hamile kalanlar da kafaya takarken hamile kalıyo bu tez bana ters geliyo

Cnm biz ilk 6 7 ay öylesine denedik istemedik bile sonra neden olmuyo ya döndük yani olsa o zamn olurdu bn o yüzden o olaya pek inanmıyorum ayrıca burada topiklerde hamile kalanlar da kafaya takarken hamile kalıyo bu tez bana ters geliyo
haklı olabilirsin kuzucum.
bütün dualarım sizlerle

Ben de aynısını düşünüyorum Şöyle vallahi 7/24 Gebelik konuşan kişiler hamile kalıyor
başta hiç böyle değildim aşırı Relax rahattım sonradan olmayınca stres bindi. Umarım en yakın sürede güzel haberler alırız

Ben de aynısını düşünüyorum Şöyle vallahi 7/24 Gebelik konuşan kişiler hamile kalıyor
başta hiç böyle değildim aşırı Relax rahattım sonradan olmayınca stres bindi. Umarım en yakın sürede güzel haberler alırız
İnşallah kesinlikle stres yapmıyorum ama sadece neden olmuyo ki diye kafama takıyorum tabi anlık krizler gelmiyo değil ama şükür yumurta var sperm var elbet bigün olacak diyip telkin ediyorum kendimi 😇

Günaydın Hanımlar, 8.gün kan verdim. Negatif çıktı… Doktor 12.güne kadar yanıltabilir ilaçları bırakma dedi.. Ama tabiki <2 değerini hiç birşey yükseltmeyeceğime göre sonucum bu🙂
İlk gün çok üzüldüm ama hayırlısı.. Her ay regl gelince ki kadar üzmedi açıkcası… Ama eşim kabullenemedi. Onun aldığı ilk negatif oldu😁
Bence tutunmadı değil tutunamadı. 4 gün bel ağrısı yaşadım çok ağrılıydı.. O ara tutunmaya çalıştığını düşünüyorum… Şimdi niye tutunamadı onu irdeleceğiz…
1 ay rahim dinlendirme yapıyorlarmış.. Hem belki histeroskopi yapabilir. İşte 2.deneme ramazana denk geliyor.. Nasıl yapsam bilemedim. Ramazanı atlattıksan sonra yapsam Haziran a denk geliyor.. Nisan da olsun.. Transferden sonra oruç tutmayayım mı yoksa haziran mı olsun? Ona karar vermeye çalışacağım.. Durumum bu🙂
@Hali @juliieett @Esrakcshn @A R Y A @Mavera2048 @Hayalimvarr @charlottes @larissa123 @zahrada
Ah sasam banlıydım şimdi gördüm bu mesajı, üzülme diyemem ben bile çok çok üzüldüm. Tekrar test yaptın mı?
arkadaşlar merhaba ben 1 aşılama 1 tüp bebek başarısız oldu bir defa da kimyasal gebelik olmuştu . Polikistik overlıyım ama adetlerim düzenli (hep düzenliydi )kilo verdim ideal kilodayım şu an ama halen gebelik olmuyor önere bileceğiniz vitaminler ve taktikler var mı bana da yardımcı olabilir misiniz ?
Arı sütü bal polen propolis karışımı revaçta şuan 😂
Merhaba
Ben enise 26 yaşıma giricem ve 2 senelik(nisanda 2 olucak)evliyim artık yavaş yavaş cocuk istiyorum ama hiçbir bilgim yok hamile kalmadan önce neler yapmalıyız nasıl ilerlemeliyiz folic asit kullanmalımıyız doktora randevu aldım degerlerime baktırmak istiyorum dogrumu yapıyorum gibi gibi sorular kafamda
Adetin 3. Günü git kan ver canım.
Kuzu benim eşim de pozitif çıktı bugün 🥺 bütün takviyeleri aldım, Mfk deniycektik olmadı. Herşey nasip, gerçekten nasipten öte yol yok
@Esrakcshn
Ay çok geçmiş olsun kuzu ya
Kızlar rahim filmi çekildim kabak gibi Y Rahimliyim 😔 Yapışıklık vardı açıldı ama Y rahim olayı sıkıntılı galiba gebelik olsa da düşük yada erken doğum riski oluştuyormuş blraz bakındım da 😔Var mı bilgisi olan yada Y Rahim olup sorunsuz doğum yapan vs 🤷🏻‍♀️🥺
Y rahim ne kuzu perde mi var acaba? Doktorun ne dedi? Histeroskopi ile düzeltiliyor sanırım
Kızlar kullanmadığım bi arı sütü polen karışımı kaldı onu nasıl alcaz miktarı felan var mı bi öneriniz
Kuzucum hazır karışımları varmış eğriçayır iyi diyorlarmış, ayrıca hepsini ayrı ayrı alıp karıştırmış bir arkadaş da daha yoğun oranlı yapmış
Kızlar selizay a nolduu
Geldim geldim 😂 mapus damlarına düştüm
Galiba ban yemiş neden yedi bende bilmiyorum canım:KK12:
Sürtüşen kız şikayet etmiş beni 😂
Günümün yarısı bitki çayı yapmakla geçecek bu 1 hafta galiba
Bu hafta da öyle geçsin bakalım 😂
Bhcg negatf 22.gunum çatlama sonrası 11.gunum 8 kusur progesteron heralde 3 4 gün önce 12 13 tür neyse yumurtluyom heralde ama yumuslar kötü zaar
Ah valla bir şeyler kötü ama anlamadım vallaha anlamadım yıldım
Günaydınlar...
Ne zaman şuraya guzel haberler yazacagiz acaba..
Bazen umudum tükeniyor
Unut tüketmek yok, döverim

Ah sasam banlıydım şimdi gördüm bu mesajı, üzülme diyemem ben bile çok çok üzüldüm. Tekrar test yaptın mı?

Arı sütü bal polen propolis karışımı revaçta şuan 😂

Adetin 3. Günü git kan ver canım.

Ay çok geçmiş olsun kuzu ya

Y rahim ne kuzu perde mi var acaba? Doktorun ne dedi? Histeroskopi ile düzeltiliyor sanırım

Kuzucum hazır karışımları varmış eğriçayır iyi diyorlarmış, ayrıca hepsini ayrı ayrı alıp karıştırmış bir arkadaş da daha yoğun oranlı yapmış

Geldim geldim 😂 mapus damlarına düştüm

Sürtüşen kız şikayet etmiş beni 😂

Bu hafta da öyle geçsin bakalım 😂

Ah valla bir şeyler kötü ama anlamadım vallaha anlamadım yıldım

Unut tüketmek yok, döverim
Kız bu tatli dille kim seni banladı😂

İşime gücüme gitmeye başladım.. Baya toparladım.. İlaç saatleri aklıma geliyor.. Perşembe test günü yapmadım o yüzden ☺️

Kız bu tatli dille kim seni banladı😂

İşime gücüme gitmeye başladım.. Baya toparladım.. İlaç saatleri aklıma geliyor.. Perşembe test günü yapmadım o yüzden ☺️
Canim pozitif olmana sevindim ilkinde çoğu kişide tutmazmis bendede tutmamisti sonraki transferlerde tutucak ins sonuçta dondurulmuşlarin var şükür ki

Canım Selizay Selizay hoş geldinn ☺️doktor randevum 17 Şubatta özelden devlete geçmiştim iyiki geçtim diyorum özeldeki aşılama falan yapıldıktan sonra rahim filmi istetecek gibiydi zira :KK43:
Kuzucum rahim filminden hiç korkma yaaaa bir şey yok hiç, ağds acısına dayanan biz 😂😂 hsg hiçbir şey.

Canım Selizay Selizay hoş geldinn ☺️doktor randevum 17 Şubatta özelden devlete geçmiştim iyiki geçtim diyorum özeldeki aşılama falan yapıldıktan sonra rahim filmi istetecek gibiydi zira :KK43:
Anlayan varsa hatta alırım bi doz yorum 😅😂

Eklentiler

• 5F00D744-F815-4F6B-A7C6-785021F2A683.jpeg
    5F00D744-F815-4F6B-A7C6-785021F2A683.jpeg
    150,4 KB · Görüntüleme: 51
Kizlar selam ben 28. Gunde catlama gordum normalde 33 gunde bir regl olurum smdi adetim gec yumurtlamadan dolayi gecmi gelir yani illa ovulasyondn 14 gun sonra flanmi adet olunuyor yoksa normal zamanda mi adet gorurum
Pco var ama adetm prolaktin ilaci kllandgmdn duzenli oluor

Raporda kalp rahim yazıyodu arkaetus uterus ama perde falan demedi çeken gayet temiz film dedi yapışıklıklar açıldı dedi . Doktorun görüşü ne olcak bakalım beklicez
Sen kafana göre mi y rahim diyorsun doktor bir şey demedi yani 🤣

Benimkinde de perde? Yazıyordu çeken kişi doktor yok öyle bir şey dedi

Back