• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:skandal: kimmis onlar dalalım hemen:sinirli::sinirli:
Boşver gülüm ya,

şey soracam kuzum ya bilgin var mı, şimdi bana doktor geçen ay fitil vermişti, akıntı ve koku vardı. Sonra kullanamadım adet oldum falan kaldı. Bu ay da şimdi tekrar başladı, ben de başladım fitil 7 günlük.
Bu ay ovulasyon kullandım yumurtlama olmadı, büyük olasılıkla gebelik yok zaten ama eğer olursa zararı olur mu? Bata 7,8 gün var diğer kızlar size de soruyorum bilgisi olan?

Canim pozitif olmana sevindim ilkinde çoğu kişide tutmazmis bendede tutmamisti sonraki transferlerde tutucak ins sonuçta dondurulmuşlarin var şükür ki
Allah o gücü veriyor hocam.. Çok tuhaf… İğneleri vuruyorken başarısız olursa 2.denemeye hemen başlamam diyordum. Ama şimdi hemen başlasam sorunları çözsek diyorum ☺️
İkinci için hangi testleri yapmam.. Doktor neleri incelemeli.. Ofis histeroskopi muhakkak isteyeceğim.. Onun dışında tahlil ne yapmalıyım?

Allah o gücü veriyor hocam.. Çok tuhaf… İğneleri vuruyorken başarısız olursa 2.denemeye hemen başlamam diyordum. Ama şimdi hemen başlasam sorunları çözsek diyorum ☺️
İkinci için hangi testleri yapmam.. Doktor neleri incelemeli.. Ofis histeroskopi muhakkak isteyeceğim.. Onun dışında tahlil ne yapmalıyım?
Bazen bir sorun olmasa da tutmuyor kuzu, illa bir porblem var diye düşünme 😊

Boşver gülüm ya,

şey soracam kuzum ya bilgin var mı, şimdi bana doktor geçen ay fitil vermişti, akıntı ve koku vardı. Sonra kullanamadım adet oldum falan kaldı. Bu ay da şimdi tekrar başladı, ben de başladım fitil 7 günlük.
Bu ay ovulasyon kullandım yumurtlama olmadı, büyük olasılıkla gebelik yok zaten ama eğer olursa zararı olur mu? Bata 7,8 gün var diğer kızlar size de soruyorum bilgisi olan?
Prospektüste yaziyor mu acaba hamileler kullanabilir yada kullanamaz diye?

Etken maddesi nedir?
IMG_20220209_093538.jpg

Boşver gülüm ya,

Kuzum bn de kullandım onu doktor hamile olsan bile kullanablrsn bi sorun olmaz demişti

Günaydın canım benim,
Bu mesajına çok mutlu oldum 🥰🥰
Haydi bakalım yeni bir adım 🎈🎈 sadece bir transfer ve yeni bebiş şansı 🙏🏻

Birlikte gebe olacağız 🎈🎈🎉🎉

Ladies bana da bu ay :duduk: geldi.
Simdi tekrar onumuzdeki maclara odaklaniyoruz. Gelsin nar ozleri, gitsin bal polen vidi vidi karisimlari…😅

Back