- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.141
Benimde aşılama tutmayınca israr etti doktor çekelim diye. İlk rahim filmini başka doktorda cektirmistim kendi doktorumun olduğu hastanede cihaz bozuk diye. İlkini cektirdim çeken doktor bi sorun yok dedi. Kendi doktorum da sonucu görünce sol tüpünden ilaç yavaş geçmiş dedi. Aşılama da tutmayınca tekrar çekelim boşuna ilaçtır aşılamadır para saçma dedi bana. Eğer bi tıkanıklık varsa açarız ona göre devam ederiz diye.Yok canım ilk kez çekildim rahim filmi sonuç göstermedim daha doktora randevum 17 şubatta bekliyorum öylece. Bahsettiğim geçen aya kadar özeldeydim doktor rahim filmini aşılama yapıp tutmasaydı isticekti. Ki bu da farklı düşünmeme sebep oldu açıkçası .. Kendimiz çabalamadıkça bir şeyler olmucak gibi hissediyorum
Bende aman artık cektireyim de geçsin gitsin tüp bebeğe giderim diyordum. 2. Hsg sonucunda nasip oldu bebiş.
Ama dediğim gibi sadece aşılama tutmadı diye değil ilki şüpheli çıktı diye ikinciyi cektirdim onda da bi sorun çıkmadı.
Benim bildiğim ama aşilamadan önce zaten rahim filmi çekiliyor bi problem var mı diye