- 21 Şubat 2021
- 779
- 1.857
- 63
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.101
Çeken kişi Y rahimliymişsin dedi eve geldim raporu okudum kalp rahim yazıyor ben de anlamadım benim gördüğüm şekil Y ama o kesinSen kafana göre mi y rahim diyorsun doktor bir şey demedi yani
Benimkinde de perde? Yazıyordu çeken kişi doktor yok öyle bir şey dedi
Doktor görüşü önemli işte sabırla beklicem artıkSen kafana göre mi y rahim diyorsun doktor bir şey demedi yani
Kiz sen nerdeydinSen kafana göre mi y rahim diyorsun doktor bir şey demedi yani
Beni banladılar, üf ettiler banaKiz sen nerdeydin
Boşver gülüm ya,kimmis onlar dalalım hemen
Allah o gücü veriyor hocam.. Çok tuhaf… İğneleri vuruyorken başarısız olursa 2.denemeye hemen başlamam diyordum. Ama şimdi hemen başlasam sorunları çözsek diyorumCanim pozitif olmana sevindim ilkinde çoğu kişide tutmazmis bendede tutmamisti sonraki transferlerde tutucak ins sonuçta dondurulmuşlarin var şükür ki
Bazen bir sorun olmasa da tutmuyor kuzu, illa bir porblem var diye düşünmeAllah o gücü veriyor hocam.. Çok tuhaf… İğneleri vuruyorken başarısız olursa 2.denemeye hemen başlamam diyordum. Ama şimdi hemen başlasam sorunları çözsek diyorum
İkinci için hangi testleri yapmam.. Doktor neleri incelemeli.. Ofis histeroskopi muhakkak isteyeceğim.. Onun dışında tahlil ne yapmalıyım?
Yaa öyle.. Ama bel ağrısından tutunmaya çalıştığını düşünüyorum… Çünkü 5.gün aniden kesildi ağrı.. Acaba bağışıklığım izin vermedi mi diyorum?Bazen bir sorun olmasa da tutmuyor kuzu, illa bir porblem var diye düşünme
Hımmm, peki doktorun ne dedi görüşme fırsatın oldu mu hiç?Yaa öyle.. Ama bel ağrısından tutunmaya çalıştığını düşünüyorum… Çünkü 5.gün aniden kesildi ağrı.. Acaba bağışıklığım izin vermedi mi diyorum?
Yaa doktor ilaçları bırakma dediği için daha görüşemeye gidemedim. Adet 2.günü çağırıyor..Hımmm, peki doktorun ne dedi görüşme fırsatın oldu mu hiç?
Anladım yavrum sor hep bunları, gerekli testleri falan varsa yapılsın tabiYaa doktor ilaçları bırakma dediği için daha görüşemeye gidemedim. Adet 2.günü çağırıyor..
Prospektüste yaziyor mu acaba hamileler kullanabilir yada kullanamaz diye?Boşver gülüm ya,
şey soracam kuzum ya bilgin var mı, şimdi bana doktor geçen ay fitil vermişti, akıntı ve koku vardı. Sonra kullanamadım adet oldum falan kaldı. Bu ay da şimdi tekrar başladı, ben de başladım fitil 7 günlük.
Bu ay ovulasyon kullandım yumurtlama olmadı, büyük olasılıkla gebelik yok zaten ama eğer olursa zararı olur mu? Bata 7,8 gün var diğer kızlar size de soruyorum bilgisi olan?
Etken maddesi nedir?Prospektüste yaziyor mu acaba hamileler kullanabilir yada kullanamaz diye?
Etken maddesi nedir?
Kuzum bn de kullandım onu doktor hamile olsan bile kullanablrsn bi sorun olmaz demiştiBoşver gülüm ya,
şey soracam kuzum ya bilgin var mı, şimdi bana doktor geçen ay fitil vermişti, akıntı ve koku vardı. Sonra kullanamadım adet oldum falan kaldı. Bu ay da şimdi tekrar başladı, ben de başladım fitil 7 günlük.
Bu ay ovulasyon kullandım yumurtlama olmadı, büyük olasılıkla gebelik yok zaten ama eğer olursa zararı olur mu? Bata 7,8 gün var diğer kızlar size de soruyorum bilgisi olan?
Oh iyi bari o zaman. Belki enfeksiyon vardır ondan olmuyordur, kullanam bariKuzum bn de kullandım onu doktor hamile olsan bile kullanablrsn bi sorun olmaz demişti
Günaydın canım benim,Allah o gücü veriyor hocam.. Çok tuhaf… İğneleri vuruyorken başarısız olursa 2.denemeye hemen başlamam diyordum. Ama şimdi hemen başlasam sorunları çözsek diyorum
İkinci için hangi testleri yapmam.. Doktor neleri incelemeli.. Ofis histeroskopi muhakkak isteyeceğim.. Onun dışında tahlil ne yapmalıyım?
Kullan kuzum önce can sonra cananOh iyi bari o zaman. Belki enfeksiyon vardır ondan olmuyordur, kullanam bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?