• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten o kadar içten istiyordum ki tutunmasını çok üzüldüm mesajını görünce.. Allahım hakkımızda hayırlısını etsin..verdiğin emekler boşa çıkmasın 🤲 merkezin de dediği gibi sen oradan hamile çıkacaksın inanıyorum ben de.
Günaydın
Sen ne durumdasın kuzu merak ettim seni? Umarım her şey yolundadır 🙏🏻

Ben iğne ve hap kullanıyorum.
Haplı olunca rapor çıkıyor mu?. Bu kısma takıldım canım.🙄
Bn doktora sordum 2 aşılama yeter dedi hap veya iğne için bişey demedi bn de bunu düşünüyorum inşallah 3. Aşılama demez eşim kabul etmez 🥲regl olunca gidicem bakalım muhtemelen pazartesi giderim bunu da sorcm aklımda

Bn doktora sordum 2 aşılama yeter dedi hap veya iğne için bişey demedi bn de bunu düşünüyorum inşallah 3. Aşılama demez eşim kabul etmez 🥲regl olunca gidicem bakalım muhtemelen pazartesi giderim bunu da sorcm aklımda
Bunu söylememin nedeni de, ben o kadar düşük iğne vuruluyorum ki.. gonal f sırf dostlar alış verişte görsün gibi geliyor bana, tabi amh göre verildi ama prosedür için böyle diye düşünüyorum..
Hakkimızda en güzel olsun inşallah 🌿🌿

3. Aşılama da olsa rapor çıkacaksa dene derim zaten bir ay ara vermedin 🌿🌿

canım topiğin şimdi karşıma çıktı. Haziran anneleri gurubunda beraberdik seninle.
M mavili_yeshll ve A R Y A A R Y A yı da ağustos ayında hamile kalmayı planlayanlar grubundan tanıyorum.
sizler için ve burada olan bütün anneler için dualarımdasınız.
umuyorum ki en kısa sürede müjdeli haberleri alacaksınız.
Allah'ım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.
çok yoruldunuz tahmin edebiliyorum ama ben inanıyorum güzel haberler yakında gelecek

canım topiğin şimdi karşıma çıktı. Haziran anneleri gurubunda beraberdik seninle.
M mavili_yeshll ve A R Y A A R Y A yı da ağustos ayında hamile kalmayı planlayanlar grubundan tanıyorum.
çok yoruldunuz tahmin edebiliyorum ama ben inanıyorum güzel haberler yakında gelecek
İnşallah cnm bir daha ki Ağustos topiğine kalmayalım da 😂

Ara ara bakıyorum son günlerde grupta iyi haberler yok☹️, ben de adet olmadım 2 gündür gecikme progestan fitili bırakalı 3 gün oldu. Bugün kan verdim, gerçi testlerim hep negatif çıkıyor da ona göre maydonoz suyu fln içerim herhalde😅

Canım benim çok teşekkür ederim inşallah

• Muhteşem
Reactions: kdv
Allah razı olsun canım 🤲

• Muhteşem
Reactions: kdv
😂😂baksana canım aylardır sürünüyoruz bn inşallah kalmayız diyeyim de gerisi Allah’a kalmış
kuzum eminim bunu milyon kere duymuşsundur ama söylemeden geçemicem.
gerçekten kafaya takmaman gerekiyor. biliyorum çok zor. ama inan takmadan her şey geliyor. biraz akışına bırak kuzum

Hayır hayır polen propolis ve ham bal karışımı.
Peki rapor durumu nasıl olacak şimdi tüp bebek için?. Beni de bilgilendirirsen sevinirim.
Ben daha ilk basamaktayım gerçi birinci aşılamayı olacağım 🎈 iğnelere başladım.
Ben de aşılama için iğnelere başladım. Seni de etkiledi mi iğneler benim sürekli ağlayasım terör estiresim var da:/

Back