- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.041
Evet düşük 0.79.Sen amh ölçümü yaptın mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet düşük 0.79.Sen amh ölçümü yaptın mı?
Sanırım aynı yaştaydık biz, yani bu amh ile de olabilir ama tedaviye başlamayı planladınız mı kuzu nedir düşüncen?Evet düşük 0.79.
Benim de 32 olacak benim özelde 3.17 çıktı sonra devlette başladığım için sürece orada da yapıldı 5 civarı çıktı ama bu durum lab farkından. 3 ile uyumlu benim amh canım.Evet prp sonra tup bebek olcak inşallah bakalm şimdi adet beklerken bisiler istedi onu yapıyorum senin kaç çıktı yaş 32 oldu benim yeni
Hayir hic yok=/Benim de 32 olacak benim özelde 3.17 çıktı sonra devlette başladığım için sürece orada da yapıldı 5 civarı çıktı ama bu durum lab farkından. 3 ile uyumlu benim amh canım.
Peki sizin ailede erken menopoza giren var mı annen teyzen vs?
Kaçıncı gün peki cnm genelde 12.gün çatlatma iğnesi vurduruyorlarPerşembe ilk yumurta kontrolü günü olacak
Alla alla, o zaman bir daha mı ölçtürsen acaba?Hayir hic yok=/
Daha regl bitmedi, bugün 4. Gündeyim. Dünden beri iğnelere başladım.Kaçıncı gün peki cnm genelde 12.gün çatlatma iğnesi vurduruyorlar
Verdim bugün ayndir ama alttan bakti kötü dedi neyse bu konuyu çok konuşmak istemiyorum moralim bozuluyor önüme bakicam=)Alla alla, o zaman bir daha mı ölçtürsen acaba?
Sen direk tedaviye yoğunlaş Canımcım inşAllah herşey çook güzel olacakVerdim bugün ayndir ama alttan bakti kötü dedi neyse bu konuyu çok konuşmak istemiyorum moralim bozuluyor önüme bakicam=)
Tabi nasıl istersenVerdim bugün ayndir ama alttan bakti kötü dedi neyse bu konuyu çok konuşmak istemiyorum moralim bozuluyor önüme bakicam=)
İğne süreci biraz daha hızlandırıyor diye biliyorum bn iğne kullanmadım o yüzden geç oldu sanırım hadi inşallah aşılamada bebişi yakalarsın cnmDaha regl bitmedi, bugün 4. Gündeyim. Dünden beri iğnelere başladım.
Perşembe günü kontrol olacak işte.
Ben iğne ve hap kullanıyorum.İğne süreci biraz daha hızlandırıyor diye biliyorum bn iğne kullanmadım o yüzden geç oldu sanırım hadi inşallah aşılamada bebişi yakalarsın cnm
Haplı olunca raporu cıkarmıyolarmıs canım daha önce bi konuda okudum 2 iğneli istiyolardıBen iğne ve hap kullanıyorum.
Haplı olunca rapor çıkıyor mu?. Bu kısma takıldım canım.
Evet ben de böyle biliyorum benim sürecim iğneliHaplı olunca raporu cıkarmıyolarmıs canım daha önce bi konuda okudum 2 iğneli istiyolardı
O zaman hemencecik ilerlesin inşallah işlerinEvet ben de böyle biliyorum benim sürecim iğneli
Gerçekten o kadar içten istiyordum ki tutunmasını çok üzüldüm mesajını görünce.. Allahım hakkımızda hayırlısını etsin..verdiğin emekler boşa çıkmasın merkezin de dediği gibi sen oradan hamile çıkacaksın inanıyorum ben de.Günaydın Hanımlar, 8.gün kan verdim. Negatif çıktı… Doktor 12.güne kadar yanıltabilir ilaçları bırakma dedi.. Ama tabiki <2 değerini hiç birşey yükseltmeyeceğime göre sonucum bu
İlk gün çok üzüldüm ama hayırlısı.. Her ay regl gelince ki kadar üzmedi açıkcası… Ama eşim kabullenemedi. Onun aldığı ilk negatif oldu
Bence tutunmadı değil tutunamadı. 4 gün bel ağrısı yaşadım çok ağrılıydı.. O ara tutunmaya çalıştığını düşünüyorum… Şimdi niye tutunamadı onu irdeleceğiz…
1 ay rahim dinlendirme yapıyorlarmış.. Hem belki histeroskopi yapabilir. İşte 2.deneme ramazana denk geliyor.. Nasıl yapsam bilemedim. Ramazanı atlattıksan sonra yapsam Haziran a denk geliyor.. Nisan da olsun.. Transferden sonra oruç tutmayayım mı yoksa haziran mı olsun? Ona karar vermeye çalışacağım.. Durumum bu
Hali @juliieett @Esrakcshn @A R Y A @Mavera2048 @Hayalimvarr @charlottes @larissa123 @zahrada
NasipO zaman hemencecik ilerlesin inşallah işlerin