- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.061
GünaydınGerçekten o kadar içten istiyordum ki tutunmasını çok üzüldüm mesajını görünce.. Allahım hakkımızda hayırlısını etsin..verdiğin emekler boşa çıkmasınmerkezin de dediği gibi sen oradan hamile çıkacaksın inanıyorum ben de.
Bn doktora sordum 2 aşılama yeter dedi hap veya iğne için bişey demedi bn de bunu düşünüyorum inşallah 3. Aşılama demez eşim kabul etmezBen iğne ve hap kullanıyorum.
Haplı olunca rapor çıkıyor mu?. Bu kısma takıldım canım.
Bunu söylememin nedeni de, ben o kadar düşük iğne vuruluyorum ki.. gonal f sırf dostlar alış verişte görsün gibi geliyor bana, tabi amh göre verildi ama prosedür için böyle diye düşünüyorum..Bn doktora sordum 2 aşılama yeter dedi hap veya iğne için bişey demedi bn de bunu düşünüyorum inşallah 3. Aşılama demez eşim kabul etmezregl olunca gidicem bakalım muhtemelen pazartesi giderim bunu da sorcm aklımda
Bn doktora sordum 2 aşılama yeter dedi hap veya iğne için bişey demedi bn de bunu düşünüyorum inşallah 3. Aşılama demez eşim kabul etmezregl olunca gidicem bakalım muhtemelen pazartesi giderim bunu da sorcm aklımda
Geldim kuzum geldim, mapus damlarına düştüm. Nasılsın minnoşummmmm
Öyle tabi ama işte eşim çok sıkıldı bi daha gitmek istemyrm olmazsa bekler tüp bebeğe geçeriz dedi inşallah 3. Aşılama şartı koymazlar3. Aşılama da olsa rapor çıkacaksa dene derim zaten bir ay ara vermedin
İnşallah cnm bir daha ki Ağustos topiğine kalmayalım dacanım topiğin şimdi karşıma çıktı. Haziran anneleri gurubunda beraberdik seninle.
M mavili_yeshll veA R Y A yı da ağustos ayında hamile kalmayı planlayanlar grubundan tanıyorum.
sizler için ve burada olan bütün anneler için dualarımdasınız.
umuyorum ki en kısa sürede müjdeli haberleri alacaksınız.
Allah'ım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.
çok yoruldunuz tahmin edebiliyorum ama ben inanıyorum güzel haberler yakında gelecek
Canım benim çok teşekkür ederim inşallahcanım topiğin şimdi karşıma çıktı. Haziran anneleri gurubunda beraberdik seninle.
M mavili_yeshll veA R Y A yı da ağustos ayında hamile kalmayı planlayanlar grubundan tanıyorum.
çok yoruldunuz tahmin edebiliyorum ama ben inanıyorum güzel haberler yakında gelecek
Allah razı olsun canımcanım topiğin şimdi karşıma çıktı. Haziran anneleri gurubunda beraberdik seninle.
SelamSelam canlarım günaydınnnn. Ben yokken neler oldu? Var mı güzel haberler. Etiketleyin beniiiiiii
Amaaan boşver, ay diyene ban atıyorlarSelamsen niye grimmmmsi olmuştun, kimin arı kovanına çomak soktun söyle bakimm
yok kız tövbe deee :)İnşallah cnm bir daha ki Ağustos topiğine kalmayalım da
yok kız tövbe deee :)
kuzum eminim bunu milyon kere duymuşsundur ama söylemeden geçemicem.baksana canım aylardır sürünüyoruz bn inşallah kalmayız diyeyim de gerisi Allah’a kalmış
Ben de aşılama için iğnelere başladım. Seni de etkiledi mi iğneler benim sürekli ağlayasım terör estiresim var da:/Hayır hayır polen propolis ve ham bal karışımı.
Peki rapor durumu nasıl olacak şimdi tüp bebek için?. Beni de bilgilendirirsen sevinirim.
Ben daha ilk basamaktayım gerçi birinci aşılamayı olacağımiğnelere başladım.
Yok canım 3 iğne oldum ama bir etki olmadı ben de açıkçasıBen de aşılama için iğnelere başladım. Seni de etkiledi mi iğneler benim sürekli ağlayasım terör estiresim var da:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?