Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah bayatlamamıştır Degerlendiricez inşallah bi aksilik çıkmazsa
7 gunden daha fazla beklemis sperm cok istenmiyor, ama siz o siniri asmamissiniz merak etme. Bir de ovulasyon testini gordum. Yumurtan muhtemelen bu gece ya da yarin catlar, o yuzden mutlaka yarin aksami da degerlendirin derim.

Aminn insallah Bende de pco var canım pco cok da umitsiz olunmasi gereken bi rahatsizlik degil diye biliyorum ovulasyon testi kullaniyomusun adetlerinin düzeni nasıl doğal kürler kullandın mi hiç
Ovulasyon iki ay denemiştim çok çok önce ilkinde gördüm koyulaşma ikincisinde görmedim. Ve o beni çok stres yaptı sonra birdaha yapmama kararı aldım. Zaten doktor kontroleünde geçti sonraki süreç hep. Geçen sene ramazanda soğan kürü yaptım canım. Sonrasında 3 kez klomen kullandım fakat sonuç alamadım

Aminn insallah Bende de pco var canım pco cok da umitsiz olunmasi gereken bi rahatsizlik degil diye biliyorum ovulasyon testi kullaniyomusun adetlerinin düzeni nasıl doğal kürler kullandın mi hiç
3 klomenden sonra bir ay ara verdim o ay kist oldu 2 ay onu bekledim gitsin diye sonra girmeyince doğum kontrol hapı kullandım. Sonra aşılama için tekrar başka doktora gittik oda letuyla 3 ay deneyelim klomene göre daha etkili bir ilaç dedi. Letu nun da 3. Ayındayım şimdi

Kız dur kafana göre ne alıyorsun öyle, Yumurtlama dönemidir hassasiyet olmuştur

Kız dur kafana göre ne alıyorsun öyle, Yumurtlama dönemidir hassasiyet olmuştur
Kız prolaktin yüksek olduğunda çok erkenden hassaslaşmıştı 44 olduğunda da reglde bile hassaslık geçmedi ve bir dönem boyunca ağrıdı. Yarımcık haptan bişey olmaz inşallah

Anladım canım ben ilaçlı olarak hiç başlamadım tedaviye ama hayit cayi içiyorum 2 aydır sürekli değil adetten sonra 1 hafta falan inofolic combi kullanıyorum 2 kilo falan verdim sirkeli şu içiyorum bide ama farketti sanırım çünkü yumurtlama akıntısı denen şeyi ben hiç görmezdim bunları yapmaya başladığımdan beri yani 2 adet dönemidir görüyorum akıntıyı net bi şekilde ve ovulasyon testinde de pik cikiyo aynı zamanda gecen ayki kimyasal oldu bu ay daha yeni yumurtlama oldu inşallah bian önce hayırlısıyla bizde güzel haberler alırız

Ay kızlarr bahtsız bedevi ilan ettim kendimi resmen. Dün eşim test veremedi aksilikler çıktı ondada. Bende yine görüştüm doktorla ilaca başladım. Son şansım artık olur olur olmaz bırakcam. Eşimde arısütü karışımı falan aldı artık onları kullancak. Nasip diyorum olur olur olmaz bırakcam birdahaki aşama uzun bir ara sonrası tüp bebek olur

Amiin inşallahBen de son bir ayda 6 kilo verdim vermeye de devam ediyorum. İlaçlar kullandığım için kürlere çaylara pek girmek istemedim. İlaçlarla yumurtalarım zamanında güzel bir şekilde büyüyor ve çatlıyorlar. Aşılama da da pozitif olmazsa denemeyi düşünüyorum. Ya aslında korkutuyor da beni bu kürler bazılarına çok iyi gelen kürler bazılarının dönemini alt üst ediyor çok okudum burda. Sirkeli suyu ilk kez duydum ama nasıl ne zaman içiyorsun.

Evet doğru söylüyosun herkeste aynı etkiyi vermiyo ama iste allahtan ümit kesilmez deyip deniyoruz biseyler ben sirkeli suyu burda görmüştüm pcolular da lh yi duzenliyomus akşamları bi bardak suya 1 yemek kaşığı kadar koyup içiyorum canim

Üzüm yada Elma sirkesi falan fark ediyor mu? Bende lh için doktor bişey demedi iyi heralde o. Bende prolaktin çok oynuyor ya

Üzüm yada Elma sirkesi falan fark ediyor mu? Bende lh için doktor bişey demedi iyi heralde o. Bende prolaktin çok oynuyor ya
Elma sirkesi olarak yazıyodu benim lh baya düştü 2 ayda ilki yeni olan diğeri iki ay önceki hormon degerlerim

Eklentiler

• 20220117_173835.png
    128,2 KB · Görüntüleme: 45
  • 20220117_173910.png
    186 KB · Görüntüleme: 33
  • 20220117_173835.png
    128,2 KB · Görüntüleme: 27
  • 20220117_173910.png
    186 KB · Görüntüleme: 53
Ay son cumleye kahkaha attim evde

Allah seniiiii ne güldüm ya gece gece

Ne insanlar var tövbestağfurullah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…