• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum
Hamilesiniz siz

Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum
Ablacım linç ederler seni burda git bence 😅 saçmama istersen bir de

Veziir Veziir erken gebelik testiydi canım 😅
Eşimin hızlı hareketli ve sperm sayısı düşüktü gerçi jinekologlar gebeliğe engel değil demişlerdi sonra prof. urologa gittik DNA hasarı var, spermlerin yumurtayı delecek enerjisi yok demişti. tedavi oldu eşim değerleri duzeleli 3 ay oluyor aslında belki o yüzden olmadı.
İnşallah fazla bekletmeden gelir bebelerimiz canım eşinin sonuçları da düzelmiş inşallah önünüzde bir engel yok Bol dua ve sabırla bekleyeceğiz. Zamanı var demekki 🤷‍♀️

Burada insanlar günü gününe defalarca ilişkiye giriyor gebe kalabilmek için sen sürtündük üstünden 5 ay geçti negatif sonuç ama korkuyorum diyorsun. Bak okuyunca ne kadar komik oluyor dimi? Korkuyorsanız sürtünmeyin bir zahmet ayrıca Sidre4562 Sidre4562
Ben de şimdi buna çok yakın cümleler kurdum kendi kendime, ağzına sağlık arkadaşım 👏👏

Oha sen aylardır sana dil döktüğümüz kullanıcısın. Zamanında özelden de defalarca yazmıştın. İsmini değiştirmişsin. Resmen klinik vakasın sen kapatsınlar bir yere 😱 😱 😱 Sidre4562 Sidre4562

Inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏 herhangi bi sağlık problemi var mı canim
Amin inşallah kuzum gerçekten her duamda böyle dua ediyorum. Yüreğinde evlat hasreti taşıyan her kadın inşallah bir gün anne olur🤲

Bende pko var canım rahim filmi ve eşimin değerleri normal. Pko için de doktorum hiç ümitsiz değil aslında çok da güzel konuşuyor en azından ne yapacağımızı biliyoruz sebebsiz olsaydı daha zor olurdu sürecimiz diyor ama işte ister istemez panik oluyorum stres yapıyorum falan. Ama bu ay rahatım önümüzdeki ay aşılama yapıcaz onu bekliyorum 😊

Kızlar ya benim kafamı karıştıran bi konu var benim bu ay reglin 13. Günü göğüslerim hassaslaşmaya başladı. Bastırınca falan acıyor. Ben panik yaptım prolaktin yükseldi yine diye sonra yarım dostinex yuttum. Bu gün 19. Gün ve iki üç gündür hassaslık biraz geçti. İlaçtan dolayı mıdır acaba?

Amin inşallah kuzum gerçekten her duamda böyle dua ediyorum. Yüreğinde evlat hasreti taşıyan her kadın inşallah bir gün anne olur🤲

Bende pko var canım rahim filmi ve eşimin değerleri normal. Pko için de doktorum hiç ümitsiz değil aslında çok da güzel konuşuyor en azından ne yapacağımızı biliyoruz sebebsiz olsaydı daha zor olurdu sürecimiz diyor ama işte ister istemez panik oluyorum stres yapıyorum falan. Ama bu ay rahatım önümüzdeki ay aşılama yapıcaz onu bekliyorum 😊
Aminn insallah 🙏 Bende de pco var canım pco cok da umitsiz olunmasi gereken bi rahatsizlik degil diye biliyorum ovulasyon testi kullaniyomusun adetlerinin düzeni nasıl doğal kürler kullandın mi hiç

Back