- 5 Aralık 2021
- 495
- 544
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.861
Kuzum 3 gün ilişki yasak dedi, ondan sonra serbest bizzat Abdullah toka sordum. Zaten olay korunmamakta, şansı en yüksek zamanlarSelizay canım sen rahim filmi sonrasi korunmadın değil mi, doktorun ne demişti? Bu konuda ne düşünüyorsun yani korunmak gerekli mi
Ya radyasyon falan kafamı kurcalıyor biraz ve haklisin şansın en yüksek olduğu zamanlar ama bilemedim yafsKuzum 3 gün ilişki yasak dedi, ondan sonra serbest bizzat Abdullah toka sordum. Zaten olay korunmamakta, şansı en yüksek zamanlar
Hamilesiniz sizBende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum
Kız yok bir şey olmaz, radyasyon mu kalır içindeYa radyasyon falan kafamı kurcalıyor biraz ve haklisin şansın en yüksek olduğu zamanlar ama bilemedim yafs
Ablacım linç ederler seni burda git benceBende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum
Allah yardim etsin bi bikmadin
Özür dilerimAblacım linç ederler seni burda git bencesaçmama istersen bir de
Özür dilerim
Neden linç?Ablacım linç ederler seni burda git bencesaçmama istersen bir de
HahahaKız yok bir şey olmaz, radyasyon mu kalır içindedoktordan iyi mi bilcen yap gitsin
İnşallah fazla bekletmeden gelir bebelerimiz canım eşinin sonuçları da düzelmiş inşallah önünüzde bir engel yok Bol dua ve sabırla bekleyeceğiz. Zamanı var demekkiVeziir erken gebelik testiydi canım
Eşimin hızlı hareketli ve sperm sayısı düşüktü gerçi jinekologlar gebeliğe engel değil demişlerdi sonra prof. urologa gittik DNA hasarı var, spermlerin yumurtayı delecek enerjisi yok demişti. tedavi oldu eşim değerleri duzeleli 3 ay oluyor aslında belki o yüzden olmadı.
Ben de şimdi buna çok yakın cümleler kurdum kendi kendime, ağzına sağlık arkadaşımBurada insanlar günü gününe defalarca ilişkiye giriyor gebe kalabilmek için sen sürtündük üstünden 5 ay geçti negatif sonuç ama korkuyorum diyorsun. Bak okuyunca ne kadar komik oluyor dimi? Korkuyorsanız sürtünmeyin bir zahmet ayrıcaSidre4562
Amin inşallah kuzum gerçekten her duamda böyle dua ediyorum. Yüreğinde evlat hasreti taşıyan her kadın inşallah bir gün anne olurInşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinherhangi bi sağlık problemi var mı canim
Aminn insallahAmin inşallah kuzum gerçekten her duamda böyle dua ediyorum. Yüreğinde evlat hasreti taşıyan her kadın inşallah bir gün anne olur
Bende pko var canım rahim filmi ve eşimin değerleri normal. Pko için de doktorum hiç ümitsiz değil aslında çok da güzel konuşuyor en azından ne yapacağımızı biliyoruz sebebsiz olsaydı daha zor olurdu sürecimiz diyor ama işte ister istemez panik oluyorum stres yapıyorum falan. Ama bu ay rahatım önümüzdeki ay aşılama yapıcaz onu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?