- 21 Haziran 2021
- 640
- 463
- 23
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.841
Inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinSen hamile kalabiliyorsun en azından bunu biliyorsun ben 2.5 yıllık evliyim hiç korunmadım hiç gebelik oluşmadı. İnşallah bu ay sağlıklı bir şekilde gebelik oluşur ve sağlıkla devam eder
21.gün test yap mutlakaDün de silik çıkınca bıraktım canım test yapmayı. Bu ay yok belli ki. Yine de eşim geldikten sonra 2,3 günde bir çalışma yaparım.
Canım mesajın denk gelince duyarsız kalamadim. Bende 1 yıldır tedavi, öncesinde ki 1 buçuk - 2 yıldır korunmadan bebek istiyorduk olmadı. Kasım ayında İlk aşılama yapildi maalesef olmadı. Bir sonraki ay sadece rutin ilaç tedavisi ile ilk defa gebe kaldım. Bende artık ümidimi kaybetmiştim ama Allah'ım çok şükür nasip etti. Daha çok küçük, hala riskli surecteyiz ama inanıyorum herşeyin yolunda gideceğine. Doktorum bana aşılamadan sonraki ay da gebelik şansının yüksek olduğunu söyledi. Muayenehanesinde ben dahil 5 aşılama yapmış 2 si direk tutmuş, 2 si bu şekilde, bır sonraki ay kendiliğinden olmuş. Ümidini kaybetme. Yorulmadan denemeye devam. Allah'ım çok büyükİlk Aşılamamdan sonra 13. Gün kızlar test yaptım negatif, progestan fitili kestim adeti bekliyorum. Hiç adet belirtim de yok.
Olmuyor ya olmuyor
Sperm değerini düşüyor bizde canim morfoloji 14 o normal ileri hiz 20 falan bakalim ilk tüp bebek deneyim sorna ameliyat deneyin dedi proxed plus verdi doktorYok maalesef takviye vermiyor doktorumuz ilginç bir şekildebizim 3. Derece ileri varikoseldi 3.4 mm genişliği vardı damarların. Tek taraf denmişti iki farklı doktor ama bu ameliyat eden doktorumuz sağda da hafif var dedi biz çift taraflı olduk ama problem yalnızca soldaydi. Bizim sperm değerlerimizi bozuyordu maalesef sizin öyle bir problem yoksa ve derecesi ileri degilse ameliyata gerek duymamislardir.
SanmiyorumKızlar bisey sorucam bizim ilişki en son ayın 1inde gece olmuştu baya grip olunca ben bugüne kadar bidaha olmadı bugün sabah 10 da falan oldu bayatlama falan oluyomuş galiba kaç günde bayatliyo acaba spermler
Bazı yerlerde gördüm de inşallah yoktur öyle bişeySanmiyorum
2 cizgi de bugun kopkoyu ciktiysa henuz catlamamis, bu aksam ve yarin sabah yine yap. 2. cizgi tekrar siliklestigi zaman catlamis demek oluyor. Ama her turlu bugun ve yarini degerlendir :)Canım ya Allah senden razı olsun. Dün aldım hemen yaptım açık renkliydi. Sabah yaptım iki çizgi de kopkoyu. Yani bugün çatlamış inşallah tutarHiç aklıma gelmemişti ovulasyon testi.
Bir şey olmaz 6 gündenKızlar bisey sorucam bizim ilişki en son ayın 1inde gece olmuştu baya grip olunca ben bugüne kadar bidaha olmadı bugün sabah 10 da falan oldu bayatlama falan oluyomuş galiba kaç günde bayatliyo acaba spermler
Yumurtaya bak beeeeebugün yumurtladım galiba bide varya 2 gündür fena griptim ne yemek ne ev işi hiç bisey yapmadım sabah baktım akıntıyı gördüm test yaptım pozitif sabah sabah gittim eşimi kaldırdım ya sen hasta değilmiydin diyo bu kadar istiyoruz inşallah Allahın izniyle bizde alıcaz güzel haberleri
7 gunden daha fazla beklemis sperm cok istenmiyor, ama siz o siniri asmamissiniz merak etme. Bir de ovulasyon testini gordum. Yumurtan muhtemelen bu gece ya da yarin catlar, o yuzden mutlaka yarin aksami da degerlendirin derim.Kızlar bisey sorucam bizim ilişki en son ayın 1inde gece olmuştu baya grip olunca ben bugüne kadar bidaha olmadı bugün sabah 10 da falan oldu bayatlama falan oluyomuş galiba kaç günde bayatliyo acaba spermler
Ben Kayseri Zeki yılmaz da gördüm canım asi başına 930tl ödedimAnladım siz nerde tedavi gördünüz acaba birde ne kadar ödediniz
benim doktorum korunmamızı istemişti canım aşırı radyasyondan sebepKızlar bir sorum varçok standart ama rahim filmi sonrası korunmaya gerek var mı yok mu? Neden soruyorum cunku netice radyasyon alıyoruz az da olsa , bu durumda yumurtaliklar etkilenir mi
Değerler kötü değilmiş sizin önce tüp bebek denenebilir bence de inşallah gönlünüze göre olsun tek seferde olsun sağlıklaSperm değerini düşüyor bizde canim morfoloji 14 o normal ileri hiz 20 falan bakalim ilk tüp bebek deneyim sorna ameliyat deneyin dedi proxed plus verdi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?