- 22 Aralık 2021
- 806
- 961
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #4.801
Ne güzelmiş Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesinKızlar betam 35 çıktı 2 gün önce 8 di iyi mi anlamadım bugün iğnenin 13.günü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzelmiş Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesinKızlar betam 35 çıktı 2 gün önce 8 di iyi mi anlamadım bugün iğnenin 13.günü
Tebriklerr canım Sağlıkla kucağına al inşallah bizleri de dualarına katarsan çok mutlu oluruzKızlar betam 35 çıktı 2 gün önce 8 di iyi mi anlamadım bugün iğnenin 13.günü
Folikülünün az olduğunu nasıl anlıyorlar canım? Bir de amh için belirli bir tarih var mı benimkine hiç bakmadılar
Kuzu sizin kaç ay olmuştu? Tüp bebek falan düşünmüyor musunuz? Gerçi sen doğal da hamile kaldın, bizde o da yokAaaa, birisi de bana tüp bebek yapalım dese başlasak işlere ya, ipin ucundan tutmak daha iyi, böyle nereye kadar. Ne dedi doktorun.? Süreç ne zaman başlıyor?
2 yıla yaklaştık kuzum. Evet, bir yılı biraz geçince normal oldu, henüz tüp falan gündemimizde yok. Birkaç ay daha bekleyip aşılama yaptırırım belkiKuzu sizin kaç ay olmuştu? Tüp bebek falan düşünmüyor musunuz? Gerçi sen doğal da hamile kaldın, bizde o da yok
Hayırlısı olsun inşallah canım2 yıla yaklaştık kuzum. Evet, bir yılı biraz geçince normal oldu, henüz tüp falan gündemimizde yok. Birkaç ay daha bekleyip aşılama yaptırırım belki
A R Y A Selizay Hali MaviSasa234 kızlar yaa sizi burda görmek bi arada olmak güzel her ay yeniden umutlanıyoruz insallah sonu güzel bitecekHayırlısı olsun inşallah canım
Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun insallah minnos=)Çok teşekkür ederim
Ay çok güzel yaKlomen ve çatlama iğnesi canım
Tatlım hayırlı olsunnnnn klomen ve çatlatma çula mııı doğru mu okudumm sağlıkla gelsinn kaçıncı klomen denemendi nasıl geçt süreç baştan sona ay bana da umut ol lütfeeennKızlar betam 35 çıktı 2 gün önce 8 di iyi mi anlamadım bugün iğnenin 13.günü
Yaaa bunu bilmiyordum, doktorum da hiç istemedi. Bu ay bazı takviyeler kullanıcam sonra gidip yaptırayım en iyisiA R Y A Selizay Hali MaviSasa234 kızlar yaa sizi burda görmek bi arada olmak güzel her ay yeniden umutlanıyoruz insallah sonu güzel bitecek
A R Y A kuzum amh için gün önemli değil genelde hormonlara 2. Gün bakıldıgında onu da aradan çıkarabiliyolar. Ama herhangi bi gün de bakılırmış. Bence baktır. Bazı dr lar çok anlamlı bulmuyo folikülleri usgde görmek daha sağlıklı diyorlar, test sonuçta ortalama menapoz yaşını ne kadar yumurtan kaldığını gösteren bişey nihayetinde yumurtluyorsun 40lara kadar da beklemeyeceğine çocuk için, ama bende mesela şöyle oldu ultrasonda yaşına göre gayet iyi demişti sonuç da öyle gelir ama yine de bakalım demişti ve alt sınıra yakın geldi yaşıma göre çok düşük yani. Bu da her şryi değiştirdi 1 sene bişi yapmadan bekleyelim derken şuan direk klomen başlattı olmazsa film olmazsa 1 kez de famera sonrası direk aşı tüp konuşuruz dedi mesela.
Hatta hala söylüyor doktorum sonucun beni şaşırttı çünkü ultrasonla çelişiyo ama demek ki yumurta sayın iyi olsa da kaliteli değiller dedi. Demek ki amh sadece sayı menapoz yaşı değil yumurta kalitesi yani döllenme hakkında da bilgi veriyormuş bunu da kanıtla öğrenmiş olduk biz
Yok canım her an verebilirsin alttan ultrason ile bakiyorlarbakiyorlarFolikülünün az olduğunu nasıl anlıyorlar canım? Bir de amh için belirli bir tarih var mı benimkine hiç bakmadılar
Insallah canimHadi bakalım hayırlı olsun kuzum, sorunsuz başlasın ve devam etsin sürecin inşallah
Teşekkürler canım inşNe güzelmiş Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin
Kandil gecesi bile hepimize dua ettim cnm hep aklımdasınız Allahım hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin inşTebriklerr canım Sağlıkla kucağına al inşallah bizleri de dualarına katarsan çok mutlu oluruz
Sağolasın canım darısı tez zamanda hepinize inşHayırlı uğurlu sağlıklı olsun insallah minnos=)
İlk klomen denememde hamile kaldım cnm sağlıksızdı kurtaj oldum 2. Denememde olmadı 3.klomen denememde çatlama iğnesiyle oldu çok şükürTatlım hayırlı olsunnnnn klomen ve çatlatma çula mııı doğru mu okudumm sağlıkla gelsinn kaçıncı klomen denemendi nasıl geçt süreç baştan sona ay bana da umut ol lütfeeenn
Amin canım Allah razı olsun güzel gönlün sağ olsunKandil gecesi bile hepimize dua ettim cnm hep aklımdasınız Allahım hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin inş