• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kist varken rahim filmi sorun olur mu 🤨geçen ay dört yumurtam vardı iğne yapmıştım ama gebelik olmadı ve muhtemelen kist oluştu belli noktalarda ağrım batmam var . Yarın randevu almak için arıcam ama aklımı kurcaladı bu ihtimal

Kızlar kist varken rahim filmi sorun olur mu 🤨geçen ay dört yumurtam vardı iğne yapmıştım ama gebelik olmadı ve muhtemelen kist oluştu belli noktalarda ağrım batmam var . Yarın randevu almak için arıcam ama aklımı kurcaladı bu ihtimal
Bugun benimle beraber rahim filmi çektiren kızlardan birisinde kist vardi filmi de o yüzden çektirmek istemiş doktoru kistin yerin tespit etmek için
Sorun olsa gondermezdi diye düşünüyorum

Bugun benimle beraber rahim filmi çektiren kızlardan birisinde kist vardi filmi de o yüzden çektirmek istemiş doktoru kistin yerin tespit etmek için
Sorun olsa gondermezdi diye düşünüyorum
Çok iyi o zaman 😇ben tüplere bakılıyor sadece sanıyordum kistleri patlatır mı diye düşündüm bi an ama içimi rahatlattın çok sağol canım ❤️

Sen yine de doktoruna danış canım kistin yeri de önemli sanki rahimde mi yumurtalikta mi senin
Benim yumurtalık kistiydi kuzum Eylül’de sağda Ekim de solda çıkmıştı iki ay doğum kontrol hapıyla kistler gitti Aralık sonu ve Ocak ta ovitrelle ile denedik olmadı maalesef rahim filmi çekilmek için daha fazla beklemek istemedim bakalım hatftaiçi bi güne verilir randevu ne çıkacak

Kızlar günaydın iğnenin 13.günü erken gebelik testi yaptım bugün kanda vericem bakalım yükselmiş mi 11.gün beta 8 di Allahım hepimize en başta sağlıklı gebelik nasip etsin inş 🤲🏻

Eklentiler

• 207AB89C-F064-4F00-A448-73ED8626AA1B.jpeg
    207AB89C-F064-4F00-A448-73ED8626AA1B.jpeg
    113,6 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar günaydın iğnenin 13.günü erken gebelik testi yaptım bugün kanda vericem bakalım yükselmiş mi 11.gün beta 8 di Allahım hepimize en başta sağlıklı gebelik nasip etsin inş 🤲🏻
Ay canım silik çizgi var hadii bakalım güzel beta sonucunu bekliyoruz 😍

Back