• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman dönüyon sen memlekete ne zaman
Ağustos ayında geliyoruz Allah nasip ederse çiçeğim uzatma olmazsa uzatma olursa da hemen izin vıııın Türkiye tedavi ay inşAllah rabbim gerek bırakmasın ❤️🤲🏻
Şu topik baştan aşağıya :anneadayı::anneadayı: dolsun💓

Ağustos ayında geliyoruz Allah nasip ederse çiçeğim uzatma olmazsa uzatma olursa da hemen izin vıııın Türkiye tedavi ay inşAllah rabbim gerek bırakmasın ❤️🤲🏻
Şu topik baştan aşağıya :anneadayı::anneadayı: dolsun💓
Aaaamiiiinnnn ❤️

İnşallah gerek kalmaz. Gebelik olduktan sonra gebelik sürecinde saat farkı önemli 😂

😂😂😂 Şimdi 8 saat bir iki aya 7 saat olcak
1saat bile fark ediyor test ettim onaylandı kuzumm:KK74:
Yerim yaa, öptüm seni minnoşum ❤️ aslında aramızda çok fark yok bak şimdi burda sabah 8,30 oldu, ben kocayı yolladım, şimdi yine uyuyacam 1 e kader uyurum 😂😂ben uyandıktan 3 saat sonra da sen uyanırsınn erken kalk, zinde kal ajajja

Yerim yaa, öptüm seni minnoşum ❤️ aslında aramızda çok fark yok bak şimdi burda sabah 8,30 oldu, ben kocayı yolladım, şimdi yine uyuyacam 1 e kader uyurum 😂😂ben uyandıktan 3 saat sonra da sen uyanırsınn erken kalk, zinde kal ajajja
Ya bendee senii yiriiim:KK60: bak şimdi sen böylee diyince bir motive oldummm aynen öyle yapalımm🤣🤣 16:30 sularında buralardayım bekle benii kaçtım çiçeğim ben görüşürüz:KK37:

Back