Rica ederim canım.aynen rapor çıkarmakta bir süreç gerektiriyor eşinle de çok ilgisi yok sen kendin hallet en güzeli süreç uzayabilir çünkü belli olmuyor.meme ultrasonu örneğin ilk başta teeee 3 ay sonraya gün verdiler bana dedim dalga geçiyorlar herhalde
sonra ultrasonun çekileceği yerdeki kızlara dedim Allah aşkına ben sürece baslicam 3 ay şu kapıdan içeri girmek için beni bekletecek misiniz gercekden.boyle bir saçmalık olamaz bir çözümü yokmu falan dedim.numarami birakdim kızlara, iptal edenler oluyor bazen falan dedi 2 gün sonra aradılar, hemen gelin bugun biri iptal etti diye öyle hemen çektirdim.he tabi dışarda da cekileni kabul ediyolarmis böyle uzun zaman sonraya verildiği için de gerek kalmamisdi.farkli şeyler olabilir mesela prolaktin değeri yüksek çıkabiliyor sinir 23 benim 29 cikdi mesela, yuksek olunca makro prolaktin diye bı değer bakdilar 1 hafta öyle uzadı sürecim,o değer sikintiliysa ne oluyor bilmiyorum o kısmı benim normal çıkmisdı başka degelerde biseyler çıkıp farklı bölümlere yonlendirilenler oldu gibi gibi şeyler.hic biri olmadan tertemiz geçer inşallah sürecin.