- 21 Şubat 2021
- 779
- 1.857
- 63
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.701
Bugun benimle beraber rahim filmi çektiren kızlardan birisinde kist vardi filmi de o yüzden çektirmek istemiş doktoru kistin yerin tespit etmek içinKızlar kist varken rahim filmi sorun olur mugeçen ay dört yumurtam vardı iğne yapmıştım ama gebelik olmadı ve muhtemelen kist oluştu belli noktalarda ağrım batmam var . Yarın randevu almak için arıcam ama aklımı kurcaladı bu ihtimal
Çok iyi o zamanBugun benimle beraber rahim filmi çektiren kızlardan birisinde kist vardi filmi de o yüzden çektirmek istemiş doktoru kistin yerin tespit etmek için
Sorun olsa gondermezdi diye düşünüyorum
Sen yine de doktoruna danış canım kistin yeri de önemli sanki rahimde mi yumurtalikta mi seninÇok iyi o zamanben tüplere bakılıyor sadece sanıyordum kistleri patlatır mı diye düşündüm bi an ama içimi rahatlattın çok sağol canım
Benim yumurtalık kistiydi kuzum Eylül’de sağda Ekim de solda çıkmıştı iki ay doğum kontrol hapıyla kistler gitti Aralık sonu ve Ocak ta ovitrelle ile denedik olmadı maalesef rahim filmi çekilmek için daha fazla beklemek istemedim bakalım hatftaiçi bi güne verilir randevu ne çıkacakSen yine de doktoruna danış canım kistin yeri de önemli sanki rahimde mi yumurtalikta mi senin
Hayır doktor yazmadıAşılamadan sonra progestan ilaç kullanmış mıydın?
Bende apse vardı sorun olmadıKızlar kist varken rahim filmi sorun olur mugeçen ay dört yumurtam vardı iğne yapmıştım ama gebelik olmadı ve muhtemelen kist oluştu belli noktalarda ağrım batmam var . Yarın randevu almak için arıcam ama aklımı kurcaladı bu ihtimal
Prowomen içeriği güzel canım 3 kutu bitirdim ben devam etmeyeceğim erkek için olanı da var biliyorsundur promenkSase seklinde hepsinde birden yutayım diyorum
Prowomen maxijuno arastırdım ama karar veremedim o yuzden sorayım dedim canım
Ben şimdiden hayırlı olsun diyorum yaaaaaaaaaKızlar günaydın iğnenin 13.günü erken gebelik testi yaptım bugün kanda vericem bakalım yükselmiş mi 11.gün beta 8 di Allahım hepimize en başta sağlıklı gebelik nasip etsin inş
Ay canım silik çizgi var hadii bakalım güzel beta sonucunu bekliyoruzKızlar günaydın iğnenin 13.günü erken gebelik testi yaptım bugün kanda vericem bakalım yükselmiş mi 11.gün beta 8 di Allahım hepimize en başta sağlıklı gebelik nasip etsin inş
Bende bendee günaydın canımcımm az daha bakınıyım giderimBen şimdiden hayırlı olsun diyorum yaaaaaaaaa
Günaydııııın orda saatler kaçı gösteriyorBende bendee günaydın canımcımm az daha bakınıyım giderim
Gece minik kuşum 00:19Bende bendee günaydın canımcımm az daha bakınıyım giderim
Bize günaydın, sana iyi uykular o zaman miniğiiiiiimmmmmGece minik kuşum 00:19ben hep uyurken aklım burda kalıyor ya hep geç kaldım hissi
Sağol SelizimBize günaydın, sana iyi uykular o zaman miniğiiiiiimmmmm
Hah bu işteee bildirim bir sürü oluyor heyecan yapıyorum
Ne zaman dönüyon sen memlekete ne zaman, kaldıydı ama tarihi unuttumHah bu işteee bildirim bir sürü oluyor heyecan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?