- 8 Nisan 2016
- 3.456
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.021
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.681
14 Eylül'de ilk tüp bebeğe gttim süreç başladı 12 Ekim'de tüm işlemlerimi bitirmisdim ama adetim yeni bitmisdi tedavi için adeti beklemek zorunda kaldım.6 ekimdi son adet tarihim uzulmusdum hatta yetiştiremedim o adete diye o ay gebe kaldımKuzum bu süreç kaç gün sürdü acaba bir de eşin de gelmek zorunda mı acaba
Valla ben bezdim artık almıyorum folik, iyi hatırlattın Bayadır içmedim, alayım bariKızlar folik asit kullanmaya devam ediyor musunuz sürekli ? Yoksa ara verip tekrar mı başlıyorsunuz
Yediğine içtiğine dikkat er sebze tüket bol bol su içKızlar birşey sorucam simdi benim esim sperm sayı dusuklugunden takviye alıyor bende hem folik asit olan hemde yumurta kalitesini attıran bir takviye arıyorum önerebilceginiz birsey var mı?
Canım benim çok saol eşim henüz başlama taraftarı değil çünkü bıktı 2 ay üstüste aşılama yaptrdğmz için ama ben artık geçen vakti boşa harcanmış hissedyrm o yüzden bn raporu çıkarayım istyrm sonrasında zaten Sadece sperm için gelckse kabul eder o daM mavili_yeshll he birde bu sürecin içindeyken kk dan falan gördüm.tibbi genetik bölümünden randevu alıp gttim eşimle birlikte.randevu sadece benim adıma ama ikimiz girdik iceri.rica ettim doktora ben tüp bebeğe başlıyorum rapor aşamasındayım.tedaviye başlamadan pıhtılaşma genetik testlerimizi yaptırmak istiyorum bişey çıkarsa iğne vs kullanmam gerekirse kullanayım istiyorum dedim.sagolsun kırmadı bakdilar ikimizden de kan aldılar.1 ay kadar sürüyor çıkması onunda.normalde 2 düşük olmayınca bakmiyolarmis o testlere.tup bebek deyince bakmislardi.
Onları yapıyoruz liste olusturuyorum haftalık folik asit al dedikleri icin onu alırken aynı anda baska takviyelerde olsun dedimValla ben bezdim artık almıyorum folik, iyi hatırlattın Bayadır içmedim, alayım bari
Yediğine içtiğine dikkat er sebze tüket bol bol su iç
Rica ederim canım.aynen rapor çıkarmakta bir süreç gerektiriyor eşinle de çok ilgisi yok sen kendin hallet en güzeli süreç uzayabilir çünkü belli olmuyor.meme ultrasonu örneğin ilk başta teeee 3 ay sonraya gün verdiler bana dedim dalga geçiyorlar herhaldeCanım benim çok saol eşim henüz başlama taraftarı değil çünkü bıktı 2 ay üstüste aşılama yaptrdğmz için ama ben artık geçen vakti boşa harcanmış hissedyrm o yüzden bn raporu çıkarayım istyrm sonrasında zaten Sadece sperm için gelckse kabul eder o da
Allah razı olsun kuzum inşallah su gibi akar diye dua ediyorum zaten çok bekledik daha fazla bekletmesin rabbimRica ederim canım.aynen rapor çıkarmakta bir süreç gerektiriyor eşinle de çok ilgisi yok sen kendin hallet en güzeli süreç uzayabilir çünkü belli olmuyor.meme ultrasonu örneğin ilk başta teeee 3 ay sonraya gün verdiler bana dedim dalga geçiyorlar herhaldesonra ultrasonun çekileceği yerdeki kızlara dedim Allah aşkına ben sürece baslicam 3 ay şu kapıdan içeri girmek için beni bekletecek misiniz gercekden.boyle bir saçmalık olamaz bir çözümü yokmu falan dedim.numarami birakdim kızlara, iptal edenler oluyor bazen falan dedi 2 gün sonra aradılar, hemen gelin bugun biri iptal etti diye öyle hemen çektirdim.he tabi dışarda da cekileni kabul ediyolarmis böyle uzun zaman sonraya verildiği için de gerek kalmamisdi.farkli şeyler olabilir mesela prolaktin değeri yüksek çıkabiliyor sinir 23 benim 29 cikdi mesela, yuksek olunca makro prolaktin diye bı değer bakdilar 1 hafta öyle uzadı sürecim,o değer sikintiliysa ne oluyor bilmiyorum o kısmı benim normal çıkmisdı başka degelerde biseyler çıkıp farklı bölümlere yonlendirilenler oldu gibi gibi şeyler.hic biri olmadan tertemiz geçer inşallah sürecin.
Amin canım inşallahAllah razı olsun kuzum inşallah su gibi akar diye dua ediyorum zaten çok bekledik daha fazla bekletmesin rabbim
Bak mesela beni psikiyatriye göndermediler ahahaha bu kız çiçek gibi gerek yok demişlerdirM mavili_yeshll her yerin sistemi farklı sanırım bu konuda.benim gttigim yer tüp bebek bölümüne yönlendirdi önce orda gün verdiler şu gün gelin diye gttim sabah erkenden regl falan yok yani sormadilar.gttigim gün 3 ayrı güne 3 ayrı bölümden randevu verildi 1 tanesi ilk gttigim gündü diğerleri aynı hafta içinde yine.psikiyatri dahiliye ve genel cerrahi.bu 3.une ayrı ayrı muayeneye girdim.psikyatride test veriyolar elime doldurup veriyorsun akıl sagligin nornalmi diye test ediyolar sabirimçok acayip sorular vardı tuhafıma gtmisdi.dahiliye kan alıyor bayagi biseylere bakiyolar.genel cerrrahi meme ultrasonu istiyor vs vs.bunlari halledip sonraki hafta onay için imza kağıdı veriyor tüp bebek doktorlara imzalatiyorsun.imzalattigim kağıdı tüp bebege götürdüm sonrada reglimi bekledim tedavi için canım bende böyle oldu.bu testlerin hepsinden de gecilemeyebiliyor tabi vardı öyle sıkıntı çıkanlar kiminin midesiyle ilgili sıkıntısı cikdi gördüm sırada başka bölümlere yonlendiriyolar öyle olunca.yani sen sağlıklı ve gebeliğe hazirmisin onu inceliyolar öncesinde. He birde imzalardan sonra anestezi doktorunada gidip muayene oluyorsun oda onay veriyor sorular vs sorup anestezi alabilir diye.
Benim eşimi evrak tesliminde çağırdılar bi oda sperm vs verdi sonra işte yumurta toplama zamanı gelecekti ama adet olamadim sonra da covit vurdu umarim beraber baslar guzel hanerleri aynı anda alırız canımcim ay bide salaklar her gitmede esim gelmese bile covit istiyolar insanı cildirtiyolarCanım benim çok saol eşim henüz başlama taraftarı değil çünkü bıktı 2 ay üstüste aşılama yaptrdğmz için ama ben artık geçen vakti boşa harcanmış hissedyrm o yüzden bn raporu çıkarayım istyrm sonrasında zaten Sadece sperm için gelckse kabul eder o da
Herkesin süreci farklı ilerliyor sanırım arkadaşım da raporla tüp bebek tedavisi oldu 1 ay hergün gittim rapor İçin dedi çok tuhaf gerçekten inşallah hergün çağırmazlar beni imkansız gidemem ki yaBenim eşimi evrak tesliminde çağırdılar bi oda sperm vs verdi sonra işte yumurta toplama zamanı gelecekti ama adet olamadim sonra da covit vurdu umarim beraber baslar guzel hanerleri aynı anda alırız canımcim ay bide salaklar her gitmede esim gelmese bile covit istiyolar insanı cildirtiyolar
Maxijunonun içeriği bana daha zengin geldi canımmSase seklinde hepsinde birden yutayım diyorum
Prowomen maxijuno arastırdım ama karar veremedim o yuzden sorayım dedim canım
Herkesi gönderdiler kuzu benim gttigim yerde kişiye özel bişey yokBak mesela beni psikiyatriye göndermediler ahahaha bu kız çiçek gibi gerek yok demişlerdirmeme için bile muayene olmadım dahiliye gittim daha yeni aldım kağıdımı oda tiroitten sinifta kalmıştım daha anestezi vs olaylara girmedik
Evet bende onda karar kılıcam gibiMaxijunonun içeriği bana daha zengin geldi canımm
Hatta erkek kadın için birlikte kullanın canım Maxijuno kadına maxigo erkek içinEvet bende onda karar kılıcam gibi
Ben prowomen de maxijuno da kullandim maxijuno dusuk rezerv olanlar kulanmasin inositil orani cok yuksek vs dediler ama zararini gormedim pcolara oneriyolarHatta erkek kadın için birlikte kullanın canım Maxijuno kadına maxigo erkek için
Valla değişik heryer canim bizim ark gitti ilaçları aldı sonra rapor çıktı eczaneden ücretini geri aldi ve hastaneye ödemesi de yari yarıya düştüHerkesin süreci farklı ilerliyor sanırım arkadaşım da raporla tüp bebek tedavisi oldu 1 ay hergün gittim rapor İçin dedi çok tuhaf gerçekten inşallah hergün çağırmazlar beni imkansız gidemem ki ya
Evet cnm aşılamadan alıştım bn önce ödüyorsun sonra geri iade alıyosun ücreti ama düşünsene 5 6 bin ilacı tutanlar var yani paran yoksa çocuk bile yapamazsın bu ülkedeValla değişik heryer canim bizim ark gitti ilaçları aldı sonra rapor çıktı eczaneden ücretini geri aldi ve hastaneye ödemesi de yari yarıya düştü
Öyle canim 30 40 bin belki fazlası tutanlar var kuzenim 40 bini geçti tedavim diyor tabi pozitif oldu sonuç deydiEvet cnm aşılamadan alıştım bn önce ödüyorsun sonra geri iade alıyosun ücreti ama düşünsene 5 6 bin ilacı tutanlar var yani paran yoksa çocuk bile yapamazsın bu ülkede
Ayyyy maşallah ya rabbim isteyen herkese nasip etsin 40 bin baya çokmuş ama 1 ev parası verenleri de gördüm şaşırmıyorum 8 deneme yaptı bir tanıdığım ve bi çok doktorda hala pozitifi göremediler inşallah ona da nasip olurÖyle canim 30 40 bin belki fazlası tutanlar var kuzenim 40 bini geçti tedavim diyor tabi pozitif oldu sonuç deydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?