• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke cnm ama hani böyle hayatında ki bişeye olmasa bile eminsindir ya bu bebek olayı bana tüp dışında imkansız kadar uzak geliyo kendimi kandırmak istemyrm artık kimseyle görüşmüyorum diye bilirim bebek yok mu diyecek olan kendimi soyutladım insanlardan hatta çoğu kişiye de tüp bebek yapacağımı ufaktan ima ettim sormasınlar diye o yüzden nasip buymuş diyip kaderimi kabullendim
Sorma ya gereksiz o kadar insan varki ne kadar eğitimli iş güç sahibi olsanda bu toplumsal baskıdan etkileniyosun uzulmemek elde degil :( benimde aksilikler yoluma taş koydu sanki doğal mi olcak acaba zamanı mi var diyorum başka açıklaması olamaz yoksa :(

Tutmuş ovulasyon testi satanlara her allahın günü laf sokuyor, doktor dediğin az usturuplu olur. Kagan kocatepe son canlı yayınında ovulasyon testlerinin doğru sonuç verdiğini söyledi hatta birkaç kişiye tavsiye etti.
O sowmen olmuş ya millete laf ediyo kendide başka türlü pazarlama yapiyo ben ovulasyon a inaniyom ama demek bana denk gelmiyo bir şey varki olmuyo demeki

Sorma ya gereksiz o kadar insan varki ne kadar eğitimli iş güç sahibi olsanda bu toplumsal baskıdan etkileniyosun uzulmemek elde degil :KK43: benimde aksilikler yoluma taş koydu sanki doğal mi olcak acaba zamanı mi var diyorum başka açıklaması olamaz yoksa :KK43:
Tedavi ile ya da doğal yoldan mutlaka zamanı var canım ama işte insanoğluyuz en sonunda beklemek yoruyor bizleri inşallah en yakın zamanda bizlere de nasip olur

Kızlar ilişkiden sonra kalkar kalmaz ne var ne yok anında çıkıyor benden, yarım saat falan ayak diktiğim halde. Hiç mi öteye gitmez azıcık, yok anam yok 😂
Kuzum o gidiyor sen hiç merak etme gelen prostat sıvısı pamukta tıksasan gelir😂

Kızlar ilişkiden sonra kalkar kalmaz ne var ne yok anında çıkıyor benden, yarım saat falan ayak diktiğim halde. Hiç mi öteye gitmez azıcık, yok anam yok 😂
Bunun icin biraz özel olacak ama ürolog kadının da bosalmasını söyledi vajinanın girişindeki kaslar gevsiyormus böylelikle rahme gidiyormus spermler diğer türlü dökülme oluyormus

Bunun icin biraz özel olacak ama ürolog kadının da bosalmasını söyledi vajinanın girişindeki kaslar gevsiyormus böylelikle rahme gidiyormus spermler diğer türlü dökülme oluyormus
O da oluyor, 😂 bizim spermlerin gidesi yok. Beceremiyorlar

Millet gebe kaldı, nerdeyse doğurcak biz hala yok incir kürü yok spermler çıkıyor neden 🤣🙈

Back