- 6 Şubat 2021
- 6.046
- 5.862
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.661
Kız ne manyaksin ahahahahahO da oluyor,bizim spermlerin gidesi yok. Beceremiyorlar
Morfoloji falan hikaye olay şu aslında ama bizim sadece eşler değil, spermleri de odun heraldeKız ne manyaksin ahahahahah
Hangi değermiş sperm testinde canım bu döllenme kapasitesi?Sperm testiyle bakılıyor ama ona bakılmamış hiç dedi anlamadım valla ben de ilk defa dölleme kapasitesinin anlaşabilceği ile ilgili bir ifade duydum.
Sonuç iyi çıkarsa aşılama yapılsın kötü çıkarsa sonuç tüp bebek dedi.
Dölleme kapasitesi elinde çiçek götüren sperm oluyor benceHangi değermiş sperm testinde canım bu döllenme kapasitesi?
Her gün yeni bir şey öğreniyoruz
Benimkinin sıfır o zaman dölleme kapasitesiDölleme kapasitesi elinde çiçek götüren sperm oluyor bence
Fazla girmiyorum yaKız Juliet azıcık yorum yaz da şu yeni üye şeyin gitsin bari haha
Mavi lab a DNA hasarı testini sordum, 1.350 imiş ücreti perhiz de gerekmiyormuş sipermiyogram gibiSorduğumuzda bilgi verirseniz sevinirim
Valla 5 doktora gittim bu zamana kadar böyle bir cümle duymamıştım hiç.haftaya gidince öğrenip yazarım canım ben de bilmiyorum. Pek mantığıma da yatmadı açıkçası..Hangi değermiş sperm testinde canım bu döllenme kapasitesi?
Her gün yeni bir şey öğreniyoruz
Ben bu ay bıraktım her şeyi haftaya adet olacağım gideceğim doktor ne derse onu uygulamayı düşünüyorumKızlar folik asit kullanmaya devam ediyor musunuz sürekli ? Yoksa ara verip tekrar mı başlıyorsunuz
Millet gebe kaldı, nerdeyse doğurcak biz hala yok incir kürü yok spermler çıkıyor
Arada aliyorum ama duzenli degilKızlar folik asit kullanmaya devam ediyor musunuz sürekli ? Yoksa ara verip tekrar mı başlıyorsunuz
Bizim veletler NazliMillet gebe kaldı, nerdeyse doğurcak biz hala yok incir kürü yok spermler çıkıyor neden
Bi de duzen laba sorsaniz daha uygundu sankiMavi lab a DNA hasarı testini sordum, 1.350 imiş ücreti perhiz de gerekmiyormuş sipermiyogram gibi
Arı sütü propolis koenzim folat beslenme olarak yeşil yapraklı sebze baklagiller olarak nohut mesela çok yararlı kabak çekirdeği keçiboynuzu pekmezi hatta kürünü bile yapabilirsiin canım inşAllah faydası olacaktır.Kızlar birşey sorucam simdi benim esim sperm sayı dusuklugunden takviye alıyor bende hem folik asit olan hemde yumurta kalitesini attıran bir takviye arıyorum önerebilceginiz birsey var mı?
M mavili_yeshll her yerin sistemi farklı sanırım bu konuda.benim gttigim yer tüp bebek bölümüne yönlendirdi önce orda gün verdiler şu gün gelin diye gttim sabah erkenden regl falan yok yani sormadilar.gttigim gün 3 ayrı güne 3 ayrı bölümden randevu verildi 1 tanesi ilk gttigim gündü diğerleri aynı hafta içinde yine.psikiyatri dahiliye ve genel cerrahi.bu 3.une ayrı ayrı muayeneye girdim.psikyatride test veriyolar elime doldurup veriyorsun akıl sagligin nornalmi diye test ediyolar sabirimBen kadın doğumdan randevu aldım gittim onlar bana regl 3 günü gel dediler canim ilk gitmede smeae aldılar amh baktılar 2 gitmede hormon bakıldı hemen infertili aşılama merkezine gönderdiler orda doktor boşuna uğraşma burda git tüp bebeğe dosyani açsınlar dedi gidiş o gidiş benim hala rapor çıkmadı ilaçlarım yazılınca cikicak eğer cıkmış olsaydı zaten kaç ay geçti iptal olurduSevimliKedii de rapor çıkartanlar onda sistem farklı bide o anlatsın canim belki hiç gerek kalmaz hamis kalmis olursun
Kuzum ben kafama göre içiyorum artık ama iğne vs olduğum dönem her gün içiyorum adet olunca bırakıyorum zaten depo dolmuştur benim folik asitle geçen nisan ayından beri bazen düzenli kullandığım aylar oldu ara verdiğim aylar oldu kist varken gibi gibiKızlar folik asit kullanmaya devam ediyor musunuz sürekli ? Yoksa ara verip tekrar mı başlıyorsunuz
Kuzum bu süreç kaç gün sürdü acaba bir de eşin de gelmek zorunda mı acabaM mavili_yeshll her yerin sistemi farklı sanırım bu konuda.benim gttigim yer tüp bebek bölümüne yönlendirdi önce orda gün verdiler şu gün gelin diye gttim sabah erkenden regl falan yok yani sormadilar.gttigim gün 3 ayrı güne 3 ayrı bölümden randevu verildi 1 tanesi ilk gttigim gündü diğerleri aynı hafta içinde yine.psikiyatri dahiliye ve genel cerrahi.bu 3.une ayrı ayrı muayeneye girdim.psikyatride test veriyolar elime doldurup veriyorsun akıl sagligin nornalmi diye test ediyolar sabirimçok acayip sorular vardı tuhafıma gtmisdi.dahiliye kan alıyor bayagi biseylere bakiyolar.genel cerrrahi meme ultrasonu istiyor vs vs.bunlari halledip sonraki hafta onay için imza kağıdı veriyor tüp bebek doktorlara imzalatiyorsun.imzalattigim kağıdı tüp bebege götürdüm sonrada reglimi bekledim tedavi için canım bende böyle oldu.bu testlerin hepsinden de gecilemeyebiliyor tabi vardı öyle sıkıntı çıkanlar kiminin midesiyle ilgili sıkıntısı cikdi gördüm sırada başka bölümlere yonlendiriyolar öyle olunca.yani sen sağlıklı ve gebeliğe hazirmisin onu inceliyolar öncesinde. He birde imzalardan sonra anestezi doktorunada gidip muayene oluyorsun oda onay veriyor sorular vs sorup anestezi alabilir diye.
Valla ben hala kocamın spermlerinin yavaş olduğunu bile kabullenemedim ateş gibidir yerinde duramazDölleme kapasitesi elinde çiçek götüren sperm oluyor bence
Sase seklinde hepsinde birden yutayım diyorumArı sütü propolis koenzim folat beslenme olarak yeşil yapraklı sebze baklagiller olarak nohut mesela çok yararlı kabak çekirdeği keçiboynuzu pekmezi hatta kürünü bile yapabilirsiin canım inşAllah faydası olacaktır.
Şase şeklinde tozlar var takviyeler vitaminler onlarında yararı çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?