Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi değermiş sperm testinde canım bu döllenme kapasitesi?
Her gün yeni bir şey öğreniyoruz

Hangi değermiş sperm testinde canım bu döllenme kapasitesi?
Her gün yeni bir şey öğreniyoruz
Valla 5 doktora gittim bu zamana kadar böyle bir cümle duymamıştım hiç.haftaya gidince öğrenip yazarım canım ben de bilmiyorum. Pek mantığıma da yatmadı açıkçası..

Kızlar birşey sorucam simdi benim esim sperm sayı dusuklugunden takviye alıyor bende hem folik asit olan hemde yumurta kalitesini attıran bir takviye arıyorum önerebilceginiz birsey var mı?

Kızlar birşey sorucam simdi benim esim sperm sayı dusuklugunden takviye alıyor bende hem folik asit olan hemde yumurta kalitesini attıran bir takviye arıyorum önerebilceginiz birsey var mı?
Arı sütü propolis koenzim folat beslenme olarak yeşil yapraklı sebze baklagiller olarak nohut mesela çok yararlı kabak çekirdeği keçiboynuzu pekmezi hatta kürünü bile yapabilirsiin canım inşAllah faydası olacaktır.
Şase şeklinde tozlar var takviyeler vitaminler onlarında yararı çok

M mavili_yeshll her yerin sistemi farklı sanırım bu konuda.benim gttigim yer tüp bebek bölümüne yönlendirdi önce orda gün verdiler şu gün gelin diye gttim sabah erkenden regl falan yok yani sormadilar.gttigim gün 3 ayrı güne 3 ayrı bölümden randevu verildi 1 tanesi ilk gttigim gündü diğerleri aynı hafta içinde yine.psikiyatri dahiliye ve genel cerrahi.bu 3.une ayrı ayrı muayeneye girdim.psikyatride test veriyolar elime doldurup veriyorsun akıl sagligin nornalmi diye test ediyolar sabirim çok acayip sorular vardı tuhafıma gtmisdi.dahiliye kan alıyor bayagi biseylere bakiyolar.genel cerrrahi meme ultrasonu istiyor vs vs.bunlari halledip sonraki hafta onay için imza kağıdı veriyor tüp bebek doktorlara imzalatiyorsun.imzalattigim kağıdı tüp bebege götürdüm sonrada reglimi bekledim tedavi için canım bende böyle oldu.bu testlerin hepsinden de gecilemeyebiliyor tabi vardı öyle sıkıntı çıkanlar kiminin midesiyle ilgili sıkıntısı cikdi gördüm sırada başka bölümlere yonlendiriyolar öyle olunca.yani sen sağlıklı ve gebeliğe hazirmisin onu inceliyolar öncesinde. He birde imzalardan sonra anestezi doktorunada gidip muayene oluyorsun oda onay veriyor sorular vs sorup anestezi alabilir diye.

Kızlar folik asit kullanmaya devam ediyor musunuz sürekli ? Yoksa ara verip tekrar mı başlıyorsunuz
Kuzum ben kafama göre içiyorum artık ama iğne vs olduğum dönem her gün içiyorum adet olunca bırakıyorum zaten depo dolmuştur benim folik asitle geçen nisan ayından beri bazen düzenli kullandığım aylar oldu ara verdiğim aylar oldu kist varken gibi gibi

Kuzum bu süreç kaç gün sürdü acaba bir de eşin de gelmek zorunda mı acaba

Sase seklinde hepsinde birden yutayım diyorum

Prowomen maxijuno arastırdım ama karar veremedim o yuzden sorayım dedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…