- 6 Şubat 2021
- 6.046
- 5.862
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #4.621
Vitaminlerini aldin mi ay bende denesem sistem neydi ama ovulasyin ile de desteklerimBende aynı şekilde, bu ay mfk deniycez. Bi o kaldı zaten denemediğimiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vitaminlerini aldin mi ay bende denesem sistem neydi ama ovulasyin ile de desteklerimBende aynı şekilde, bu ay mfk deniycez. Bi o kaldı zaten denemediğimiz
Aşılama nolduAllah hayırlısını nasip etsin
Regl beklyrm kuzum 11 inde regl olcam sonra da tüp bebeğe başlarım aşılama tutmadı bnce regl belirtileri başladı çünkü Bnde sana yazcktm rapor çıkarmaya da reglin 2. Günü felan mı gidiliyor yoksa öyle dümdüz gitsem olur muAşılama noldu
Yarın eşim eczaneden alıcak, burada bir eczaneyşe anlaşmış ürünleri varmışVitaminlerini aldin mi ay bende denesem sistem neydi ama ovulasyin ile de desteklerim
Hangilerini alıcaksınız canim fiyat vs ne sadece ari sütü muYarın eşim eczaneden alıcak, burada bir eczaneyşe anlaşmış ürünleri varmış
Hepimiz güzel sona ulaşalım inşallahYalnız değilsin cnm bu topikte hepimiz aynıyız
Canım arı sütü karışımını şimdi kapsül olarak çıkarmış 30 tane var içinde 250 TL, bir de folat OMEGA 3 d vitamini içeren bir takviye çıkarmış o da 150 TL içinde 30 kapsül var. Eşler beraber kullanacağını için 2 şer kutu almak lazım. Başka ürünlerde var ama temel olan bu ikisiHangilerini alıcaksınız canim fiyat vs ne sadece ari sütü mu
Ben kadın doğumdan randevu aldım gittim onlar bana regl 3 günü gel dediler canim ilk gitmede smeae aldılar amh baktılar 2 gitmede hormon bakıldı hemen infertili aşılama merkezine gönderdiler orda doktor boşuna uğraşma burda git tüp bebeğe dosyani açsınlar dedi gidiş o gidiş benim hala rapor çıkmadı ilaçlarım yazılınca cikicak eğer cıkmış olsaydı zaten kaç ay geçti iptal olurdu SevimliKedii de rapor çıkartanlar onda sistem farklı bide o anlatsın canim belki hiç gerek kalmaz hamis kalmis olursunRegl beklyrm kuzum 11 inde regl olcam sonra da tüp bebeğe başlarım aşılama tutmadı bnce regl belirtileri başladı çünkü Bnde sana yazcktm rapor çıkarmaya da reglin 2. Günü felan mı gidiliyor yoksa öyle dümdüz gitsem olur mu
Mfj yönetimini bilmiyorum ama doktoru aşırı itici geliyor, bitane yapıştırasım geliyor adamaBende aynı şekilde, bu ay mfk deniycez. Bi o kaldı zaten denemediğimiz
Valla orası öyleMfj yönetimini bilmiyorum ama doktoru aşırı itici geliyor, bitane yapıştırasım geliyor adama
Ari sutleride almis basini gidiyo fiyat olarak bi bakim bende mfk sitesine bitti benimkilerdeCanım arı sütü karışımını şimdi kapsül olarak çıkarmış 30 tane var içinde 250 TL, bir de folat OMEGA 3 d vitamini içeren bir takviye çıkarmış o da 150 TL içinde 30 kapsül var. Eşler beraber kullanacağını için 2 şer kutu almak lazım. Başka ürünlerde var ama temel olan bu ikisi
Tam bir sarlatanMfj yönetimini bilmiyorum ama doktoru aşırı itici geliyor, bitane yapıştırasım geliyor adama
Ay sorma yaaa tuhaf adam bide ilk popüler değilken suat diye adam satıyordu ve ucuzdu 1 ayda bi reklam yaptı 2 kat fiyatlara yansıdıMfj yönetimini bilmiyorum ama doktoru aşırı itici geliyor, bitane yapıştırasım geliyor adama
Herşey öyle artmış ya Allah yardımcımız olsunAri sutleride almis basini gidiyo fiyat olarak bi bakim bende mfk sitesine bitti benimkilerde
Tutmuş ovulasyon testi satanlara her allahın günü laf sokuyor, doktor dediğin az usturuplu olur. Kagan kocatepe son canlı yayınında ovulasyon testlerinin doğru sonuç verdiğini söyledi hatta birkaç kişiye tavsiye etti.Ay sorma yaaa tuhaf adam bide ilk popüler değilken suat diye adam satıyordu ve ucuzdu 1 ayda bi reklam yaptı 2 kat fiyatlara yansıdı
Arı sütü ben 10 Gr 40 Tl ye aldım, ayrı ayrı alıp karıstirin aktardan alip daha uygun oluyor.mfk meşhur oldu fiyatları uçtuAri sutleride almis basini gidiyo fiyat olarak bi bakim bende mfk sitesine bitti benimkilerde
Bi tane bayan hemşire ile erkek bi doktor vardi canim, valla o dolgunluk hissi çok acayip bir his yapiyor eve geldiğimde 10 dakika ağrıdı geçti şükür. Insallah vesile olsun hepimize sorun yok dedi ama bakalimCanım geçmiş olsun, kim çekti filmi?
Yani ben sadece işlem bitince adet olacak gibi ağrı olur ya öyle hissettim 10 dk sonra geçti. Ama ben işlem öncesi ağrı kesici almıştım, hadi vesile olsun inşallah canım benim
Keşke cnm ama hani böyle hayatında ki bişeye olmasa bile eminsindir ya bu bebek olayı bana tüp dışında imkansız kadar uzak geliyo kendimi kandırmak istemyrm artık kimseyle görüşmüyorum diye bilirim bebek yok mu diyecek olan kendimi soyutladım insanlardan hatta çoğu kişiye de tüp bebek yapacağımı ufaktan ima ettim sormasınlar diye o yüzden nasip buymuş diyip kaderimi kabullendimBen kadın doğumdan randevu aldım gittim onlar bana regl 3 günü gel dediler canim ilk gitmede smeae aldılar amh baktılar 2 gitmede hormon bakıldı hemen infertili aşılama merkezine gönderdiler orda doktor boşuna uğraşma burda git tüp bebeğe dosyani açsınlar dedi gidiş o gidiş benim hala rapor çıkmadı ilaçlarım yazılınca cikicak eğer cıkmış olsaydı zaten kaç ay geçti iptal olurdu SevimliKedii de rapor çıkartanlar onda sistem farklı bide o anlatsın canim belki hiç gerek kalmaz hamis kalmis olursun
Ooo süper en önemlisi o. Muhtemelen çeken aynı kişi. Yine de doktoruna izlet videoyuBi tane bayan hemşire ile erkek bi doktor vardi canim, valla o dolgunluk hissi çok acayip bir his yapiyor eve geldiğimde 10 dakika ağrıdı geçti şükür. Insallah vesile olsun hepimize sorun yok dedi ama bakalim
Ben arifoglu alıyorum olmadi nette bizim balcimiz var ordan alacagim canım gecen kendim aldim karistirdim baya yetti uyguna geldi elimde üründe kaldiArı sütü ben 10 Gr 40 Tl ye aldım, ayrı ayrı alıp karıstirin aktardan alip daha uygun oluyor.mfk meşhur oldu fiyatları uçtu