- 6 Şubat 2021
- 6.046
- 5.862
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.641
Sorma ya gereksiz o kadar insan varki ne kadar eğitimli iş güç sahibi olsanda bu toplumsal baskıdan etkileniyosun uzulmemek elde degilKeşke cnm ama hani böyle hayatında ki bişeye olmasa bile eminsindir ya bu bebek olayı bana tüp dışında imkansız kadar uzak geliyo kendimi kandırmak istemyrm artık kimseyle görüşmüyorum diye bilirim bebek yok mu diyecek olan kendimi soyutladım insanlardan hatta çoğu kişiye de tüp bebek yapacağımı ufaktan ima ettim sormasınlar diye o yüzden nasip buymuş diyip kaderimi kabullendim
O sowmen olmuş ya millete laf ediyo kendide başka türlü pazarlama yapiyo ben ovulasyon a inaniyom ama demek bana denk gelmiyo bir şey varki olmuyo demekiTutmuş ovulasyon testi satanlara her allahın günü laf sokuyor, doktor dediğin az usturuplu olur. Kagan kocatepe son canlı yayınında ovulasyon testlerinin doğru sonuç verdiğini söyledi hatta birkaç kişiye tavsiye etti.
Tedavi ile ya da doğal yoldan mutlaka zamanı var canım ama işte insanoğluyuz en sonunda beklemek yoruyor bizleri inşallah en yakın zamanda bizlere de nasip olurSorma ya gereksiz o kadar insan varki ne kadar eğitimli iş güç sahibi olsanda bu toplumsal baskıdan etkileniyosun uzulmemek elde degilbenimde aksilikler yoluma taş koydu sanki doğal mi olcak acaba zamanı mi var diyorum başka açıklaması olamaz yoksa
Düzenli Yapmadım kuzum bu ay afet bitiminden sonra 4 5 gün yedim sabahları ama etki etmedi galibaSelizay sen incir kürünü yapıyor musun halâ?
Sanirim canımOoo süper en önemlisi o. Muhtemelen çeken aynı kişi. Yine de doktoruna izlet videoyu
Sonucu özelde mi göstereceksin? Kimdi senin doktor, Semiha cengiz miSanirim canımçarşamba gideceğim bakalim göstermeye insallah sorunsuzdur
Gece yapip uyusan sonra kalkmasan hic ?Kızlar ilişkiden sonra kalkar kalmaz ne var ne yok anında çıkıyor benden, yarım saat falan ayak diktiğim halde. Hiç mi öteye gitmez azıcık, yok anam yok
Onu da yaptım değişen bir şey olmadı kalkıp tuvalete gidiyorum hoooooopGece yapip uyusan sonra kalkmasan hic ?
Kuzum o gidiyor sen hiç merak etme gelen prostat sıvısı pamukta tıksasan gelirKızlar ilişkiden sonra kalkar kalmaz ne var ne yok anında çıkıyor benden, yarım saat falan ayak diktiğim halde. Hiç mi öteye gitmez azıcık, yok anam yok
Bunun icin biraz özel olacak ama ürolog kadının da bosalmasını söyledi vajinanın girişindeki kaslar gevsiyormus böylelikle rahme gidiyormus spermler diğer türlü dökülme oluyormusKızlar ilişkiden sonra kalkar kalmaz ne var ne yok anında çıkıyor benden, yarım saat falan ayak diktiğim halde. Hiç mi öteye gitmez azıcık, yok anam yok
O da oluyor,Bunun icin biraz özel olacak ama ürolog kadının da bosalmasını söyledi vajinanın girişindeki kaslar gevsiyormus böylelikle rahme gidiyormus spermler diğer türlü dökülme oluyormus
Vala bende öyle düşünüyorum artık ürolog dokulmemesi lazım diyor sabaha kadar yatsam da aynıığğO da oluyor,bizim spermlerin gidesi yok. Beceremiyorlar
Semih yancar canim, megapark taSonucu özelde mi göstereceksin? Kimdi senin doktor, Semiha cengiz mi
Hadi bakalım, tüpler cillop gibi, gelsin bu ay bebelerSemih yancar canim, megapark ta
Amin vallaHadi bakalım, tüpler cillop gibi, gelsin bu ay bebeler
Kız Juliet azıcık yorum yaz da şu yeni üye şeyin gitsin bari hahaAmin valla
Millet gebe kaldı, nerdeyse doğurcak biz hala yok incir kürü yok spermler çıkıyor nedenKızlar ilişkiden sonra kalkar kalmaz ne var ne yok anında çıkıyor benden, yarım saat falan ayak diktiğim halde. Hiç mi öteye gitmez azıcık, yok anam yok
Hahahaha he ya vallaha öyleMillet gebe kaldı, nerdeyse doğurcak biz hala yok incir kürü yok spermler çıkıyor neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?