• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence her şeyin sebebi var bu ay biraz rahatlamaya çalış bırak dinlensin vücut kendini toplasın, eşin test versin diğer ay tedaviye başlayın 🥰
Bugün bende öyle düşündüm canım. Sabah beri ulaşamadım vardır bunda da bir sebep bırak kalsın bu ayda dedim. Hayırlısı hakkımızda inşallah 🥰

Bugün 6.günüm… Sabah işe başlayacağım diye bi yaptım.. Bomboştu.. Zaten 6.günde çıkmıyor.. Onun rahatlığı ile yaptım😄
ejce ejce kızacak bana ama önden bilmek istiyorum 🙈
Valla bende dayanamam yaparım seni anlıyorum kuzu düşün dün can sıkıntısı evde test yapayım dedim ilişkide olmadi bu ay korona günlerinden dolayı 🤣 hayatımda ilk defa kuruma çizgisi çıktı nasıl sevindim ona bile 😂😂😂 13 ay asla çıkmıyordu Selizay Selizay A R Y A A R Y A kızlar sizdede oluyomuydu 🤣

Bugun rahim filmi çektirdim kızlar.
Aman aman 🤭 yani hic acimiyor ya desem yalan olur, hissettim bayaga Selizay Selizay sen iyi dayanmissin ben eve geldiğimde bile karnım ağrıyordu:)
Sonuç, yine yoldayız bakalim sonunda ne var bilmiyorum ama yol nasil guzel 🥰
Canım geçmiş olsun, kim çekti filmi?

Yani ben sadece işlem bitince adet olacak gibi ağrı olur ya öyle hissettim 10 dk sonra geçti. Ama ben işlem öncesi ağrı kesici almıştım, 😂 hadi vesile olsun inşallah canım benim

Valla bende dayanamam yaparım seni anlıyorum kuzu düşün dün can sıkıntısı evde test yapayım dedim ilişkide olmadi bu ay korona günlerinden dolayı 🤣 hayatımda ilk defa kuruma çizgisi çıktı nasıl sevindim ona bile 😂😂😂 13 ay asla çıkmıyordu Selizay Selizay A R Y A A R Y A kızlar sizdede oluyomuydu 🤣
Bende olmadı hiç kuruma çizgisi 😂 ovulasyon testim düne göre soluk çıktı, yapmayı bıraktım valla. Kız bir kerecik bile mi sevişmedin ya, o kadar dedim sana. Aha noldu öyle ya da böyle sen de covit oldun işte. Beni dinleyecektin😂😂

Bende olmadı hiç kuruma çizgisi 😂 ovulasyon testim düne göre soluk çıktı, yapmayı bıraktım valla. Kız bir kerecik bile mi sevişmedin ya, o kadar dedim sana. Aha noldu öyle ya da böyle sen de covit oldun işte. Beni dinleyecektin😂😂
17 gün önce seviştik ahahahaj korona degildik ozaman

Canım bu ilaçlar rezerve etki etmiyor dedi güvenilir bir doktor ama hormon dengesine doğrudan etki ettiğinden rahim yapısına da etki edermiş.
Aklında olsun. Yani çok yumurtlayınca yumurta azalmıyor onu üreten hormon ve hormon sen de olduğu için 3-5 ayda aşırı etki eden bir şey değil. Hatta tüp bebek ilaçları da rezervi azaltır düşüncesi doğru değilmiş.
Buna etki eden yaşımız ve seneler 🥰
Bilmyrm ki canım bana da doktorum 3 ay kullandık yumurta rezervine zarar vermeyelim demişti hangisine inanacağımızı şaşırdık gerçi o doktorun söylediği herşey uydurmaca çıktı 😁yani senin doktorun doğru cevabı vermiş olablr bilemedim

Yani 5 ay kullanımda 2 gebelik elde ettim aslında ama sağlıksız oldu. O yüzden bir defa dafa yumurta takibi deneyip olmazsa başka çaresine bakıyım diyorumda. Femera yerine farklı ilaç verse doktor acaba oda sıkıntı yaparmı
ejce ejce arkadaşımızın doktoru farklı yorum yapmış sen doktoruna bi danış bnce cnm çünkü hepsi farklı şeyler söylüyor

Kuzu bende hep kuruma çizgisi çıkıyor ya 🤣 bugün regl oldum.

Selizay Selizay 21.gün yumurtlayıp 37.gün adet oldum, geçen sormuştun.

Artık ne ağladım ne üzüldüm, kocaman bir hissizlik... Zaten olmayacağını biliyordum dedim kendi kendime, okadar dua ediyorum gerekenleri yapıyorum olmuyor olmuyor...

Artık ne ağladım ne üzüldüm, kocaman bir hissizlik... Zaten olmayacağını biliyordum dedim kendi kendime, okadar dua ediyorum gerekenleri yapıyorum olmuyor olmuyor...
Benim de dün hafif koyulaşmaya başlayan ovulasyon testi bugün yine silikleşti. Bıraktım test yapmayı, kendimi pıçaklayasım geliyor artık, cidden yoruldum ah aryam ah,

Ben daha olmadim bakalim 3 ile 6 su arasi gösteriyor takvim geçenlerde çok agrım oldu ama regl olmadım belki covit geciktirir yada gününde olurum bi bakalim 🤦🏼‍♀️ ilk defa oldu bende hahaha o bile sevindiriyo

Back