• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adana başkent kışla Erhan şimşek diye bir doçent bu gittiğim ya aslında aşırı memnun kaldım ama sürekli git gel yapamam mecbur urfada yaptırmam lazım benim.. Adana da olsam kesin bu doktorla tedavi başlatırdım..
O dediği döllenme kapasitesine gidince urfaya sordurcam doktora bakın dicem🤣 burda veremedi eşim örnek perhiz süresi 3 ila 5 olmalı ya bizim 10 günü geçti 🤣🤣🤭
Canım birşeu sorucam perhiz en fazla 5 günmü olmalı. Bizimde yarın verilcekti yarın 6 gün olcak 😐

Bize 3-7 gun demislerdi. Benim esim de 5-6 gunluk perhizle gitti, sorun olmaz:)
He tamam o zaman canım birde bulunduğumuz yerdeki hastanelere gitmeye çekiniyor tanıdık çıkcak diye başka biryere gidicekte. Boşa gitmiş olmayalım birde dedim 🤣🤣

Doktor 3 ila 5 dedi yanlış yönlendirmek istemem isterseniz doktorunuza bir danışın kuzum
Bizimkide 3 demişti direkte işte 6 gün oldu laboratuvarla görüştüğümde sabah 3 dediler 6 gün oldu dedim birşey demediler. Olmaz derlerdi heralde olmasay
Dı. bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz artık ☺️

Ben de sorun olcanı düşünmüyorum bir iki günün. Bizim 10 gün olduğu için veremedik 6-7 olsa verdirirdim🤣
Başka bir yere gidip vereceğinden bende boşa gitmiş olmasın dedim ondan sormak istedim. Birde şey sorucam bilgin varmı bilmiyorum da. Biz dna hasarı baktırıcaz düşüklerden kaynaklı yani. Onu belirtmemiz gerekirmi normal sperm testi içerisinde oda çıkarmı. Direk laboratuvardan testi verip cünkü benim doktoruma göstericezde ☺️

Başka bir yere gidip vereceğinden bende boşa gitmiş olmasın dedim ondan sormak istedim. Birde şey sorucam bilgin varmı bilmiyorum da. Biz dna hasarı baktırıcaz düşüklerden kaynaklı yani. Onu belirtmemiz gerekirmi normal sperm testi içerisinde oda çıkarmı. Direk laboratuvardan testi verip cünkü benim doktoruma göstericezde ☺️
DNA hasari da istiyoruz deyin

Pek bilgim yok ama belirtin bence atlamasınlar neye bakmaları gerekiyorsa baksınlar 🥰

Benim umutlar bu ay içinde bitti. 2 doktorum birinin yarın için randevuları dolu. Birinede sabah beri kliniğine ulaşamadım cebi aradım en sonunda. Şehir dışındayım Pazartesi gelicem ama pazartesi geç olur başlamak için femera al başla sen dedi. Belirttim 5 ay kullandığımı birşey olmaz dedi. Sonradan eşimin sperm vereceğini söyledim o zaman o yarın versin sen bir ay daha dinlen gelince sonucuna bakalım bir dedi😐

Benim umutlar bu ay içinde bitti. 2 doktorum birinin yarın için randevuları dolu. Birinede sabah beri kliniğine ulaşamadım cebi aradım en sonunda. Şehir dışındayım Pazartesi gelicem ama pazartesi geç olur başlamak için femera al başla sen dedi. Belirttim 5 ay kullandığımı birşey olmaz dedi. Sonradan eşimin sperm vereceğini söyledim o zaman o yarın versin sen bir ay daha dinlen gelince sonucuna bakalım bir dedi😐
Bu ay kendine izin ver, rahatla. Her sabah 2 incir ye, eşine de 1 kaşık keçiboynuzu özü yedir. Akışına bırak bakalım 💕

Bu ay kendine izin ver, rahatla. Her sabah 2 incir ye, eşine de 1 kaşık keçiboynuzu özü yedir. Akışına bırak bakalım 💕
Öyle yapıcam kuzum herşeyde bir hayır var. Engel çıkıyorsa vardır bir hikmet çokta zorlamıyım ☺️ Umarım adetimde çok gecikip beni bekletmez 🤗

Bence her şeyin sebebi var bu ay biraz rahatlamaya çalış bırak dinlensin vücut kendini toplasın, eşin test versin diğer ay tedaviye başlayın 🥰

Back