- 8 Kasım 2019
- 20.596
- 35.869
- 598
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.601
Bugün bende öyle düşündüm canım. Sabah beri ulaşamadım vardır bunda da bir sebep bırak kalsın bu ayda dedim. Hayırlısı hakkımızda inşallahBence her şeyin sebebi var bu ay biraz rahatlamaya çalış bırak dinlensin vücut kendini toplasın, eşin test versin diğer ay tedaviye başlayın
Valla bende dayanamam yaparım seni anlıyorum kuzu düşün dün can sıkıntısı evde test yapayım dedim ilişkide olmadi bu ay korona günlerinden dolayıBugün 6.günüm… Sabah işe başlayacağım diye bi yaptım.. Bomboştu.. Zaten 6.günde çıkmıyor.. Onun rahatlığı ile yaptım
ejce kızacak bana ama önden bilmek istiyorum
Canım geçmiş olsun, kim çekti filmi?Bugun rahim filmi çektirdim kızlar.
Aman amanyani hic acimiyor ya desem yalan olur, hissettim bayaga Selizay sen iyi dayanmissin ben eve geldiğimde bile karnım ağrıyordu:)
Sonuç, yine yoldayız bakalim sonunda ne var bilmiyorum ama yol nasil guzel
Bende olmadı hiç kuruma çizgisi
17 gün önce seviştik ahahahaj korona degildik ozamanBende olmadı hiç kuruma çizgisiovulasyon testim düne göre soluk çıktı, yapmayı bıraktım valla. Kız bir kerecik bile mi sevişmedin ya, o kadar dedim sana. Aha noldu öyle ya da böyle sen de covit oldun işte. Beni dinleyecektin
Bilmyrm ki canım bana da doktorum 3 ay kullandık yumurta rezervine zarar vermeyelim demişti hangisine inanacağımızı şaşırdık gerçi o doktorun söylediği herşey uydurmaca çıktıCanım bu ilaçlar rezerve etki etmiyor dedi güvenilir bir doktor ama hormon dengesine doğrudan etki ettiğinden rahim yapısına da etki edermiş.
Aklında olsun. Yani çok yumurtlayınca yumurta azalmıyor onu üreten hormon ve hormon sen de olduğu için 3-5 ayda aşırı etki eden bir şey değil. Hatta tüp bebek ilaçları da rezervi azaltır düşüncesi doğru değilmiş.
Buna etki eden yaşımız ve seneler
Yani 5 ay kullanımda 2 gebelik elde ettim aslında ama sağlıksız oldu. O yüzden bir defa dafa yumurta takibi deneyip olmazsa başka çaresine bakıyım diyorumda. Femera yerine farklı ilaç verse doktor acaba oda sıkıntı yaparmı
Bugün görüştüm telefonla canım birşey olmaz dedi. Önümüzdeki ay kullanıcam tekrar nasipseejce arkadaşımızın doktoru farklı yorum yapmış sen doktoruna bi danış bnce cnm çünkü hepsi farklı şeyler söylüyor
Kiyamam nasil gun saymis17 gün önce seviştik ahahahaj korona degildik ozaman
Allah hayırlısını nasip etsinBugün görüştüm telefonla canım birşey olmaz dedi. Önümüzdeki ay kullanıcam tekrar nasipse
Son kez denerim zaten artık bu aşamada biraz kiloda veriyim pco etkileri azalsın biraz. Sonra olur olur olmaz tüp bebek yaptırıcaz artık yıldık gercektenAllah hayırlısını nasip etsin
Kuzu bende hep kuruma çizgisi çıkıyor ya
Benim de dün hafif koyulaşmaya başlayan ovulasyon testi bugün yine silikleşti. Bıraktım test yapmayı, kendimi pıçaklayasım geliyor artık, cidden yoruldum ah aryam ah,Kuzu bende hep kuruma çizgisi çıkıyor yabugün regl oldum.
Selizay 21.gün yumurtlayıp 37.gün adet oldum, geçen sormuştun.
Artık ne ağladım ne üzüldüm, kocaman bir hissizlik... Zaten olmayacağını biliyordum dedim kendi kendime, okadar dua ediyorum gerekenleri yapıyorum olmuyor olmuyor...
Kaçıncı gündesin? Bu süreç her yönden çok yorucuBenim de dün hafif koyulaşmaya başlayan ovulasyon testi bugün yine silikleşti. Bıraktım test yapmayı, kendimi pıçaklayasım geliyor artık, cidden yoruldum ah aryam ah,
Bugün 18. Ne kür, ne ilaç ne de doktor görmek istiyorum artık ofKaçıncı gündesin? Bu süreç her yönden çok yorucu
Yalnız değilsin cnm bu topikte hepimiz aynıyızSon kez denerim zaten artık bu aşamada biraz kiloda veriyim pco etkileri azalsın biraz. Sonra olur olur olmaz tüp bebek yaptırıcaz artık yıldık gercekten
Ben daha olmadim bakalim 3 ile 6 su arasi gösteriyor takvim geçenlerde çok agrım oldu ama regl olmadım belki covit geciktirir yada gününde olurum bi bakalimKuzu bende hep kuruma çizgisi çıkıyor yabugün regl oldum.
Selizay 21.gün yumurtlayıp 37.gün adet oldum, geçen sormuştun.
Artık ne ağladım ne üzüldüm, kocaman bir hissizlik... Zaten olmayacağını biliyordum dedim kendi kendime, okadar dua ediyorum gerekenleri yapıyorum olmuyor olmuyor...
Bende aynı şekilde, bu ay mfk deniycez. Bi o kaldı zaten denemediğimizBugün 18. Ne kür, ne ilaç ne de doktor görmek istiyorum artık of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?