• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın eşimde bir sperm testi vericek bakalım bu kayıplardan dolayı istemişti doktor. Onun sonucu alıncada benim doktora gecicez artık. Bende ne var ne yok pılımı pıltımı toplayıp tekrar gideyim göstereyim herşeyimi🤣
Genetik ve pıhtılaşma testi istedi mi?

Kızz bence koyu. İğne etkisi 12. Gün mümkün değil böyle çıkması net çünkü

Kuzum bence kullanma, rahim inceliyor artık olsa bile tutunamıyoe gebelik. Tüm sürecini şeffaf olarak anlatmalısın doktora

Bugün yaparsan iğne etkisi çıkabilir, 2,3 gün sonra yap bence

Kız dölleme kapasitesi neymiş ilk defa duydum. Morfoloji mi?
Adet oldum 😥

Hadi bakalım, inşallah o ay bu ay olur ❤️
Seninde kaybın var sanırım değilmi canım.
Burada bir konuda gördüm böyle olunca gebe kalındığında doktor bağışıklık baskılayıcı ilaç veriyormuş vücut bebeği kabul etsin diye. Birde onu danışıcam doktora

Seninde kaybın var sanırım değilmi canım.
Burada bir konuda gördüm böyle olunca gebe kalındığında doktor bağışıklık baskılayıcı ilaç veriyormuş vücut bebeği kabul etsin diye. Birde onu danışıcam doktora
Evet canım benim kaybım var ama bende düşük kalana vs olmadı, kalp atışı durdu. Doktorum muhtemelen genetik bir sorundan kaynaklı dedi, kürtaj oldum.. 3 ay geçti. Olsun artık diyorum 😔

Dölleme kapasitesi nasıl anlaşılır diye sormadın mı 👀👀👀
Aşılama kötü çıkarsa ne demek olumsuz mu demek istedin?
Sperm testiyle bakılıyor ama ona bakılmamış hiç dedi anlamadım valla ben de ilk defa dölleme kapasitesinin anlaşabilceği ile ilgili bir ifade duydum.
Sonuç iyi çıkarsa aşılama yapılsın kötü çıkarsa sonuç tüp bebek dedi.

Kuzum bence kullanma, rahim inceliyor artık olsa bile tutunamıyoe gebelik. Tüm sürecini şeffaf olarak anlatmalısın doktora

Vallahi ben de ilk defa duydum ve şaşırdım baya. Morfoloji bakılmıştı 4 tü o.
İnternetten de araştırdım bir bilgi bulamadım 🤣

İnş canım 🤲🏻🥰

Evet canım benim kaybım var ama bende düşük kalana vs olmadı, kalp atışı durdu. Doktorum muhtemelen genetik bir sorundan kaynaklı dedi, kürtaj oldum.. 3 ay geçti. Olsun artık diyorum 😔
Benimde öyle kalp atışı durması canım. Hayırlısı herşeyin sağlıcakla gelsinler artık 🤲🏼

Kız neymiş o öğren bize de söyle 😂
Adana başkent kışla Erhan şimşek diye bir doçent bu gittiğim ya aslında aşırı memnun kaldım ama sürekli git gel yapamam mecbur urfada yaptırmam lazım benim.. Adana da olsam kesin bu doktorla tedavi başlatırdım..
O dediği döllenme kapasitesine gidince urfaya sordurcam doktora bakın dicem🤣 burda veremedi eşim örnek perhiz süresi 3 ila 5 olmalı ya bizim 10 günü geçti 🤣🤣🤭

Kız neymiş o öğren bize de söyle 😂
Bide diyor ki sen aşırı stres yapmışsın.. Alnımda mı yazıyor her gittiğim doktor aynını diyor dedim. İfadenden o kadar belli ki bir rahat bıraksan kendini olur aslında ama diyo.. Aslında çok doğurgan birisin yumurtalarının durumu çok iyi ama gebe kalamıyorsn dedi. Yani süreç değil sonuç önemli dedim 🤣 fazla matematiği yok nasip olcak aslında nasip değil demek ki sürekli bir şeyler çıkıyor

Back