- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.321
İnşalllah canımSenden yana umutluyum inşAllah bence de kan ver inşAllah iğnenin etkisi değildir
Sanki aynı gibi… Bence yarında yap.. Kan versen bile yükseldi mi diye 2.kez kan vermen lazım.. Düşük değer ise 2 günde bir perişan olurusun.. 12.-13.günü de yap.. Kan günü zaten 14.gün net koyulaşma belli olur..Kızlar günaydın dünkü test daha silikti sanki ilk idrarla değildi ama bu sabah ilk idrarla yaptım daha mı koyu napsam kan mı versem bugün iğneden sonraki 11.gün 2.testim
Cevap vermişim ve benzer düşünmüştüm.. Hiç üzülme.. 2.kez kan vermeden anlayamazsın..Kızlar sabah sabah gittim kan verdim iğnenin 11.günü beta 8 çıktı bu iğne etkisi olabilir midüşükten sonra şu an bende duygular çok fena ağlayasım varr
Bende hiç bomboş olmadı belkide yarın silikleşecek bakalım cnm olmadı cumarteside devam ederse çizgi kan vericemCevap vermişim ve benzer düşünmüştüm.. Hiç üzülme.. 2.kez kan vermeden anlayamazsın..
Test ile koyulaşmaya bak…
Ben dün yaptım bomboştu..
Anladım siz nerde tedavi gördünüz acaba birde ne kadar ödedinizHamile kalmadan önce yapılıyor eşinizden kan alınıp bazı işlemlerden geçip size enjekte ediliyor 40gun ara ile iki kere oluyor bu
Amin canım benim inşallahCanım
Çok sevindimsağlıkla gelsin inşallah
Ay ne güzel folikul sayımı yaptırdım 6 7 taneyi normal demiştiKız saçmalama çok kotu falan değil üzme kendini yok yere.benim ilk verdigim 0.90 di sonra laboratuvarda verdim 1.30 cikdi 3.ye doktor yumurtalara bakınca inanmadı amh ye, görünen sayıya göre az bu amh diye yine bakdi 1 kusur cikdi.kotu falan değil görünen sayın da önemli, ki klomenle 4 yumurta oluşmuş az değil belliki.sen sürece başla ama bunları kafana takma hiç ne olcagi belli olmuyor 2 buçuk seneye yaklaşırken tam tüp bebeğe başlayacağım ay doğal gebe kaldım bende çok şükür.amh çok çok düşük bile olsa doğal şansın var.ama zaman kaybetmemek lazım tabiki.
Amin canım inşallahHayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin rabbim benim de bi kızım olur mu ki en büyük hayalimiz bi kızımıZın olması
İyi canım kötü değil, benimde 10 11 falandı uyumsuz buldu görünen sayıyla amh yi mesela.sayidan da önemlisi kalitesi canım o yuzdne takılma sakın bunlara, onuda bilemiyoruz disardan bakmayla doktorlarda dahil.ancak tüp bebekde anlasiliyormus.sen yola cikda nasip nerden gelir hiç belli olmazAy ne güzel folikul sayımı yaptırdım 6 7 taneyi normal demişti
Amin canım inşallah birgün gelir nelerden geçtik kızlar deriz o kadar uzun zamandır konuşuyoruz ki bi kaç kişiyle artık ailem gibi oldular inşallah zamanı gelmiştir artıkAmin canım inşallaholur tabi Allah'ın izniyle neden olmasın lütfen karamsar olma hiç inan ki rabbim vereceği zamanı biliyor biz bilemedigim için hep kendimizi yiyoruz
Amin canımmasallaaahhhh suphanallaahhh, hayırlı olsun canım
darısı bızlere ınsalalh
İnşallah canımAmin canım inşallah birgün gelir nelerden geçtik kızlar deriz o kadar uzun zamandır konuşuyoruz ki bi kaç kişiyle artık ailem gibi oldular inşallah zamanı gelmiştir artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?