• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkurler canim :)
Benden tiroid hormonu testi filan da istedi doktor, onlarin zamani yok bildigim kadariyla
Yok canım tsh ın zamanı yok ama zaten 2. Gun test verirken bazı doktorlar tsh aynı anda bakıyorlar

Her şeyi eşleştirdim desene..
ben cumartesi ya da yarın bekliyorum regl ☺️
Sen nasılsın ?
İnş gelmez.. Bi test yapsan güzel olurdu ama yapmıyorsun :)
Bende iyim.. 5.gün bel ağrısından eser kalmadı.. İnş hayra alamettir..Bugün sakin geçiyor..

Nasip 🌿
Düşünsene 10 aydır sürekli test yaptığımı tam bir travma 🙀
Hadi hayırlısı test günün ne zamandı?
Ee biz yaptık :D Bence yapmayıp regl görmek daha büyük travma.. Biraz önden kabulleniş oluyor :D İkimiz bu konuda zıttız :D
10 şubat.. Ama pazartesi kan vereceğim. Oksapar yazdırmaya gitmişken kanda vermek istiyorum.. 9.gün olmuş oluyor. Varsa değer düşükte olsa çıkar..

İyi canım kötü değil, benimde 10 11 falandı uyumsuz buldu görünen sayıyla amh yi mesela.sayidan da önemlisi kalitesi canım o yuzdne takılma sakın bunlara, onuda bilemiyoruz disardan bakmayla doktorlarda dahil.ancak tüp bebekde anlasiliyormus.sen yola cikda nasip nerden gelir hiç belli olmaz 🤲
Sag olasin moral oldu❤

Bizde bunları kullandık. Ekstadan ben keçiboynuzu suyu ve çakşır suyu kullandım..Bizde de hasar yüksekti... Kromozom analizi normal çıkınca ilaçlara odaklandık. Biz tedaviyi tamamlamadık. 1.5 ayda %20 başarı sağladık..
Eşim embryo sayısı iyi olunca gene saldım çayıra hesabı bıraktı ilaçları :KK70:
Sizdemi kaan aydosa gttinz canım

Ee biz yaptık :KK70: Bence yapmayıp regl görmek daha büyük travma.. Biraz önden kabulleniş oluyor :KK70: İkimiz bu konuda zıttız :KK70:
10 şubat.. Ama pazartesi kan vereceğim. Oksapar yazdırmaya gitmişken kanda vermek istiyorum.. 9.gün olmuş oluyor. Varsa değer düşükte olsa çıkar..
Kız zaten rutinde insan regl olur buna şaşırmak bana makul gelmiyor. Regl olmalı ki insan döngün olsun 😁 her birliktelikten de en azından ben gebe kalamadığıma göre regl gelmezse bari süpriz olsun 🥰

Yani ben temelde böyle bakıyorum çünkü kolay gebe kalamadığımı düşünüyorum.

Ee biz yaptık :KK70: Bence yapmayıp regl görmek daha büyük travma.. Biraz önden kabulleniş oluyor :KK70: İkimiz bu konuda zıttız :KK70:
Bu Arada senin diğer konu mühim 🌿
Hadi bakalım kısmet olsun inşallah 🥰🎈

A asyaeva canım ortalama iki üç ayda düzeldi yüzde kaç bilmiyorum ama doktor açıklama mailinde;"yüksek düzeyde DNA hasarı var bu gebe kalamamayi açıklar." diye yazmıştı verdiği ilaçlar ve benim verdiğim bitkisel karışımlar sonucu DNA hasarı %1 e düşmüş.( ve eşim çok sigara içer bırakmadı hala ve her hafta sonu alkol alir) 😀. Kaan bey belli bir marka onermedi kendim ilk başta solgarinkini almıştım sonra dynavitnkini aldık 6 ay daha deneyin o süre boyunca kullansın coenzim ve emodex i dedi.
Trental i de mi Kaan hoca verdi size? Ben bal polen propolis arı sütü karışımını balcilardan satın aldım ayrı ayrı kendim karıştırdım aktardan da olabilir.
Çok teşekkür ederim canım cvbın için🥰 bende ve nature marka quenzim aldım. 200mg onu ıcıyor esım. Benım esım bir yıl once bıraktı sigarayı cok sükür🙏🏻 Bizede kaan hoca maılınde şey yazmıs oksisatif strese bağlı dna hasarınız yüksek cıkmış bu cocuk olmamasını ifade eder tedavi ile duzeltirsek normal yolla olur olmasa bıle tüp bebek şansınız artar yazmıs quenzime ekstra olarak trental 600 verdi mart basıda tekrar test vercek esım ekstra ısırgan otu cayı flan ıcıyo bakalım nasip🙏🏻🥰

Çok teşekkür ederim canım cvbın için🥰 bende ve nature marka quenzim aldım. 200mg onu ıcıyor esım. Benım esım bir yıl once bıraktı sigarayı cok sükür🙏🏻 Bizede kaan hoca maılınde şey yazmıs oksisatif strese bağlı dna hasarınız yüksek cıkmış bu cocuk olmamasını ifade eder tedavi ile duzeltirsek normal yolla olur olmasa bıle tüp bebek şansınız artar yazmıs quenzime ekstra olarak trental 600 verdi mart basıda tekrar test vercek esım ekstra ısırgan otu cayı flan ıcıyo bakalım nasip🙏🏻🥰
Peki sizin sperm değerleriniz de bir problem var mıydı? Sadece DNA hasarı mı çıktı?

Peki sizin sperm değerleriniz de bir problem var mıydı? Sadece DNA hasarı mı çıktı?
Sayımız ve morfolojimiz gayet iyiydi ileri hareketimiz düşüktü sadece en son hazıran ayında test vermıstı esım sperm ıcın dna testınıde daha ocakta verdi kaanaydosa gidince

Sayımız ve morfolojimiz gayet iyiydi ileri hareketimiz düşüktü sadece en son hazıran ayında test vermıstı esım sperm ıcın dna testınıde daha ocakta verdi kaanaydosa gidince
Aaa buna şaşırdım işte mesela morf kaçtı?.
İleri hareket ne kadardı? Neden DNA hasarı bakıldı ? Bu kadar soruyu ard arda sordum kusurma bakmayın benim eşimin de normal görünüyor da her şey açaba mı diyorum..

Eklentiler

• 95666BB9-10AB-4F62-8937-4649CEF307BE.png
    95666BB9-10AB-4F62-8937-4649CEF307BE.png
    331,1 KB · Görüntüleme: 46
Back