Ay sabah hiçbir problem yok dedim ve akşam resmen facia yarattım
Ben sanırım fazla keyifsizim, bugün akşam eşime bağırdım çağırdım... Sesim aşırı aşırı yükseldi.
Eşim bir haftadır evde dinleniyor, izinli. Ben de bugün kanser tedavisi gören bir akrabamı ziyarete gittim, ameliyat olmuştu. Çok yakınımdan biri olduğu için gitmem lazımdı ve gittiğim yer evimden çok uzaktı. Kar olduğu için arabayı çıkaramadım, 2 vasıtayla gittim. Dönüşte haliyle geç oldu, eşimde bende oruçluyduk. Eşime haber vermiştim gecikeceğimi, yarım saat geç yeriz birşey olmaz dikkatli gel demişti. Eve kavuştuğumda ezana 35 dakika vardı. Sabahtan beridir evdesin en azından bir salata yapsaydın yada sofraya tabak bardak koysaydın herşeyi benden bekliyorsun diye tatlı dille söyledim. Eşimde gitmeseydin ozaman diyince çok yükseldim, tartıştık. Yani bu kız oruçlu, okadar yol gidip geldi yorulur. O gelmeden ben 1-2 şey hazırlayayım dememişsin dedim. İnsan biraz düşünceli olmaz mı dedim. Kıyma çıkarmıştım köfte yapacaktım. O da dönüp gitmeseydin ozaman diyince aşırı sinirlendim ve çok bağırdım. Şuan da boğazım tahriş olmuş durumda. Neyse hızlıca köfte yaptım, salata yaptım birşeyler koydum orucumuzu açtık gecikmeli olsa da... Sonra geldi haklısın diyip özür diliyor. Ben öyle dediğimde haklısın düşünemedim deseydin böyle olmazdı oruçluyken bu kadar yükselmezdik dedim ve tavrımı koydum. Zaten 1 haftadır doktorun verdiği takviyeyi de unutuyorum diyerek içmemişti zaten sinirliydim bir de böyle olunca patladım. Sen kendininkini içerken bana da hatırlat diyor. Ben de herşeyi benden bekleme, kendi sorumluluğunu bil dedim.
Çok üzüldüm oruçluyken bu kadar yükselmeme..
Bilmiyorum, keyifsizim ve ufacık bir mevzudan dolayı kendimi tanıyamadım.