- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.379
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #4.281
Ne zaman yapıldı bu?Moralim bozuldu kötü mü ya bu amh im çok mu geç kaldım 0.79......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman yapıldı bu?Moralim bozuldu kötü mü ya bu amh im çok mu geç kaldım 0.79......
Iste geç olur olur ama demiştiBana da bir doktor yumurta tembelliği var demişti. Tembellik ne oluyor onu bilmiyorum ama
Yeni bu ayNe zaman yapıldı bu?
Yani fsh 7,42 iken amh düşük olması çok anlamlı gelmedi banaYeni bu ay
Ama 17 de çıkmıştı en yüksek olan kabul edilirmis yaYani fsh 7,42 iken amh düşük olması çok anlamlı gelmedi bana
Ben labta çalışıyorum fsh baktigim kan tupunu dışarıya yolladım amh icin direkYani fsh 7,42 iken amh düşük olması çok anlamlı gelmedi bana
Bunlar oynak değerler. Peki doktorun ne dedi bu duruma?Ama 17 de çıkmıştı en yüksek olan kabul edilirmis ya
Tamamdır kuzumİlk idrarla yapmıyorsun, test yapmadan önce 2 saat su alımını bırakıyorsun unutma.
Iste en son bu ilçede ozele gidiyordum klomenler femeralarla olmadı en son aşılama oldum olmadı 17 biraz yuksek d3di.bi doktor arkadasi da ayni bu durumdaymis tupe baslarken kendiliginden olmus .olmaz degil ama zor olur dedi.ben de 1 ay dinlendim kendime izin verdim şimdi gitcem doktora özel muayeneye gitcem iyisine merkezde.orda yaptıran 2 3 kişi duydum tanidik tutmuş. Baya iyi diyorlar doçent zatenBunlar oynak değerler. Peki doktorun ne dedi bu duruma?
Aynen biz burada ne desek boş, iyi bir doktora git, talimatlara uy balım. Ben de uzun zamandır hormon testi vermemiştim. Adet olduğumda gidip bir batıracam. Pazartesi genetik sonuçlarını anlaya gidicem, bakalım onlar ne demiştiIste en son bu ilçede ozele gidiyordum klomenler femeralarla olmadı en son aşılama oldum olmadı 17 biraz yuksek d3di.bi doktor arkadasi da ayni bu durumdaymis tupe baslarken kendiliginden olmus .olmaz degil ama zor olur dedi.ben de 1 ay dinlendim kendime izin verdim şimdi gitcem doktora özel muayeneye gitcem iyisine merkezde.orda yaptıran 2 3 kişi duydum tanidik tutmuş. Baya iyi diyorlar doçent zaten
Kara delik gibiyiz hepimizMoralimi bozdunuz ha=)))
Aman olur insallah allahin izniyle Allah buyuk biz daha napak stresten oldu zaten hep masallah stressiz günümüz yok=)Kara delik gibiyiz hepimiz
He sorma vallaAman olur insallah allahin izniyle Allah buyuk biz daha napak stresten oldu zaten hep masallah stressiz günümüz yok=)
Mart reglimde canim aricam bakalim daha regl olmadımAmin kuzum hepimizin doktora ne zaman gitmeyi planlysn
Ay sabah hiçbir problem yok dedim ve akşam resmen facia yarattımOlayı çok içselleştirmişsin… mümkünse eşinle 1 hafta bi tatil yapın.. sen tezi de yapmaya çalıştığın için bebek mevzusu senin kaçış noktan olabilir.. Biraz herşeyden sıyrılın..
evet bencede canım 3 ayı değerlendir sonra karar ver bana kalsa aşılama yerine direk tüp bebek yaptır oranı çok düşük ben 1 sefer yaptırdım tutmadı bahar aylarına kadar doğaçlama devam edeceğiz bizde sonrası tekrar gidip konuşacağım doktorumla bi serbest bırak kendini çok iyi geliyor biz stres kaynaklı hepimizin ben buna inanıyorumOnu üzerek birşey yapmak istemiyorum çünkü her ne konuda olursa olsun ne zaman onun yapma dediği şeyi yaptıysam hep bir sorun yaşadım. Oyüzden hayırlısı ile şu 3 ayı değerlendirmek istiyorum. Sonrasında nasibimizde tüp bebek varsa ona geçeriz
Aaa aslında bırakmasa iyiydi belki sadece multivitamini içse hani zaten her şeye yarıyor faydalı sağlık için falan diye kandırıpBizde bunları kullandık. Ekstadan ben keçiboynuzu suyu ve çakşır suyu kullandım..Bizde de hasar yüksekti... Kromozom analizi normal çıkınca ilaçlara odaklandık. Biz tedaviyi tamamlamadık. 1.5 ayda %20 başarı sağladık..
Eşim embryo sayısı iyi olunca gene saldım çayıra hesabı bıraktı ilaçları