• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman 0.03le kalanlar var Allah buyuk baslicam cumartesi tup için doktora başka napabilirimki=(

Bunlar oynak değerler. Peki doktorun ne dedi bu duruma?
Iste en son bu ilçede ozele gidiyordum klomenler femeralarla olmadı en son aşılama oldum olmadı 17 biraz yuksek d3di.bi doktor arkadasi da ayni bu durumdaymis tupe baslarken kendiliginden olmus .olmaz degil ama zor olur dedi.ben de 1 ay dinlendim kendime izin verdim😅 şimdi gitcem doktora özel muayeneye gitcem iyisine merkezde.orda yaptıran 2 3 kişi duydum tanidik tutmuş. Baya iyi diyorlar doçent zaten

Iste en son bu ilçede ozele gidiyordum klomenler femeralarla olmadı en son aşılama oldum olmadı 17 biraz yuksek d3di.bi doktor arkadasi da ayni bu durumdaymis tupe baslarken kendiliginden olmus .olmaz degil ama zor olur dedi.ben de 1 ay dinlendim kendime izin verdim😅 şimdi gitcem doktora özel muayeneye gitcem iyisine merkezde.orda yaptıran 2 3 kişi duydum tanidik tutmuş. Baya iyi diyorlar doçent zaten
Aynen biz burada ne desek boş, iyi bir doktora git, talimatlara uy balım. Ben de uzun zamandır hormon testi vermemiştim. Adet olduğumda gidip bir batıracam. Pazartesi genetik sonuçlarını anlaya gidicem, bakalım onlar ne demişti

Züğürt tesellisi

Eklentiler

• Screenshot_20220202-224320_Chrome.jpg
    Screenshot_20220202-224320_Chrome.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 40
Olayı çok içselleştirmişsin… mümkünse eşinle 1 hafta bi tatil yapın.. sen tezi de yapmaya çalıştığın için bebek mevzusu senin kaçış noktan olabilir.. Biraz herşeyden sıyrılın..
Ay sabah hiçbir problem yok dedim ve akşam resmen facia yarattım 😃

Ben sanırım fazla keyifsizim, bugün akşam eşime bağırdım çağırdım... Sesim aşırı aşırı yükseldi.

Eşim bir haftadır evde dinleniyor, izinli. Ben de bugün kanser tedavisi gören bir akrabamı ziyarete gittim, ameliyat olmuştu. Çok yakınımdan biri olduğu için gitmem lazımdı ve gittiğim yer evimden çok uzaktı. Kar olduğu için arabayı çıkaramadım, 2 vasıtayla gittim. Dönüşte haliyle geç oldu, eşimde bende oruçluyduk. Eşime haber vermiştim gecikeceğimi, yarım saat geç yeriz birşey olmaz dikkatli gel demişti. Eve kavuştuğumda ezana 35 dakika vardı. Sabahtan beridir evdesin en azından bir salata yapsaydın yada sofraya tabak bardak koysaydın herşeyi benden bekliyorsun diye tatlı dille söyledim. Eşimde gitmeseydin ozaman diyince çok yükseldim, tartıştık. Yani bu kız oruçlu, okadar yol gidip geldi yorulur. O gelmeden ben 1-2 şey hazırlayayım dememişsin dedim. İnsan biraz düşünceli olmaz mı dedim. Kıyma çıkarmıştım köfte yapacaktım. O da dönüp gitmeseydin ozaman diyince aşırı sinirlendim ve çok bağırdım. Şuan da boğazım tahriş olmuş durumda. Neyse hızlıca köfte yaptım, salata yaptım birşeyler koydum orucumuzu açtık gecikmeli olsa da... Sonra geldi haklısın diyip özür diliyor. Ben öyle dediğimde haklısın düşünemedim deseydin böyle olmazdı oruçluyken bu kadar yükselmezdik dedim ve tavrımı koydum. Zaten 1 haftadır doktorun verdiği takviyeyi de unutuyorum diyerek içmemişti zaten sinirliydim bir de böyle olunca patladım. Sen kendininkini içerken bana da hatırlat diyor. Ben de herşeyi benden bekleme, kendi sorumluluğunu bil dedim.
Çok üzüldüm oruçluyken bu kadar yükselmeme..
Bilmiyorum, keyifsizim ve ufacık bir mevzudan dolayı kendimi tanıyamadım. 😔

Onu üzerek birşey yapmak istemiyorum çünkü her ne konuda olursa olsun ne zaman onun yapma dediği şeyi yaptıysam hep bir sorun yaşadım. Oyüzden hayırlısı ile şu 3 ayı değerlendirmek istiyorum. Sonrasında nasibimizde tüp bebek varsa ona geçeriz
evet bencede canım 3 ayı değerlendir sonra karar ver bana kalsa aşılama yerine direk tüp bebek yaptır oranı çok düşük ben 1 sefer yaptırdım tutmadı bahar aylarına kadar doğaçlama devam edeceğiz bizde sonrası tekrar gidip konuşacağım doktorumla bi serbest bırak kendini çok iyi geliyor biz stres kaynaklı hepimizin ben buna inanıyorum

Bizde bunları kullandık. Ekstadan ben keçiboynuzu suyu ve çakşır suyu kullandım..Bizde de hasar yüksekti... Kromozom analizi normal çıkınca ilaçlara odaklandık. Biz tedaviyi tamamlamadık. 1.5 ayda %20 başarı sağladık..
Eşim embryo sayısı iyi olunca gene saldım çayıra hesabı bıraktı ilaçları :KK70:
Aaa aslında bırakmasa iyiydi 😁😁 belki sadece multivitamini içse hani zaten her şeye yarıyor faydalı sağlık için falan diye kandırıp 😉

Back