• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar birsey soracagim bilenlere. Ben amh baktirdim yakin zamanda. Onun disinda fsh filan istedim, doktorum amh baktirdigin icin fsh a gerek yok amh daha garanti dedi.
Benim bunlarin disinda hangi hormonlara baktirmam gerekir? Bir de ne zaman baktirmam lazim?
Yani bazi hormon testleri adetin 2.-3. Gunu bakilmali, bazilari icin zaman fark etmiyor diye biliyorum ama hangisi ne zaman?

Biz de Kaan Aydos ta tedavi gördük esimin ileri hareketi %6 idi sperm sayısı 30 milyon ve DNA hasarı çıktı emodex ve coenzim 10 kullandı yanında bal propolis karısımi arada bir keciboynuzu özü icirdim şu an DNA hasarı bitti ve hareketli spermi ve sayısı çok arttı son 2-3 aydır iyi lakin henüz bebiş yok😅

Biz de Kaan Aydos ta tedavi gördük esimin ileri hareketi %6 idi sperm sayısı 30 milyon ve DNA hasarı çıktı emodex ve coenzim 10 kullandı yanında bal propolis karısımi arada bir keciboynuzu özü icirdim şu an DNA hasarı bitti ve hareketli spermi ve sayısı çok arttı son 2-3 aydır iyi lakin henüz bebiş yok😅
Ohh maşallah en azından duzelmıs hasarınızın kaçtı peki kaç ayda duzeldi🥰🙏🏻 Bizede quenzim q10 ve trental verdi. Birde propolis bal karısımı su eczane ve aktarlarda satılanlarmı ? Bide bse daha sorcam quenzimi hangi marka kullandınz solgarmı🥰

Evicap fort, pregnacare, proment, omepaQ10, impryl.. tedavi kişiden kişiye değişir eminimki.. ama bir fikir olsun 🤗
Çok teşekkür ederim. Evet tabiki doktor herkese ayrı verıyor. Bizede sımdılık quenzim q10 ve trental verdi bakalım martte tekrar test vercek eşim inş gelısme olmustur cok korkuyorum

A asyaeva canım ortalama iki üç ayda düzeldi yüzde kaç bilmiyorum ama doktor açıklama mailinde;"yüksek düzeyde DNA hasarı var bu gebe kalamamayi açıklar." diye yazmıştı verdiği ilaçlar ve benim verdiğim bitkisel karışımlar sonucu DNA hasarı %1 e düşmüş.( ve eşim çok sigara içer bırakmadı hala ve her hafta sonu alkol alir) 😀. Kaan bey belli bir marka onermedi kendim ilk başta solgarinkini almıştım sonra dynavitnkini aldık 6 ay daha deneyin o süre boyunca kullansın coenzim ve emodex i dedi.
Trental i de mi Kaan hoca verdi size? Ben bal polen propolis arı sütü karışımını balcilardan satın aldım ayrı ayrı kendim karıştırdım aktardan da olabilir.

Kizlar birsey soracagim bilenlere. Ben amh baktirdim yakin zamanda. Onun disinda fsh filan istedim, doktorum amh baktirdigin icin fsh a gerek yok amh daha garanti dedi.
Benim bunlarin disinda hangi hormonlara baktirmam gerekir? Bir de ne zaman baktirmam lazim?
Yani bazi hormon testleri adetin 2.-3. Gunu bakilmali, bazilari icin zaman fark etmiyor diye biliyorum ama hangisi ne zaman?
Bildigim kadarıyla fsh lh prolaktin adetin 2. Gününde bakılıyor bende fakülteye gittim 2. Veya 3. Gun hormon testine cagırdı

Selizay Selizay canım ben bugün 12:30 da ovulasyon yaptım. Bu çizgi koyalaşacak mı açılacak mı ne olacak süreci?

Eklentiler

• 49BCCA8F-FD34-4531-BEBB-A5E74BEDC108.jpeg
    49BCCA8F-FD34-4531-BEBB-A5E74BEDC108.jpeg
    95,1 KB · Görüntüleme: 31
Bizde bunları kullandık. Ekstadan ben keçiboynuzu suyu ve çakşır suyu kullandım..Bizde de hasar yüksekti... Kromozom analizi normal çıkınca ilaçlara odaklandık. Biz tedaviyi tamamlamadık. 1.5 ayda %20 başarı sağladık..
Eşim embryo sayısı iyi olunca gene saldım çayıra hesabı bıraktı ilaçları :KK70:
Maşallah ne güzel darısı bize olur ıns🙏🏻 Bende çaksır flan degılde doktor ısırgan otu cayını onerdi onu kullanıyoruz

Bizde bunları kullandık. Ekstadan ben keçiboynuzu suyu ve çakşır suyu kullandım..Bizde de hasar yüksekti... Kromozom analizi normal çıkınca ilaçlara odaklandık. Biz tedaviyi tamamlamadık. 1.5 ayda %20 başarı sağladık..
Eşim embryo sayısı iyi olunca gene saldım çayıra hesabı bıraktı ilaçları :KK70:
Kuzu ben bunu yeni öğrendim sizin DNA hasarı yüksek mi çıktı? 👀

Kuzu ben bunu yeni öğrendim sizin DNA hasarı yüksek mi çıktı? 👀
Yok kuzum ben baktırmadım.. Bizde baş anamolisi %77 ydi galiba.. Baş anomalisinin sebebi dna hasarı.. İyileşmeyi de baş anomalisi düşeyine bakarak karar veriyorlardı.. Ben kendimce yorumladım yani 🙂

Back