- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.301
Dogru aynen Şubat'ta zamlanacak ilaçlar, bakalım bende bu sene olmazsa tüp bebek düşünüyorumZam gelmiş olabilir.. Ama ben ilaçlar için uygun bir eczane buldum. Şubat ortası gibi zam gelecek.. doktor ile konuşup transfer sırasında olan ilaçlar ı falan herşeyi yazsa birden alsanız daha uyguna bile gelir.. Herkes gonal f 1000 vermiş.. Ben 680 tl ye aldım…
Bnde regl beklyrm rapora başvuracam cnm beraber ilerlcz gibi inşallah başka sorunlar çıkmaz su gibi akar herşeyMart reglimde canim aricam bakalim daha regl olmadım
Bana da dediler canım, usgde yumuşları gösterdi.Yumurtalar bak burda toplu halde durmalı spermlerle burda birleşiyor tarzı bişey dedi, ama seninkiler bak böyle dedi, biri anyada biri konyada birbirinden ayrı ayrı kafasına göre takılıyorlardıBana da bir doktor yumurta tembelliği var demişti. Tembellik ne oluyor onu bilmiyorum ama
Takviye ne tarz vitamin mi canimBana da dediler canım, usgde yumuşları gösterdi.Yumurtalar bak burda toplu halde durmalı spermlerle burda birleşiyor tarzı bişey dedi, ama seninkiler bak böyle dedi, biri anyada biri konyada birbirinden ayrı ayrı kafasına göre takılıyorlardıpko gibi dizili değil, birbirinden bağımsız yerlerde yumurtalığın ortasında değilde çevresinde sağa sola yayılmış durumdaydı, takviyelerle düzelir merak etme demişti
Gülmesi zaten dalga geçer gibi yani hiç ümidim yoktu demesi falan bildiğin dalga geçti kendince. Ama haftaya salı günü sorarım ben onaWala gulerekte söylese benim tuhafıma gitti canım ins bu ay olur ne deyim
Benide eklermisinizMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
Yok kuzum.. gayet iyi.. 0.01 ile tek seferde gebe kalan var.. 1 yumurta çıkıyor ve tutuyor..Kiz cok mu kötü niye beni.korkuturyorrsun=(
Hayır kuzum.. Özür dilerim ben yanlış ifade ettim.. Gayet iyi.. Bendeki kadar yumurta çıkar sende de.. Klomen ile 4 yumurtan büyümüş.. Sence kötü olabilir mi???Moralim bozuldukötü mü ya bu amh im çok mu geç kaldım 0.79......
Tamam canim çok sag ol evet hatta 3uz olur diye perhiz verdirdi 1 2 ayım boşa gitti yumurta çok diye .Hayır kuzum.. Özür dilerim ben yanlış ifade ettim.. Gayet iyi.. Bendeki kadar yumurta çıkar sende de.. Klomen ile 4 yumurtan büyümüş.. Sence kötü olabilir mi???
Ben sadece tüp bebek olayını bi kereden hallet diye dedim..
Banada piezo dan önce döllenme 1-2 embryo oluşturabilir havuza hazırlan demişlerdi.. Bende o süreçlerden geçtim..
Evet onu çok güzel söyledin kesin yapcam olursa insallahYok kuzum.. gayet iyi.. 0.01 ile tek seferde gebe kalan var.. 1 yumurta çıkıyor ve tutuyor..
Ben sadece çocuk oldu aradan 3-4 sene geçti tekrar tüp bebek sürecine girmek yerine hazır rezerv iyi kalitesi iyi kara gün içinde düşün dedim..
Sen daha çok haklısınAy sabah hiçbir problem yok dedim ve akşam resmen facia yarattım
Ben sanırım fazla keyifsizim, bugün akşam eşime bağırdım çağırdım... Sesim aşırı aşırı yükseldi.
Eşim bir haftadır evde dinleniyor, izinli. Ben de bugün kanser tedavisi gören bir akrabamı ziyarete gittim, ameliyat olmuştu. Çok yakınımdan biri olduğu için gitmem lazımdı ve gittiğim yer evimden çok uzaktı. Kar olduğu için arabayı çıkaramadım, 2 vasıtayla gittim. Dönüşte haliyle geç oldu, eşimde bende oruçluyduk. Eşime haber vermiştim gecikeceğimi, yarım saat geç yeriz birşey olmaz dikkatli gel demişti. Eve kavuştuğumda ezana 35 dakika vardı. Sabahtan beridir evdesin en azından bir salata yapsaydın yada sofraya tabak bardak koysaydın herşeyi benden bekliyorsun diye tatlı dille söyledim. Eşimde gitmeseydin ozaman diyince çok yükseldim, tartıştık. Yani bu kız oruçlu, okadar yol gidip geldi yorulur. O gelmeden ben 1-2 şey hazırlayayım dememişsin dedim. İnsan biraz düşünceli olmaz mı dedim. Kıyma çıkarmıştım köfte yapacaktım. O da dönüp gitmeseydin ozaman diyince aşırı sinirlendim ve çok bağırdım. Şuan da boğazım tahriş olmuş durumda. Neyse hızlıca köfte yaptım, salata yaptım birşeyler koydum orucumuzu açtık gecikmeli olsa da... Sonra geldi haklısın diyip özür diliyor. Ben öyle dediğimde haklısın düşünemedim deseydin böyle olmazdı oruçluyken bu kadar yükselmezdik dedim ve tavrımı koydum. Zaten 1 haftadır doktorun verdiği takviyeyi de unutuyorum diyerek içmemişti zaten sinirliydim bir de böyle olunca patladım. Sen kendininkini içerken bana da hatırlat diyor. Ben de herşeyi benden bekleme, kendi sorumluluğunu bil dedim.
Çok üzüldüm oruçluyken bu kadar yükselmeme..
Bilmiyorum, keyifsizim ve ufacık bir mevzudan dolayı kendimi tanıyamadım.
Benim kayınvalidem oğlunu şehzade gibi yetiştirmiş, tek erkek olduğu için hep hizmet etmiş. Her sabah işe giderken bile ayakkabısını silip kapının önüne koymuş. Halâ oraya gitsek aynısı, bilmiyor ki oğluna ne yapsın. Ben de orada eşimden su isteyince şaşırıyor, dur ben getireyim diyor.Sen daha çok haklısınAma annelerin gelinlere en büyük dayatması bu.. Öğretmiyorlar.. Öğrenselerde evde öyle görmesik oluyor.. Oruç hali ile ikinizde zaten sinirli olmaya musaittiniz.. ilaçları kullanmaya yarar belki.. her şerde bi hayır vardır
Muhtemelen öyle bir tepki beklemiyordu ve haklı olduğunu için suyuna gitmeye çalışıyor..Benim kayınvalidem oğlunu şehzade gibi yetiştirmiş, tek erkek olduğu için hep hizmet etmiş. Halâ oraya gitsek aynısı, bilmiyor ki oğluna ne yapsın. Ben de orada eşimden su isteyince şaşırıyor, dur ben getireyim diyorNeyse şuan gayet iyi yapmışım. Akşamdan beridir bulaşıkları makineye dizdi, çay bardaklarını topladı, yarım saat önce beraber sahur hazırladık. Tekrar kahvaltılıkları kaldırdık, beraber makineye yerleştirdik. Kendisi çöpleri topladı bazen yükselmekte gerekiyormuş, resmen cıngar çıkardım
Kız saçmalama çok kotu falan değil üzme kendini yok yere.benim ilk verdigim 0.90 di sonra laboratuvarda verdim 1.30 cikdi 3.ye doktor yumurtalara bakınca inanmadı amh ye, görünen sayıya göre az bu amh diye yine bakdi 1 kusur cikdi.kotu falan değil görünen sayın da önemli, ki klomenle 4 yumurta oluşmuş az değil belliki.sen sürece başla ama bunları kafana takma hiç ne olcagi belli olmuyor 2 buçuk seneye yaklaşırken tam tüp bebeğe başlayacağım ay doğal gebe kaldım bende çok şükür.amh çok çok düşük bile olsa doğal şansın var.ama zaman kaybetmemek lazım tabiki.Moralim bozuldukötü mü ya bu amh im çok mu geç kaldım 0.79......
Evet beklemiyordu, şaşırdıMuhtemelen öyle bir tepki beklemiyordu ve haklı olduğunu için suyuna gitmeye çalışıyor..
Aranızı bozmayın.. kafanızı dağıtmış gibiAma soğukluk girmesin.. Sende dozunu bil
Bu kocalar tam dayaklik , Ben benimkinin vitaminlerini agzina dayiyorum walla yoksa hayatta icmezAy sabah hiçbir problem yok dedim ve akşam resmen facia yarattım
Ben sanırım fazla keyifsizim, bugün akşam eşime bağırdım çağırdım... Sesim aşırı aşırı yükseldi.
Eşim bir haftadır evde dinleniyor, izinli. Ben de bugün kanser tedavisi gören bir akrabamı ziyarete gittim, ameliyat olmuştu. Çok yakınımdan biri olduğu için gitmem lazımdı ve gittiğim yer evimden çok uzaktı. Kar olduğu için arabayı çıkaramadım, 2 vasıtayla gittim. Dönüşte haliyle geç oldu, eşimde bende oruçluyduk. Eşime haber vermiştim gecikeceğimi, yarım saat geç yeriz birşey olmaz dikkatli gel demişti. Eve kavuştuğumda ezana 35 dakika vardı. Sabahtan beridir evdesin en azından bir salata yapsaydın yada sofraya tabak bardak koysaydın herşeyi benden bekliyorsun diye tatlı dille söyledim. Eşimde gitmeseydin ozaman diyince çok yükseldim, tartıştık. Yani bu kız oruçlu, okadar yol gidip geldi yorulur. O gelmeden ben 1-2 şey hazırlayayım dememişsin dedim. İnsan biraz düşünceli olmaz mı dedim. Kıyma çıkarmıştım köfte yapacaktım. O da dönüp gitmeseydin ozaman diyince aşırı sinirlendim ve çok bağırdım. Şuan da boğazım tahriş olmuş durumda. Neyse hızlıca köfte yaptım, salata yaptım birşeyler koydum orucumuzu açtık gecikmeli olsa da... Sonra geldi haklısın diyip özür diliyor. Ben öyle dediğimde haklısın düşünemedim deseydin böyle olmazdı oruçluyken bu kadar yükselmezdik dedim ve tavrımı koydum. Zaten 1 haftadır doktorun verdiği takviyeyi de unutuyorum diyerek içmemişti zaten sinirliydim bir de böyle olunca patladım. Sen kendininkini içerken bana da hatırlat diyor. Ben de herşeyi benden bekleme, kendi sorumluluğunu bil dedim.
Çok üzüldüm oruçluyken bu kadar yükselmeme..
Bilmiyorum, keyifsizim ve ufacık bir mevzudan dolayı kendimi tanıyamadım.
Astalife ve argifertil f vermişti canımTakviye ne tarz vitamin mi canim
Senden yana umutluyum inşAllah bence de kan ver inşAllah iğnenin etkisi değildirKızlar günaydın dünkü test daha silikti sanki ilk idrarla değildi ama bu sabah ilk idrarla yaptım daha mı koyu napsam kan mı versem bugün iğneden sonraki 11.gün 2.testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?