Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi haftada rapor yazdırsan aslında daha iyi olmaz mı ki kuzum riske gerek yok bn tüp bebeğe geçersem sonuca kadar izin alırım
1 hafta yazdiririm heralde benim isimi yapan kimse yok cift vardiya sabah asistanı ben akşam asistanı başka biri ondan napicam bilmiyorum yumurta takibinde akşam vardiyasında ise gidicem gündüz hastaneye planlarım öylede bakalim o güne kadar nolur allah bilir

Bebeğim nasil gidiyo transfer sonrası MaviSasa234
İyim kuzum dinleniyorum…Benimde çok fazla evrak işim var.. Tüp bebeğe bırakmıştım. Home-office modunda çalışırım diye.. Bitmek bilmiyor
Yazdıklarınj okudum.. İnş süreç içerisinde yardımcı olurlar.. Yorucu bir işe benziyor.. Allah büyük bakalım o zaman gelince neler olacak.. Ama sana taze transfer yaparlar muhtemelen… Kendini ona hazırla..

Bayrama felan denk getirsen sonrasında 1 hafta alıp birleştrsn aslında

Nisan ayına mı? Bence Esra taze transfer olacak.. Devlet hastanesi taze seviyor..
Evet ya devlet hastanesi taze transfer yapıyo ama bizim burası dondurulmuş yapıyo genelde bi çok kişiye sordum gittikçe bn de kesinlikle dondurulması taraftarıyım rahim dinlensin isterim açıkçası belki Bnde bayrama felan getirir uzunca bi süre dinlenirim

Aynen canım taze diye düşünüyorum ama bakalım daha var ozamana aman iyi olda güzel haberler bekliyorum senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…