- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.061
Sen hastanede mi çalışıyorsun canım?Vas bende stres yapiyodum sonra transfer sonrası 1 hafta izin alır yatarim evde dedim daha o güne var benim isimde zor hamile kalsam bile çocuğa zarar durmadan röntgen cekiyoruz hastalardan koşturma içindeyim
Bebek bereketiyle gelir derler. Allah onu verirse rizkini da verir elbetHamile kalamadığından değil canm ilk ayimizdi zaten. eşimde ki gelecek korkusu sadece
Anlamıyor canm işte bu gelecek korkusu hep kafasını kurcalıyor
1 hafta yazdiririm heralde benim isimi yapan kimse yok cift vardiya sabah asistanı ben akşam asistanı başka biri ondan napicam bilmiyorum yumurta takibinde akşam vardiyasında ise gidicem gündüz hastaneye planlarım öylede bakalim o güne kadar nolur allah bilirBi haftada rapor yazdırsan aslında daha iyi olmaz mı ki kuzum riske gerek yok bn tüp bebeğe geçersem sonuca kadar izin alırım
Dis polikliniği canim ben sabah asistanıyim biraz yoğun oluyoSen hastanede mi çalışıyorsun canım?
İyim kuzum dinleniyorum…Benimde çok fazla evrak işim var.. Tüp bebeğe bırakmıştım. Home-office modunda çalışırım diye.. Bitmek bilmiyorBebeğim nasil gidiyo transfer sonrasıMaviSasa234
Bayrama felan denk getirsen sonrasında 1 hafta alıp birleştrsn aslında1 hafta yazdiririm heralde benim isimi yapan kimse yok cift vardiya sabah asistanı ben akşam asistanı başka biri ondan napicam bilmiyorum yumurta takibinde akşam vardiyasında ise gidicem gündüz hastaneye planlarım öylede bakalim o güne kadar nolur allah bilir
Nisan ayına mı? Bence Esra taze transfer olacak.. Devlet hastanesi taze seviyor..Bayrama felan denk getirsen sonrasında 1 hafta alıp birleştrsn aslında
Evet ya devlet hastanesi taze transfer yapıyo ama bizim burası dondurulmuş yapıyo genelde bi çok kişiye sordum gittikçe bn de kesinlikle dondurulması taraftarıyım rahim dinlensin isterim açıkçası belki Bnde bayrama felan getirir uzunca bi süre dinlenirimNisan ayına mı? Bence Esra taze transfer olacak.. Devlet hastanesi taze seviyor..
Onda da çok yoğun radyasyon var mı?Dis polikliniği canim ben sabah asistanıyim biraz yoğun oluyoyerime bakan da yok izin konusu dert ama çalışmayınca geçim çok zor faturalar felaket geldi maaş geldiği gibi gitti
Uludağ bekletiyor canım sanırım hepsi farklı ya da doktor kararıNisan ayına mı? Bence Esra taze transfer olacak.. Devlet hastanesi taze seviyor..
Bebeğim nasil gidiyo transfer sonrasıMaviSasa234
Eh isye hamile ve hamilelik riski olanlara yasak canimOnda da çok yoğun radyasyon var mı?
Ne yazık ki enflasyon feci.. haklısın
Aynen canım taze diye düşünüyorum ama bakalım daha var ozamanaİyim kuzum dinleniyorum…Benimde çok fazla evrak işim var.. Tüp bebeğe bırakmıştım. Home-office modunda çalışırım diye.. Bitmek bilmiyor
Yazdıklarınj okudum.. İnş süreç içerisinde yardımcı olurlar.. Yorucu bir işe benziyor.. Allah büyük bakalım o zaman gelince neler olacak.. Ama sana taze transfer yaparlar muhtemelen… Kendini ona hazırla..
Peki sen transferi ne yaptın?Eh isye hamile ve hamilelik riski olanlara yasak canim
Bilmiyorum ki işte denk gelirmi gelmezmi bakalim canim zaten şuan bekleme modundayizBayrama felan denk getirsen sonrasında 1 hafta alıp birleştrsn aslında
Dondurulmuş olursa aslında belki denk gelir kuzum hayırlısı olsunBilmiyorum ki işte denk gelirmi gelmezmi bakalim canim zaten şuan bekleme modundayiz
Bakalim canim inşallah yeterki pozitif olsun iş herzaman bulunur o duyguyu tatmak nasip olsundaDondurulmuş olursa aslında belki denk gelir kuzum hayırlısı olsun
Kesinlikle ya inşallah daha fazla beklemeyiz kuzumBakalim canim inşallah yeterki pozitif olsun iş herzaman bulunur o duyguyu tatmak nasip olsunda
Merhaba canims nasılsın nasil gidiyor insallah annissindir amin=)Nisan ayına mı? Bence Esra taze transfer olacak.. Devlet hastanesi taze seviyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?